2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
Nekünk mondta a doki hogy most nem lehet nemi életet élni.(de amikor dorinával voltam terhes akkor lehetett).
Amugy nekem sok rokonom is fenn van hoxán ugyhogy ha máshonnan nem innen tudják mi van velem.
Nincs ilyen oldalunk, mert a csaladban csak nekunk es sogoromeknak van netuk , igy nem sok ertelme lenne. A lanyommal mi sem szoltunk senkinek a 12. hetig, csak a baratnom es a ferjem tudta, senki mas :D
De most mas a helyzet. Itt a netes ismerosok tudjak, de a rokonok es a baratok meg nem sot a lanyom sem tudja meg hogy a pociban ki lapul :D
Ugy terveztuk hogy a kovetkezo uh utan tudja majd meg mindenki. Ha van szivhang es minden ok.
Igen, nekünk első baba lesz. Pénteken megyek dokihoz, már nagyon várjuk. Egész hamar összejött, bár igénybe vettem itt a hoxán ajánlott málnalevél-palástfű tea kombináció fogyasztását, aztán hogy az segített, vagy egyszerűen csak így akarta a sors, nem tudom, de nagyon örültünk.
Nekem a mellbimbóim nagyon érzékenyek, pisilni nem pisilek gyakrabban, mint egyébként, viszont reggel és egész nap émelygek, de nem vészesen, meg néha ég a gyomrom. Egyelőre mást nem észlelek, bár a párom néhány megnyilvánulásomra csak sandán mosolyog, azt hiszem könnyebben kifakadok dolgokra, pl. ha hangos a tévé, vagy tegnap itt nyammogott egy csokival és teljesen kiakadtam, de persze ő csak mosolyog.
Nektek szex terén mondott valamit a doki, lehet-nem lehet?
Majd akkor teszek fel képet.Bár babonás vagyok a Dorinával is mikor terhes voltam csak a közvetlen rokonaim tudták.Az első 3 hónapba szinte senkinek nem mondtuk el.
De viszont jó itt másokkat tapasztalatokat cserélni.
Nekem a tünetek mikor feleklek főleg akkor nagyon fájnak a melleim és émelygek,de azt napközbe is.
Van itt a kislányomnak 1 weblapja bár már abbahagytam melóű mellett nem igen volt időm fejleszteni.Ti nem csináltok a babátoknak?Olyan jó mert a távolabbi ismerősök is megtudják nézni a picit stb.
Bár nekünk képtárunk is van amin több 1000kép van fenn.
Hat igazabol ugy szerettuk volna mint nalatok van. De igy jott ossze es nem banom. Az a lenyeg hogy nem egyesgyerek lesz a lanyom. Nagyon szerettunk volna neki testvet.
Orulok hogy jobban vagy. Maradjon is igy :D Szerintem Kb ugyan akkor megyunk dokihoz, ujra :D
Nem teszel fel kepet az uh-rol?
Zsebibebi hova tuntel? Tunetek? Mikor mesz dokihoz?
Most hogy pihizek nem görcsölgetek.Most felkeltem ebédelni aztán megnéztem írtatok-e.Még kicsít visszafekszem és 2körül elmegyek az oviba Dorináért.
Csacsa aranyos a nagylányod.Ti ilyen nagy korkülönbséget akartatok direkt vagy csak így sikerült?Nálunk is nagy lesz a korkülönbség mire játszani tudnak majd egymással.De én így szerettem volna.talán majd segít a fürdetésbe pelusozásba jó lenne mindenbe belevonni a nagyobbat.
Zsiráfbébi:nektek első baba lesz?
Nekem Februar 8-an volt az utolso menzim de a peteeresen csak a 15. nap volt. Igy pont annyi idos vagyok mit Te durci :D
Nekem egy 8 eves rosszcsont lanyom van es el tudom kepzelni hogy milyen nehez. Egy csomo idegessegel jar mert most van a kis kamaszkora. Egyfolytaban hisztizik, nyihog es felesel :( Szoval mikor ideges vagyok ra nekem is gorcsolget a hasam.
Szerencsere nem vagyok veszelyeztettett , de mar ngyon regota vartunk erre a kis manocskara es nem szeretnem elvesziteni!
Durci , hat tenyleg nem ajanlatos akkora sulyokat emelgetni meg egeszseges terhesen sem, nemhogy neked!
En is kb 14 nap mulva megyek vssza a dokihoz. Aprilis 10-en .
Nekem febr. 14-én volt az utolsó mesum, és most pénteken megyek dokihoz, az én számításaim szerint kb. akkor leszek 6 hetes. És ezek ilyen durva görcsök, mint mesunál? Mert ilyen kisebb nyilallásaim nekem is vannak, de azt olvastam, hogy az természetes, mert elkezd rohamosan nőni a méh.
Sajnos Rubophent muszáj volt bevennem, mert volt lázam, és most még egy köptetőt is szedek, mert nagyon-nagyon köhögök, szabályszerűen fuldoklom. De semmilyen egyéb gyógyszert nem szedhettem. Most már kezdek jobban lenni, pihengetek, fekszem, de már eléggé unatkozom. Jövő héten már megyek dolgozni.
Szia!
Mivel görcsölgetek-ha nem pihenek elvetélhetek.Most nem görcsölgetek hétfő este óta szedek rá gyógyszert.De csütörtök péntek körül fel kell hívnom megmondani hogy vagyok-mert ha görcsölnék befektetne kórházba.Még a gyerkőcömet se emelgethetem.kb.10-15nap mulva megint kell mennem ultrahangra hogy minden rendben van-e.
Én is kicsít köhögök de nincs hőemelkedésem se-erre nem szedek gyógyszert csak negrot eszegetek.
Remélem minden rendbe lesz nálunk is a kislányom örülne a kistesónak.A dorinát is eltervesztük hogy szeretnénk és egyszerre teherbe is estem vele.Most megint szerettünk volna-nem is gondoltam hogy itt is egyszerre megfogan.Nekem utolsó mensim február 9.-én volt.Doki 6 hetesnek számolt olyan korongon.Te mikor mész nődokihoz?Akkor te se szedsz semmi gyógyszert a megfázásra?
Sziasztok!
Csacsa-én is ugyanilyen tesztet csinálltam meg.Húsvét hétfőn elmentem a nődokimhoz mert görcsölgettem-már elötte napokba is.(van egy 3.5 éves nagylányom akivel nem volt hasonló tünetem terhesség alatt.)Én is kaptam ilyen kis ultrahang fotócskát.Kiírtak veszélyeztetett terhesnek.Kaptam gyógyszereket.És csütörtök péntek körül fel kell hívnom a nődokim mert ha görcsölök befektet a kórházba.Most igen pihenek nem szeretnm elveszteni a kismanót.Férjem is sokat segít.Próbálok sokat ágyba lenni de pl.oviba délután nekem kell a gyerkőcért mennem mert férjem egész napos lesz.
De jo hogy idetalaltal :D
Igen ez az 5 het 5. napjan volt igy szerintem neked is van eselyed hogy latsz mar akar babat is :D
hat igen nekem is 3 napja szinte folyamatos emelygesem van. Nem tudok enni, aztan mikor elmulik egy oracskara megennek egy lovat is :D
Sziasztok! En November 14-re varom a babat. Azert inditottam ezt a forumot hogy tudjunk beszelgetni es egyutt attelni a terhesseg jo es rossz dolgait!
Remelem sok Novemberi baba lesz es jo sokan osszejovunk!