2008 Novemberben születendő babák (beszélgetés)
De jooooo! Akkor nekem is lehet majd hallani csutortokon :D Mert ugye en is Nov. 15-re varom a babat :D
Tök gyorsan nőnek 5 hetesen semmi nem látszik 2 hétre rá már 12 mm. Van fenn kép is. Ez arányaiban nagyon gyors de hát most ez a dolguk:-)) Legközelebb ápr 29-én kell mennem UH-ra.
Hat 8 evvel ezelott volt 30-100 ezer kozott. Szoval szerintem most sokkal dragabb.
Van valaki? Na mindegy azért én jól elvagyok:-)) Bent volt a párom is és jól kihangosította a doki a szivecskéjét, mindketten könnyeztünk. Olyan jó volt hallani. Amúgy november 15-re írták a szülés idejét.
Szia!
Na,ez tök jó!Nekem 7 hét 1 naposan volt 11.6 mm.-akkor megnyugodtam.Majdnem egyforma:)
Ja és előtte 5 hét 3 naposan 9.5 mm-es volt a petezsák, akkor még csak az volt.
Nekem 7 hét 3 naposan volt 12 mm .
Egyébként mostanában mennyibe kerül egy fizetett orvos átlagosan? Van valakinek infója?
Nekem vérezni (kifakadni) nem szokott, csak kellemetlenül kijön, de szerencsére csak ennyi! Egyébként nekem amióta a vitamint szedem azóta van, gondolom a székrekedés miatt.
Szia gyebitimi! Nekem a 8 mm-es babucira azt mondta, hogy 6 hetes. Szerintem olyan 6.5 lehetett akkor. Úgy tűnik mondanak mindenfélét ezek az orvosok.
hat nekem is kilyott most. Reggel jol meg is ilyesztett a veres nagyvecezes, de mar nincs semmi , mintha nem is lett volna. Ja es nekem sem faj csak verzett.
Igen , van fent kep is a bemutatkozasnal, es moat csutortokon megyek ujra dokihoz!
Igen normális, nekem is van, és az elsőnél is volt.Ez attól vna h egyre nagyobb a méhed.
Szia! Köszönöm az infót:)
Én úgy szeretném hogy ha hozzá járok akkor ő vezesse le a szülést.
Egyébként én decemberben voltam a János kórház szülészetén (spontán vetélés:() és nekem jó benyomásom volt.
Igaz, a színvonal hagy némi kívánni valót maga után, de az új szülőszobát akkor adták át és az nagyon szép, jól felszerelt.Mostanában azért látszik hogy költenek újításokra.
A személyzet előtt pedig le a kalappal!Sehol nem kaptam eddig ennyire figyelmes ellátást.
Nekem még az anyagiak is gondot jelentenek, úgyanis az előző dokim faképnél hagyott a 37. héten, mert kevesellte a pénzt amit addig kapott.
Nem szeretnék megint egy túl "pénzes" orvost kifogni.
Dobos doktor nem tünt annak.Te akkor nála szülsz majd ugye?
Szia! Nekem van! Az előző két terhességem alatti is előjött (meg persze a szülésnél is). Szerencsére nekem nem okoz különösebb fájdalmat, csak egy kis kellemetlenséget.
Csak azt mondta,hogy szép nagy baba.
Aztán,lehet,hogy a nagy izgalomba nem értettem rendesen.
Köszi szépen,hogy utánakerestél!
A baba méretével találtam egy ilyet:
7. hét: A baba 6 mm-es és jellegzetes C alakot vesz fel. Megkezdődik a karok kezdeményeinek, a felső végtag bimbók kialakulása.
8. hét: Az embrió már meghaladta az 1 cm-es nagyságot. Az agyféltekék között megjelenik a jellegzetes árok, a sulcus haemisphericus, ezzel megkezdődik a két agyfélteke fejlődése.
Neked nem azt mondta az orvos, hogy 8 hetes vagy, csak félreértetted?
Nekem még nem. Majd 21-én megyek. (Vérvétel, EKG, diabetológia)
Én 4 hetesen voltam először nődokinál, akkor levette a rákszűrést. Szerintem most, ha minden rendben lesz elküld laborra is. Nektek már volt labor?
Köszönöm. :)
Majd jövő héten szerdán. Akkor csinál még egy rákszűrést is.
Szia! Neked is GRATULA! Mikor mész vissza a dokihoz?
Én múlt hét szerdán voltam dokinál, akkor már volt szívhang is, és 7 mm-t mondott a doki, és 6 és fél hetet.
Annyira örülök, már majdnem egy éve próbálkoztunk, kezelésen is voltam, de azzal sem jött össze.
Csoda, szurkolok neked majd szerdán.
Köszi, ari vagy! :-))
Neked a doki azt mondta, hogy a baba 11,6 mm, vagy a petezsák. Mert azt szokták - legalábbis úgy tudom -, hogy a petezsák és a bébi méretét is mondják.
Ja,szerdán,bocs:)
Szorítok majd neked!Bizti lesz ott baba is!És nem feltétlenül kell,hogy hányingered legyen.Valaki megússza nélküle.
Szerdán 11-re megyek uh-ra. Csak tudod, nagyon izgulok, mert 1 éve sajna volt egy üres petezsákom. :-( De most szedek Utrogestant. Azt remélem segített. Csak tudod semmi tünetem sincs. Se hányinger, se émelygés stb. És ez nekem kicsit furi.
Szia Csacsa!
Te voltál már uh-n?
Biztos izgalmas lesz a holnapi uh!:)
További ajánlott fórumok: