2008 téli babák (beszélgetés)
szia! de jó is bolt neked is... mi is ott nyaraltunk bibioneban 3 éve, csak akkor nem volt tökéletes idő.
a napozásról: ma voltunk a tavon megint, tiszta a viz, nem is volt ugy hideg. én is lassan mentem bele, mosogattam a pocit hadd szokja. nagy matracon lebegtem, ott ugyan volt alattam állandó viztócsa, de jól esett. és hason a puha matracon. nekem nagyon jól esett. jól bekentük magunkat, a hasam a tűző naptól strand kendővel fehérrel védtem, olykor a matracon is, de 5-10 perceket érte a nap, és picit barnul az is.
szia!!! na mi van? rab szigetről netezel? vagy nem jól értettem hogy most ott vagy?
gyönyörű mi?
ja, és én fél kg-t hiztam. ne félj, tuti most indul:-)
Sziasztok,
tegnap jöttünk meg olaszországból.
Egy hét Bibione :)
Hát csajok, ott annyi kismama volt, hogy csak néztem. Minden nap fürödtünk, nagyon jó volt, volt napernyőnk, de ki-ki bújtam a napra, úgy hogy egy fehér nejlon ruhával letakartam a pocit. De a többi kismama olyan barna volt...
Teljesen más a mentalitás ott és Mo.-n. Aki tud még menni tengerre az hajrá, mert nagyon jó. A vízbe óvatosan kell bemenni, nehogy a hidegtől begörcsöljön a méh, ennyi. Ancsa jól teszed hogy elmentek, én is ezzel letudtam 1-2 évre a nyaralást. Horvátország is jó, csak ott gyorsabban mélyül, a bemenetellel vigyázz csak lassan.
Hogy lehet, hogy még egy dekát sem híztam??? Na jó!! Azért deka van, de kiló még nincs. Nem mintha elkeserítene!!! :)
Ti hogy álltok a hízással?
Sziasztok csajócák!!!
Kellemes hétvégét mindenkinek! Mivel fogjátok tölteni???
szió! kicsit félreérthető volt, ahogy leírtam :) Nem én uszkálásom közben érzem, hanem, mikor a picúr akarna kényelmesen uszizni de beleütközik a hasamba :)
ha a vizek tisztaságát nézem egyikbe se mennék bele :) persze majd nyaraláskor a balatonba belemászok, de amúgy sajna nem nagyon van időm rá, mikor van akkor meg dög fáradt vagyok nekiindulni is :(
Nálunk van egy élő folyó és annak holtágai. De fenntartásokkal kezelem őket, főleg így babásan. Nagyon érzékeny a bőröm, eddig is minden szíre-szóra kipirsodott, már csak a csapvíz összetételének megváltozására... Szóval nem nagyon áztatom magam vízben... A fürdőkben meg a mamókás melegvizek tuti baciforrások, a többi víz meg nekem kinyírja a bőröm a sok fertőtlenítővel.
Lesz is még sok bajom, ha örökli a kisember...
sziasztok csajok! mért nem raktok fel pocis képet?
kiváncsi vagyok ki hogy pocisodik:-) és hiztok már?
szia! jó neked hogy már lehet hogy érzed!
megérdezhetem hogy hol uszizol? ugy értem medence, hideg viz vagy tó? én is szeretnék.
szia!! nagyon jót fogtok nyaralni, mi is san marinoban voltunk.--csak lakókocsiban.
jó pihit, és majd gyere beszámolni!
szió!
betöltött 17 hét ahogy a védőnő szokta mondani :) vagyis a 18. hétben vagyok
már éreztem ilyesmit néhányszor múlt héten is, de nem ennyiszer. Most már egész sokszor érzem, azért gondolom, hogy talán Ő lesz :)
Te mikor érezted először mocorogni? Milyen érzés volt?
Sziasztok!
Kisé el vagyok veszve... A munka halomban, meg jó is volna 2 hét múlva nekifogni a felújításnak, úgyhogy jó lenne utolérnem magam.. Szóval most hajtás van kicsit...
Biztos jó lesz a nyaralás! Másmilyen nem is nagyon szokott lenni :)
Mi úgy volt Erdélybe megyünk sógornőmékkel, de végül Hévíz lett belőle :) No mindegy akkor már Balcsizunk is egy kicsit :)
Képzeljétek olyan mintha mocorogna a babó!!! Szóval úgy érzem mintha néha uszizás közben a "hasamba ütközne" és kicsit csikizne. :) Persze nem biztos, hogy ez már Ő, de úgy érzem... Ez a 18. hét, szóval elvileg lehet.
Hétfőn voltam vérvételen, totál beszorult a meleg és a sok ember össze is szuszogta még mellé a várót, szóval élvezet volt ott lenni, azt hittem elájulok. Persze ülőhely nuku... Ha megvannak az eredmények, meg megyek is nődokimhoz, sztem jövő héten. Már alig várom, hogy láthassam a kisembert, meg hogy tudjam rendben van.
szia!
Ma lefoglaltuk a szállást. Rab-sziget lett végül a San Marino hotelben, úgyhogy július 26-ától nem leszek egy hétig. Remélem arra a hétre nem jut semmilyen vizsgálat, és a védőnőnek is meg kell mondanom, hogy mégis jó lesz a 22.-e.
Hogy vagytok egyébként? Mi jól, mintha már kezdeném érezni a Babát, viszont ez még csak olyan buborékszerű :)
szia, de jó neked!! ha javasolhatom, menjetek rab vagy krk szigetre,nincs messze, attól függ ha homokos part és meder kell, vagy épp nagyváros.
sokhelyen voltunk már ott, tudok infót ha kell. fáj a szivem, lemondtuk az utat, emrt beparázott a barátnőmmeg a család, hogy én ne vezessek, meg mi van akkor ha.... igy maradt a balcsi.
szia!
Mi a nyaralással kapcsolatban Horvátországot tervezzük a jövő hónapra (ha van még hely). Sosem voltunk még külföldön, meg amúgy is a férjem cége fizeti a felét. Szóval most itt az alkalom, mert már gyerekkel igazából jó pár évig biztosan nem megyünk ilyen hosszabb útra.
na de más:
én baromira unatkozom itthon egyedül. mire eljön a kánikula megint gondolkodom hogy hova menjünk amit szabad. valahol szeretnék fürdeni, kicsit napozgatni is, de nem tudom hol ahol nem gázos?????????????ötlet?
ti mit csináltok hova mentek a melegben?
nem lesz gyenge ez a november, már érzem- én is mindent előre meg akarok csinálni, szervezni.
nov-ben és dec-ben nálunk 20 közvetlen családtag szüli és névnapja van pffff... szóval szolid virág meg ital, hogy a karácsonyra is maradjon pénz, ötlet meg ajándék, és főleg energia.
utána néztem hogy az apaságii nyilatkozat sem egyszerű, hát még a szülés utáni napokban a tgyás, családi meg az anyasági igénylése. főeg hogy a hivatalok ugye olyankor már zárva vannak. szóval az apáknak lesz majd futkosásuk hogy mi kapjuk a pénzeinket. igy is mire a baba iratai elkészülnek: 3 hét, aztán lehet kérvényezni ami amugy jár, fent emlitett pénzeket. tehát mi addig nem kapunk pénzt.korrekt nem:-(