2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Mesianyu-szupi a vonalzód!Enyém is a nagyonbaba oldalról van.
Minden terhesség más sazerintem dokidat kérdezd nektek ajánlja-e a szexet.Nekem az első gyerkőccel semmi gond nem volt,de most nem lehet mert görcsöltem.Most a napokba nem görcsölök de sokat kell pihennem.
Ma hívtam nődokit megmondani hogy nem görcsölök(így nem kell kórházba befeküdnöm)-jövő héten kell ujból telefonálnom időpontért.
Mindenki maszek dokihoz jár?Nekem egy orosz dokim van tök jó fej szombathelyen van a rendelője de körmendi kórházba dolgozik így oda is szokok menni ultrahangra meg ott is szültem.
Naplóba, bemutatkozó szövegbe az adatlapon, vagy a babanapló adataihoz.
Máshol nem jelenik meg, mert nincs a html kód engedélyezve.
Még egy kérdés: a vonalzóhoz hova kell beilleszteni a kódot?
Próbának beszúrom ide:
<IFRAME WIDTH=608 HEIGHT=188 BORDER=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="NO" VSPACE=0 HSPACE=0 SRC=" [link]
Köszi csacsa.
Kiszámoltam a babaneten lévő szülés kalkulátoron(utolsó mensit kellett beírni).Így nekem a várható időpont 2008.11.15.-csináltam is 1 cuki vonalzót.
Most hétvégén mentünk volna anyósékhoz disznóölésbe ugy terveztem Dorinát is elvisszük ez lett volna neki az első,de most kihaggyuk csak a férjem megy segíteni.
Vasárnap majd nem kell főznöm mert szeretjük az ilyen máj meg sülthúsi finomságokat...
(amugy konyhán melóztam most és nem kellett így főznöm-meg most se kell mert anyósom is konyhán van és a férjemmel küld minden napra-ezen jó sok pénzt tudunk sporolni).
Nyugottan tudsz csinalni hisz a doki is ugy szamolja ki hogy hanyadik nap volt az utolso menzid elso napja! De ha gondolod segitek szivesen kiszamolni :D
Mikor mesz a nogyogyaszhoz?
Szegenykem, latom ez az idoszak nem kedvez nekunk, en is betegseggel keztem es antibiotikumot kellet szedni hogy megvedjem a babat es most Te is szegeny beteg vagy. Remelem hamar meggyogyulsz!
Mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok!
Szia nyika-üdv köztünk!
Én ma voltam a körzeti orvosnál hogy felvegyen szerdától táppénzre.Sokat vártam...Meg beteg is vagyok megvizsgált-köhögök elég rondán meg náthás lettem-kislányom minden bacit hazahoz nekem az oviból.De nem írt semmi gyógyszert mézes citromos teát meg hagymateát javasolt kúrának.a hagymateát inkább kihagyom.most iszom a fincsi mézes teát meg facsartam bele citromot.
Én kb. annyi hetes vagyok mint csacsa.-De majd ha lesz szülés várható időpontja a kiskönyvembe akkor majd csinálok várandós vonalzót.
Szia Csacsa!
Hát igen, ciki de én 2 éve voltam szűrésen. Le is szúrt a doki érte!
Köszi a biztatást! Kicsit megnyugodtam. Bár ő is mondta, hogy ez normális! Egy fórumon olvastam valami baromságot erről, azért izgultam. Ti hány hetesek vagytok?
üdv
Szia Udv kozottunk!
En is kb 6 hetes voltam mikor eloszor dokinal voltam. Nekem is volt rakszures. Es igen nekem is fajt es 3 napig barnaztam utanna de a dokim mondta hogy igy lesz es bocsanatot is kert de kotelezo vizsgalat. Foleg mert epp egy evel ezelott voltam utoljara :D Szoval teljesen normalisakat erzel! Es a barnazas tuti el fog mulani, es nem bantotta a babat a doki es nem lesz baja tolta. Most egy 6 centis dugo vedi mindentol :D
Szia Era!
Köszönöm szépen,ari vagy!:D
Remélem így lesz!
Szia .
gratula babóhoz.És ne aggódj,bizti minden rendben lesz:)
Sziasztok kismamák!
Még új vagyok itt! Tegnap voltam dokinál 6 hetes terhes vagyok, és nagyon boldog:DD
Nekem sem adott képet az ultrahangról, pedig szépen kértem..:(
Csinált rákszűrést, kicsit fájt mikor megpiszkálgatott ( most is a hasim) és barnázok..remélem tényleg elmúlik!
Ugye ez nem árthat a babának?
Minden jót nektek!
Hat nekem ugy a 6. het elejen jelenkezett es erosodik :D
Igen kerni kell mert nagyon fukarak a dokik es nem adnak maguktol.
Ugy emlekszem (bar regen volt) hogy a lanyommal ugyan igy volt , vagyis azt tudom hogy nem hanytam csak azt nem hogy mennyi ideig tartott az emejgos hanyingeres idoszak.
Ja de jo!
Ha holnap mesz, mindenkeppen meseld el mi tortent. Szerezz kepet es Tedd fel nekunk! De joooooo!
Mar en is alig varom hogy ujra lassam. Mert igy lapos hassal, ha nem lenne hanyingerem folyton , nem mondanam meg hogy terhes vagyok :D