Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 2008 Májusi Babák fórum

2008 Májusi Babák (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
2009. dec. 8. 13:16

Szia!

Örülök a jó híreknek,de azért vigyázzon magára a párod.

Akkor megnyugodtam,hogy nem csak a Lívia ilyen rossz.Hát őt semmivel nem lehet ilyen hosszú időre lekötni.:-(

Nem tudom ismered-e a TeszVesz oldalt.Aukciós oldal,én nagyon szeretem,szoktam ott vásárolni,eladni.Az összes ajándlkot ott meg a Vatterán vettem,pár száz forintért.Sok jó dolgot lehet ott kifogni,olcsón.Érdemes körülnézni.

Nekünk van egy lovunk,nyihog is,a másik funkció nem működik,lehet csak elemet kellene cserélni.Ha esetleg érdekel szólj.

2009. dec. 8. 12:19

Szia Krisztin!

Köszi kérdésed,a párom itthon van és már munkába állt,mert az anyagiak nagyon nagy urak.Főleg,hogy jön a karácsony.A szívritmus zavart úgy néz ki beállították,már csak néha fáj neki.

A kicsik borzasztó elevenek,mindenbe és mindenre fel illetve bele másznak.Bár találtunk mesét amivel kb 1 órára le lehet kötni őket.A "Szilaj" az csak az a baj,hogy most lovat keresünk minél olcsóbban mert persze,hogy 2 kell belőle.

2009. dec. 8. 12:09

Sziasztok!

Úgy látom mindenki jól el van tünve velem együtt.

Hogy vagytok?Mi újság veletek?

Nálunk semmi különös,a lányok kicsit náthásk.Lívia az őrületbe kerget,minden rosszban benne van.Ma délelőtt leszedte az összes mikulást az ablakból és kibontotta,összetörte őket.:-(

Hogy haladtok az ünnepi előkészületekkel?

Ja!MEgkapták a picik az oltást?(mármint a kötelezőt)Mi már túl vagyunk rajta!

Timi férjed hogy van?Hazajöhetett már?Te bírod még?

2009. nov. 26. 12:11

Szia Krisztin!

Itthon van a párom,de ő még egy gyerek számomra.

Szerencsére szívritmus zavar lett a vége és ezt gyógyszeresen kezelik.Még kb 2-3 hét mire a régi lesz,de addig mondtam neki,hogy fakanállal verem el.Nem hajlandó betartani,hogy nem emelhet,nem cipekedhet,de ő mindent most akar csinálni.Jól érzi magát és azt hiszi ez így is marad.Persze estére elfárad én meg még jobban.Nekem már tévét nézni se nincs kedvem nézni csak aludni amint a kicsik elalszanak.

2009. nov. 24. 09:52

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, és nem vagytok betegek!

Timi!

Örülök a jó híreknek, remélem a férjed hamarosan otthon lehet veletek.Van valami fejlemény?

A bilizés nálunk se aratott sikert.Csak játszik vele,de nem hajlandó bele semmit csinálni.

Dalária!

Nálunk is gondok voltak a nagydolog elvégzésével.De szerintem a sok kakaó miatt.Volt, hogy szegénykém sírt mikor kellett neki.Úgyhogy kakaómegvonás van.Adtam neki sok rostos levet,meg sütöttem neki sütőtököt.

2009. nov. 23. 06:25

Sziasztok!


Nos a bili téma nálunk pihen!Próbálkoztunk,de nem nagyon akarja,viszont ha nem megy a kaka akkor abba szokott sikerülni és meg dicsérjük milyen ügyes akkor az tetszik neki!

Sajnos mi sokat küszködünk a kakával,mert vagy nehezen megy vagy pedig vissza tartja!Nem tudom miért talán a tesó érkezése miatt!:(

Timi,néztem a képeid és gyönyörű lányaid vannak!:)

2009. nov. 22. 18:34

Sziasztok!

Van néhány percem rátok szánom.

Most jó volt a hétvégénk,mert Apát haza engedték eltávozásra,csak nagyon nehezen viseli.Nekünk könnyebb volt mert nem kellett buszozni.A kicsik viszont rosszcsontok voltak,mert a héten már elég szépen aludtak jó kedvűek voltak,ellentétbe a mostani napokkal.Amikor minden visszatért a rosszaság irányába.Holnap már vissza kell mennie a drágámnak,de bízunk benne,hogy minél hamarabb visszajön közénk és újra jól fogja érezni magát.

A bili téma nem megy most végleg leálltunk.Néha ráülünk,de semmi eredmény.Próbálunk beszélni,de inkább énekelnek.Szombaton és kedden jár felénk a "boci-mobil" ahol házi tejet (jó minőségű és finom) árulnak.A sötét és hideg ellenére várjuk és cserébe zenél nekünk.Természetesen a "boci-boci tarkát",azóta Orsika ezt dalolja.Igaz a maga kis nyelvén,de a hangsúlyból rá lehet jönni,hogy erre céloz.Egyre többet mondja a nevét és a Biáét is.Bius lustálkodik mert nincs jó kedve mostanában.Remélem nem vagytok betegek,mi egy kicsit köhögünk,de semmi más eddig.

Szép hétvégét még Nektek

2009. nov. 20. 16:25
A bili dolog nálunk is még pihen.....nem akar rá ülni erőltetni meg nem akarom...
2009. nov. 20. 15:11

Nálunk nem jött be ez a bilizés dolog. Rá sem hajlandó ülni! Lehet, hogy béna bilit vettünk, mert teljesen terpeszben kell ülnie rajta, és úgy nem szeret! (Elefánt alakú a bili.)

Várok pár hetet, aztán kipróbáljuk a wc-t!

2009. nov. 20. 09:20

Szia!

Örülök, hogy már kicsit vidámabb hangú volt az írásod!Sokat számít ám hogy nem bent unatkoznak, hanem kint tudtok lenni.Sokkal jobban elfáradnak,és elnyomja őket a levegő,kevesebb energia marad rosszalkodni.:-)

A vizet mi is imádjuk.Bármikor és bármilyen formába.:-)Egyszer magára zúdított egy nagy tálnyi vizet nyáron,hát azt az arcot látni kellett volna.:-)De már mosta a kezét a wc csészébe is.:-((

2009. nov. 19. 08:39
Legalább sok lány jut az én fiacskámnak!:)
2009. nov. 19. 07:47

olyan jó,hogy vagytok és tartjátok a lelket bennem.Bár most napok óta a kicsik,mintha egy kicsivel jobbak lennének.Nem nyávognak eljátszanak magukba,egymással.Lehet a jó idő miatt,mert minden délután sötétedésig kint vagyunk a gumi csizmát aki feltaláltam áldom érte.Az utcánkba sok a pocsolya és a kicsik élvezik a benne rohangálást,csak akkor lesz baj,ha majd a rendes cipőjükkel is bele akarnak menni.

"dalária"örülök n is,hogy itt vagy.

Szép napot Nektek és a Csöppségeknek is

225. f8b9e782de (válaszként erre: 222. - Fcb1afbd10)
2009. nov. 18. 22:31
Most jut eszembe,eddig lányos fórum volt, a picurod az első legény nálunk.:-)
224. f8b9e782de (válaszként erre: 222. - Fcb1afbd10)
2009. nov. 18. 22:30

Szia!

Örülök, hogy idetaláltál.:-)Az én lánykám 22-én született.:-)

223. ice kuszi (válaszként erre: 222. - Fcb1afbd10)
2009. nov. 18. 14:56
Szia! Az én kislányom május 13-án született. Neked van már egy kisebb is? Az nem semmi!!!
2009. nov. 18. 13:03

Sziasztok!


Most találtam ezt a fórumot!A nagyobbik fiam május 12.én született!

Csatlakozhatom hozzátok?

2009. nov. 17. 11:03

Szia!

Nem muszály mindig csak a pindurokról írni, nyugodtan öntsd ki a szíved,azzal is könnyebb.Örülök, hogy jó híreket hoztál,drukkolo, hogy már a hétvégén otthon legyen a férjed.De az a legfontosabb most, hogy meggyógyuljon és egészségben együtt legyetek.

Úgy látom ezek a buszos dolgok nemcsak ittenre érvényesek.Ilyennel én is találkoztam.Volt, hogy engem terhesen felállított egy nem is olyan idős néni, hogy ő le akar ülni.Trombózis után voltam,és a térdem sem volt egészséges.Aztán volt olyan, hogy Livike pár hónapos volt,de Fancsit ugye suliba kellett hordani.De mivel a buszokon reggelente ezren voltak képtelenség volt babakocsizni,így kenguruba hordtam.Persze látták, hogy két gyerekkel szerencsétlenkedem,lökdösnek,de senki nem adta át a helyet.Ha át is adta valaki szégyenszemre idős volt,akitől sokszor nem volt pofám elfogadni.Mostanában a babakosizás gond,de muszály,mert kézbe nem tudom vinni,még vásárolok is.Persze sokszor a babkocsi helyén állnak,és lesnek mint szamarak,de nem állnak odébb.Álljak én az ajtóba a babakocsival.

Persze vannak segítőkész emberek és sofőrök is,de az ritka.És muszály minden nap ezt végigcsinálni,mert ugye suliba menni kell.

2009. nov. 17. 10:37

Sziasztok!

Olyan jó,hogy velem vagytok néha.Már nagyon fárasztó az utazgatás,de nem adjuk fel,mert tudom milyen rossz ha senki nem tud ránk nézni.A párom jobban van,bár még vannak ritmus zavarok,de már kicsit közelebb van a haza jövetel.Nem csak a buszon ülök a bunkók,hanem a sofőrök egy része is.Pl a deszki megállóba ahol a felszállókat fel kellene venni van amelyik meg se áll ha nem telefonálunk előtte be a központba,ha meg szólunk,hogy a vissza fele jövetelnél álljon meg és vegyen fel minket még hálásnak is kell lennem,hogy meg teszi,holott a neten azt írja a félszállókat fel kell venni.Nagyon ki vagyunk szolgáltatva.Kocsival csak azért nem megyek mert drágább és persze fárasztóbb is,de reménykedünk,hogy a mostani hétvégén már azzal megyünk és haza is hozzuk a párom.Bocsi,hogy ezzel is zavarlak bennetek mert a kicsik fejlődése sokkal jobban érdekelne mindenkit.

Azért annyi kicsi boldogságom ma például az volt,hogy a 10 órai gyümölcs evéshez kézen fogva mentek a kicsik,csak lefényképezni nem tudtam mert addigra már elengedték.

2009. nov. 17. 10:16

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon voltam,de elég kevés az időm nekem is mostanában.Csak gyorsan be szoktam kukkolni írtato-e valamit.

Timi!Remélem már tudtok valamit a férjed betegségéről, és remélem már jobban van.Nem irigyellek, három gyerekkel, ráadásul még ilyen bajok is a férjeddel.Lehet, hogy csak azért gondolod rosszabbnak a gyerekeket,mert most csak egyedül vagy, és nincs segítséged.Remélem azért veled rendben van minden.Vigyázz magadra.

Kuszi!

Nálunk is előfordul mostanság, hogy Lívia nem nagyon akar enni.Neki is most bújnak ki a rágófogacskái, gondolom ezért.Kiváncsi leszek ti hogy boldogultok a bilizéssel.:-)

Mi is próbálkozunk,de általában csak ül rajta és bohóckodik.Persze nekem is ott kell vele ülnöm,van hogy 20 percig is.Jó lenne egy kis sikerélmény is.Lívia egész szépen kezd már beszélni,nagyon jól kifejezi már magát ha akar valamit.De egyébként olyan rossz mint a kisördög.Egy pillanatra se lehet szem elől téveszteni.Nemsokára mehetünk megint az oltásra,szegénykém.

218. ice kuszi (válaszként erre: 217. - Nyáriné Kovács Tímea)
2009. nov. 15. 08:59

Hát nem semmi, én meg még fel voltam háborodva terhesen, hogy nem adják át a helyet! De hogy egy ikres anyukának se???

Szegénykéim, remélem hamar rendbejön a férjed!!!

217. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 216. - Ice kuszi)
2009. nov. 15. 07:49

Szia Ice Kuszi!

Nálunk se esznek a lányok szerintem,bár ők jól érzik magukat.Nagyon sokat idegeskedek,de még van egy kicsi tej nekik.Bár reménykedünk,hogy a párom a jövő hétvégén már haza jön,de már nagyon fárasztó a hétvégi látogatás,de nem bírjuk ki,hogy ne menjünk.Sajna 90 km-re van tőlünk a szanatórium a busz közlekedés is jó csak az emberek nem.Tegnap is 30 km álltunk,mert senki nem adta át a helyét nekünk.gyöngyikével jól bírtuk csak a kicsik nem,de hát ilyenek a "mai fiatalok és idősek".

2009. nov. 14. 15:55

Sziasztok! Régen jártam erre, nagyon kevés időm van! Nellivel minden változatlan, most megint rosszul eszik, de igyekszem türelmes lenni vele, és mindeközben minnél többet etetni vele. Lehet, hogy a foga miatt, mert nagyon jön a 16. Még mindig nem beszél, bár néha próbál utánozni, például már háromszor mondta utánam, hogy "cic" a cicára. Jövő héten kezdjük a bilizést!

Timi, jobbulást a férjednek, Neked meg kiartás!!!

2009. nov. 9. 08:33

Szia Krisztin.

A pihenésről már lemondtam amióta nincs itthon Apa azóta a kicsik mint az ördögök.Vagy csak én nem bírom.

Nem tudjuk mi a baja a szívével van valami.1 ütemen belül 18 szor kihagy.Folyamatosan nézik mitől lehet.Azt tudjuk,hogy asztmás ezzel kezelték is és arra gondoltunk eddig,hogy az miatt,de nem.Pontosat nem tudnak még.

Köszi a biztatást

2009. nov. 7. 08:38

Sziasztok!

Látom mindenhol zajlik az élet.

Kuszi ne keseregj,biztosan nemsokára elkezd beszélni Nelli.Olvasgattam a naplősódban a jó híreket is,nagyon örülök neki.

Timi jobbulást a férjednek,neked pedig sok erőt és kitartást.Hát nem lehet most könnyű neked.Mi a baja a párodnak?Azért próbálj meg egy kicsit pihenni is.

2009. nov. 6. 14:58

Mi feladtuk.A párom kórházban van és előre láthatólag 3 hétig ott is pihen.Mondtam neki ha ki jön én megyek,de rosszabb esetben a látogatás során ott felejtem neki a rosszcsontokat.

Az ebédlőasztalra másznak pakolnak és persze nem alszanak.Semmit nem tudok csinálni és ráadásul pihizni sem.Úgyhogy ne haragudjatok ha egyből nem válaszolok.

Most megyek mert dominózni szoktam még benézni és csak jövök-megyek.

Puszi nektek és ügyesek vagytok.

212. ice kuszi (válaszként erre: 211. - F8b9e782de)
2009. nov. 6. 12:52

Szegényem, jobbulást Neked! A pelus kidobás nálunk is működik már egy-két hónapja. Ha nem viheti ki, hisztizik rendesen!:-)

Akkor Ti már közelebb vagytok a szobatisztasághoz! Nelli még mindig nem beszél, csak a saját nyelvén!:-( Egy hét múlva kezdjük a bilizést, de szerintem nem lesz értelme!

2009. nov. 1. 20:54

Szió!

Nálunk Fancsi ilyen strapabíró!Bár együtt ketten hatalmas rumlit tudnak csinálni.Na és sokszor yúzzák is egymást,aztán az egyik jobban visít mint a másik.

Mi jól vagyunk,köszi.A szokásos hajmeresztő témák mennek itt is.Lívike most arra szokott rá,hogy ha isztába teszem ő akarja kidobni a piszkos pelust.Mindig mondja pipi,és megy a szemteshez a pelussal.És már egyre többet szól,ha bekakil.Ma Apa dobta ki a pelust,és egyfolytába kereste:pipi,pipi,úgyhogy ki kellett venni a szemtesből,hogy ő dobhassa ki.

Én szenvedek már napok óta a fogammal.Csütörtökön elkezdett fájni.Pénteken elmentem a fogorvosomhoz,aki már nem vállalt el,mert fájt a lába és előbb abbahagyta a rendelést.Elküldött az ügyeletre,ahol a doko beletörte a fogamat,így holnap megyek a szájsebészetre.Egyfolytába szedem a fájdalomcsillapítót,de már az állkapcsom is fáj,és be is lázasodtam.Remélem holnap már túl leszek rajta.

2009. okt. 31. 07:05

Szia!

Nálunk apuka nagyon bírja mindent rájuk hagy és majd anya mindent megcsinál.Csak anyuka néha már kifárad.

Most új játékot találtak ki.AZ ebédlő asztalra másznak fel és az etető székükbe sietnek,csak mi van ha nem vagyok elég gyors és nem én érek oda hamarabb,frász kerülget.Egyszer majd csak elmúlik ez is.Hogy honnan veszik,hogy ezt így kell csinálni?Nem tudom.Ti hogy vagytok?

2009. okt. 30. 20:51

Sziasztok!

Úgy látom ezek a csöppségek mindenhol hozzák a formájukat.Nálunk se jobb a helyzet,ezer szemnek kell figyelni!Most kezdik próbálgatni meddig is mehetnek el,no meg hajtja őket a kiváncsiság.

Nálunk Apuka nem sokáig bírja,így maradok én és szegény Fancsi.Bár ha nem vagyok itthon nagy ritkán,akkor nincs panasz rá(juk).

208. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 207. - Ice kuszi)
2009. okt. 28. 16:42
Próbálom már többször ülünk rá,de csak kicsi ideig maradnak rajta.Sikerélményünk kevés,de az vigasztal egyszer majd csak vége lesz.Rosszalkodni is ráérnek,mert Apukájuk és a Nővérük is itthon van ha nem bírom rájuk hagyom,csak az a baj,hogy még rosszabbak.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook