2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
oh, jaj.... jobbulást neki.
van ötlet, mi lehet?
:( Vikim belázasodott délutánra... a kúp se segített sokat.. a hűtőfürdő inkább.... Kíváncsi leszek a holnapra....
Megnéztem még nincs telesen benőve. Éppen-éppen.
Csajok! Mi ez a sok új felhasználónév? Miért csináljátok ezt velem??:) 2 napig nem jövök és eltűnik mindenki, akit szeretek:( Csúnya dolog, ejnye!!
Na, a lényeg, hogy lement a láz. Örülök.:D
hát úgy veszem észre, hogy felszívódott hamar mert levitte a lázát
Amúgy jó gondolat :)
Na én lépek mára. Sütök egy kis almás sütit, amíg alszanak a lurkók, aztán ha felkelnek, folyt.köv.velük együtt.
sziasztok
Jobbulást a kis betegeknek!
ezek a pasik... chh... :D:D
hát nálunk bent marad, de jó kérdés hogy mennyi idő amíg felszívódik... a szirupot nekem nem is hajlandóak megenni :S de amúgy van egy kúp fajta, naturl*ndos a doki írhatja fel, nekünk nagyon bevált! 4 óránként, napi legfeljebb 4 db adható be. Nekünk nagyon jól lehúzza a lázat. én pont ez miatt azt használom, hogy ha kell tudjak még beadni nekik. ugye azt a sárgát csak napi 1szer lehet...
Uhhh... akkor az sem jó. Régebben nálunk is az ment, hogy kúp után egyből kaki. De most már megmarad benne. Egyébként szerintem pár perc alatt is szívódik fel belőle. Esetleg vágd ketté. Beadod az elsőt,ha kijön a kaksi,rá fél órára a második felét,és talán azt már nem kakizza ki.
Bence él hal a narancsos nurofenért! :D
Amúgy nekem is kikakilja Brigi a kúpot. Látni én se látom, de ahogy beadom neki, pár perc múlva teli is a pelus. Én ezért adtam szirupot neki
Pont ezt akartam én is javasolni, a szirupot.
Érdekes, hogy egyik gyerek bírja, a másik nem.
Nálunk úgy van, hogy Brigi inná ezerrel, ha kell, ha nem - persze nem kap!! Bazsi meg úgy, mint Nimi, ő még öklendezik is tőle
azt olvastam, hogy irritálhatja a gyomrukat. Nimnek múlt héten adtam és kihányta :S
Elvileg azért valamennyi felszívódik. Én sem adnék még egyet. Viszont szirupot nem próbáltatok?
akkor biztos ez így normális.
Más: Jáde állandóan kakil a kúp beadása után kb 10 perccel. Azt reméltem 2-3 perc alatt felszívódik a gyógyszer de most olvasom, hogy 10 sőt 20 perc is kellhet. Akkor most mi van? sosem találtam benne a pelenkában mert gyorsan felolvad. de felszívódni lehet nem tud.. de ha mégis? én nem merek még egyet beadni, mert a lázcsillapításnak elég szigorúak a szabályai..
Még a mienk sincs teljesen benőve. De ez még nem baj, nem? Még van idejük
Sziasztok!
Először is jobbulást a kis és nagy betegeknek is!
Nem is néztem!
Ha felkel megnézem.
még egy picike van Bencének is...
Jobbulást Vikinek!
Vio, még nekünk se teljesen!
csajok, a gyerkőcök kutacsai hogy állnak? Nekünk még nem forrt össze.
hát nagyon remélem :( szegénykém csak fekszik meg olyan nyugis. Ezért is ilyedtem meg hogy az én perpetum mobile-m csak fekszik az ágyon. Fanninak semmi baja.. ő nem is nagyon evett belőle. most alszanak, de remélem ha felkel már jobb lesz a helyzet!
Akkor valószínű attól volt!
Remélem csak a kaja a ludas! Jobbulást kívánok!
láza nincs! azóta nem volt se fosi se hányás! elsősorban a kajára gyanakodom mert tegnap tárkonyos ragulevest ettek és ilyet még eddig nem ettek. hátha az a ludas :(
Azért ha ma többször előfordul akkor sajna doki...
Adhatsz neki Normaflort esetleg! És ne adj tejterméket...
További ajánlott fórumok: