2009 augusztusban születendő babák... (beszélgetés)
MEGKERÜLT GINA!!!!
Otthon van a kutya öcsémmel!!!!
sziasztok! :)
Boldog Új évet mindenkinek!!!
Igen, én is így éreztem ma... Mi történt?
:))
Nekem azért tegnap olyan rossz volt olvasni mikor rákattintottam elevensors adatlapjára,h már nem tagja a hoxának...:(
Vio!Nincsenek meg már meg a régi naplóid!
Legalábbis én már nem látom,pedig még tegnap tudtam olvasni.....
de hülye vagyok, közben rájöttem, hogy Vio már nem is tudná törölni a naplójának a bejegyzéseit, hiszen a regisztráció törlődött, tehát azt előtte lehetett volna csak megcsinálni....
a legjobb megoldás valóban az lesz, ha írsz egy üzit Hoxának. Végül is miért ne törölne egy olyan naplót, aminek már nincs gazdája???
Én ha naplót akartam törölni elég volt írnom a moderátornap és perceken belül meg is tette!
De mondom velem együtt az én naplóm törlődött, nem tudom mi ez a hülyeség, hogy most meg megmaradnak a naplók!
igen, most olvasom, hogy a hagyományos és a titkos napló is úgy törlődik, ha minden bejegyzés törölve van, vagy privi Hoxának.
"Titkos napló törlése
A hagyományos naplókhoz hasonlóan, ha minden bejegyzést törölsz a naplódból, akkor éjszaka törlődik. A teljes napló törlését a moderátortól lehet kérni privát üzenetben."
csak egy ötlet, mert amúgy sajna nem tudom, hogy ez hogy megy.
a titkosnál elvileg úgy, hogy törölsz minden bejegyzést, és 24 óra múlva törlődik a napló.
talán így lehet a nyilvánosnál is...
csak elég macerás több száz bejegyzést egyenként törölni.....de hátha ez a megoldás.
vagy írj Hoxának!
f@sza, mert pont a naplókat nem szeretném ha bárki olvasná nem a reglapomat.. (az is érthetetlen, hogy ha az ember nem tag akkor innen nem nézheti meg a felhasználók adatlapjait, a naplóit.. viszont a google-on keresztül a nyilvános naplókat a nem hoxa tagok is olvashatják. )
Miért hagyják meg a naplókat ha egyszer az illető töröltei magát?!
Ez olyan logikátlan ... és most vajon probléma lesz, hogy én mint Trinitas kérem elevensors naplóinak törlését?
Minden naplód létezik még?
Mert nekem ugye csak titkos volt az törlődött velem együtt, nem tudom normál naplónál hogy megy ez...
Mindenképp írnék hoxának...