2008 téli babák (beszélgetés)
gratulálok
ugye milyen jó volt nézni hogy mozog ott bent és ki volt hangositva a szívhang?
Helló mindenkinek!
Végre megvan az első UH képünk. Kis moszat. Csak úgy ficánkolt. Nagyon boldog vagyok.
sziasztok kismamák.
remélem mindenki jól van,nálam néha fel fel bukkan az öklendezés.
holnap megyek uh-ra kiváncsi leszek mit mondanak és remélem adnak képet is.
Sziasztok kismamik!
borek.ancsa,ha minden igaz ma mész uh-ra,majd mindenképp számolj be hogy mi volt,naon kíváncsi vagyok!
Nekem még több,mint egy hetet kell várnom.
Sziasztok !
Régen voltam , remélem mindenkivel minden rendben:-)) És köszöntöm az újakat! Mi jól vagyunk 26-án afp.
szia! tök igazad lett, már annyira nem vagyok tak..ny kóros, inkább csak köhögök nagyon.
és délben hányingerem volt, csodálkoztam is. a legfurább, hogy 11-12 előtt nem igen kelek, és 7-8 felé elalszom. nem tudom fent tartani magam.
köszi és viszont :) és jobbulást, remélem hamarosan jobban lesztek :)
én amúgy migrénes-fejfájós vagyok de amióta babát várok egyszer (kop-kop) volt komolyabb fejfájásom. remélem nem is lesz. beteg meg én is voltam, de egy kis fokhagyma-kúra és jobban lettem :)
szia! először is gratula neked!!- mert még nem láttlak , egy hete nem vagyok itt.
a hányingerre irod hogy elmúlt? én 8 hét meg 2 napos vagyok, és nálam sem jellemző. volt de csak néha. nálam is elmúlt. inkább 10 napos fejgörcs, most meg beteg vagyok basszus.
ja elevit nekem is nagy, de én ketté töröm, és joghurttal nyelem le :) így könnyen csúszik ;)
nospat nekem csak akkor kell beszednem, ha kellemetlennek érzem a görcsöket, de eddig csak egyszer feszült meg úgy a hasam, hogy inkább bevettem.
különben Ti hogy vagytok a vitaminokkal? szerintem fontos szedni, mert bár anyáink minket ennélkül is megszültek, de akkor még nem voltak felturbózottan felnevelt zöldségek és gyümölcsök. szvsz a mai táplálkozásban hiányoznak ezek a vitaminok és nyomelemek, vagy csak nagyon kis mértékben találhatóak meg.
mikor felkerestem a dokit azonnal fel is ira receptre csak azt felejtettem megkérdezni meddig kell szednem védönö szerint 12 hétig az meg modt jár le és jövöhéten felkeresem és megkérdem meddig szedjem még a Duphastont.
na meg a Nospát is 3x1 kellett szedni de csak 2x1 szedtem erre is rákérdezek meddig egyem.nemszeretek gyógyszert bevenni.Elevit is olyan nagy szem allig akar lecsuszni
Nekem kb 2 hete csillapodott, (most leszek 10. hetes) de szerintem ez változó mindenkinél. Első terhességem alatt egyszer sem volt hányingerem pl. Táplálkozásban segíthetsz: sokszor kicsiket eszel, esetleg ha nagyon rosszul vagy 2 szem B6-ot (símát vagy magne-b6-ot, mindegy melyik) beveszel, készíts magad mellé kekszet, pl reggel párat ropogtass el, nem iszom szénsavasat, kávét, helyette nagy pohár hideg tejet, kíméld magad a nagyon zsírostól, vagy nagyon fűszerestől, próbáld kiküszöbölni azokat a szagokat, amelyek esetleg ingerelnek (nálunk párom dezodorját le kellett cserélni, mert egyszerűen rosszul lettem tőle), én eszek mindennap banánt vagy más gyomornyugtató dolgot, de persze ez teljesen más és más mindenkinél. remélem azért sikerül tanácsokat adnom.
gyömbért én is hallottam, még nem próbáltam, de biztos az is jó :)
Lányok, én egy hete itthon senyvedek, mert állandó az émelygésem....olyan 30 mp-el hányás előtt-állapot. Csak hányás nincs a végén....mondjuk ez jó. Viszont nem tudok elindulni dolgozni sem :-(
Találtam jó sok tippet itt " visszalapozgatva", a gyömbérteát ki fogom próbálni. Nektek mikor múlt el?
Sziasztok !
Köszi jól vagyunk, most hogy visszatért az erőm elég sokat dolgozok és jól is esik végre:-))
sziasztok.
mostani mérés szerint 12 hetes és 4 napos vagyok.
eddig gy tudtam hogy 11 hetes vagyok,de tévedtem.
Hogy vagytok?Szerencsére én jól tegnap volt 1 kis öklenzdezés de nemtartott sokáig.
Szia.
Gratulálok!Ugye milyen csodálatos érzés?