2008 téli babák (beszélgetés)
S.O.S
Olcsó kismamaruhák Pesten!!!!!
Tud valaki valamilyen kis eldugott üzletet?
Szia
Bemásolod a htlm kódot,és elmented.
Szia!
Nekem már látszik Babóci,mert ő a 2.babám.
Bár reggelente szinte teljesen lapos a hasam,mire este hazajövök a munkahelyemről,olyan,mintha 5 hós terhes lennék.
Tuti megint 4 kg feletti babám lesz.
Én 1 héttel ezelöttig nagyon rosszul voltam,5 kg.ot fogytam,és 3 napra befektetett az orvosom a kórházba infúzióra.Csak ropit ettem hetekig.
Szerencsére már a héten be tudom pótolni az evészetet:)!
Te hol fogsz szülni?
Mekkora most a babád a 12 hetes UH után?
Sziasztok lányok!
Látom vannak újak,nekik üdv a csapatban. Kicsit eltűntem,mivel érettségiket javítok agyba-főbe. Voltam a védőnőnél a vizeletemben 2 kereszt fehérjét és 1 kereszt nitritet talált.Tudja valaki,hogy ez mit jelent esetleg? Van valaki köztetek aki aki dec.végére van kiírva? Ja és még egy kérdés van valaki Sopronból vagy a környékéről? Szépnapot mindenkinek.
Sziasztok lányok!
Voltam a dokinál,mindent renben talált,4.-én megyek ultrahangra a Margit kórházba,akkor leszek 12 hetes :)
mondd csak neked mar no a hasad?
nekem joforman semmi sem latszik meg :-(
van hanyingered, gyengeseg, valami? en vasarnaptol olyan vagyok mint egy mosogatorongy, de remelem elmulik hamarosan, mert ezt nagyon nem szeretem...
azt mondta a doki, hogy alacsony a vernyomasom es azert van... meg a melegtol...
Szia!
Én a kismamajóga fortélyait próbálom elsajátítani önszorgalomból. Jó mert ellazít, és feltölt energiával. meg a babóca is élvezi. :)
Szia!
Én is november 26ra vagyok kiírva :)
Ja és ma voltam UH-n és fel is töltöttem a képet a lapomra. Minden rendeben volt, szép nagyok vagyunk már, 51 mm a CRL és a feje 19,5 mm. A takaróredő meg 1,1 mm, amire a dokinőm csak annyit mondott, hogy nagyon szuper :)
Megjött a vérképem is, és csúcsszuper az eredmény, minden tökéletes eredmény.
Szóval ez egy nagyon jó nap nekem :)
jartok terhestornara?
vitamint/folsavat szedtek?
szia! mondhatom hogy jól, csak álmos vagyok mindig... ujra dolgozom, elég fárasztó. 8 nap és uh!!!!!!!!!!!! és veletek mizu??
ja, és a 13.héen szeretnék elmenni 4d-re. vélemény?
sziasztok!
most talaltam ra erre a forumra!
en november 26ra vagyok kiirva, ez mar szinte tel ugy-e...
udv mindenkinek!
Hopp itt is a nevek a téma^^ Na itt kifejtetetm már a dolgokat: <a href="http://www.hoxa.hu/?p1=forum_ujhsz&p2=15205&p3=2586831" target="_blank"> KATT IDE </a>
Ha nem gond nem írom le megint!
Vab, biztos minden rendben lesz, Bartuseva: szerintem normális, nálam is dettó ezek, plusz cickó fájás. Ja meg néha a viszketés: mell és has tájékon.
Plusz észrevettem, hogy elsötétedtek az anyajegyeim, és a bimbóudvarom, (ami mellesleg lassan a duplája az origi cicimhez képest :))))
Tegnap óta vannak ilyen hasfeszüléseim, ami ha rámjön alig merek mozdulni, de holnap ugyis megyek a nődokimhoz, majd neki is elmondom, amúgy nem aggaszt, szerintem normális izom-feszülések vagy mik.
Nah pux mindenkinek, ma megyek belgyógy vizsgálatra :)
Szia Éva!
Hogy vagytok? Rég beszéltünk4 Mi újság?
A Flóra nekem is nagyon nagyon tetszik,de az utcánkba van egy kis Flóra.
Nekem nagyon tetszik az Alíz a Kinga,fiúba pedig a Brendon és a Kristóf,de utóbbit színtén nem adom,mert van a családban :)