Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 2008 Májusi Babák fórum

2008 Májusi Babák (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
207. ice kuszi (válaszként erre: 206. - Nyáriné Kovács Tímea)
2009. okt. 28. 13:42
Akkor most ők vannak soron rosszaságban!:-) Nyugi, vége lesz előbb-utóbb, csak próbálgatják meddig lehet elmenni! Kitartás!!!
2009. okt. 27. 18:57

Nekünk se megy már 2 napja egy csepp sem megy a bilibe.

A rosszasággal meg teljesen ki vagyok,mert nem fogadnak szót és mindig mást találnak ki.

205. ice kuszi (válaszként erre: 204. - F8b9e782de)
2009. okt. 27. 14:38
Az jó, ha Fancsi le tudja foglalni, meg még esetleg figyelni is rá, hogy ne csináljon nagy hülyeséget! Én csak a férjemre hagyatkozhatok, ő meg pár percnél nem bírja tovább!:-(((
2009. okt. 27. 08:30

Sziasztok!

Én is sokszor elcsodálkozom, hogy ezek a kis tökmagok milyen rumlit képesek csinálni,mint egy komplett ovoda.Sokszor olyan mint a mesefilmekbe,egymás után szórja a háta mögé a dolgokat.

Hát mi nap mint nap fejlődünk rosszaságab.Most már az evőeszközöket is magaslatra kell tennem,mert székre felállva kirángatja a fiókot.De estére odáig jutottunk, hogy mire kimentünk a konyhába őfelsége már a konyhaasztal közepén ült.Komolyan kész életveszély amit csinál.

Kuszi,szerintem nem butuska Nelli,biztosan rá fog jönni a bilizés technikájára.Mi se haladunk egy lépést se bili témában,de majdcsak rákap.Sok türelem kell hozzá,és néhány "baleset":-))

Nekem se alszik Lívike sokat.Már nem igényelnek annyi alvást.Nekem szerencsém van abból, hogy sokszor Fancsi lefoglalja,de ha nincs itthon bizony unatkozik.

2009. okt. 26. 14:39

Sziasztok! Sajnos csak ritkán tudok jönni mostanában, mert Nelli nagyon keveset alszik ezekben a napokban. Van, hogy csak egy-másfél órát napközben. Éjjel sem viszi túlzásba, tízkor még nem lehet elaltatni, és általában már 8 előtt fent van. A Ti babáitok is ilyen keveset alszanak?

Na tessék, már fent is van!:-(((

Krisztin, azért vigyázz a tejcivel, sokat nem szabad adni ilyen piciknek!

Nelli néha egész nap pakol meg hisztizik, van olyan nap, hogy egyszerűen semmi nem jó neki, máskor meg egy kis angyal!

Mi november közepén kezdjük majd a bilizést, bár lehet, hogy nála még korai lesz, mert szerintem Nelli még butuska ehhez!:-(

2009. okt. 26. 14:23

Szia!

Nagyon remélem az enyémek beérik a szekrény kipakolásával,bár egyre gyorsabb,mert a kezük egyre mélyebben érbe és lassan 1 mozdulattal kisöprik az egészet.

2009. okt. 26. 08:00

Szió!

Látom mindenhol megy a küzdés a bilivel.Pedig olyan jó lenne ha rászokna Livi is,megint két gonddal kevesebb lenne.Egyrészt nem kéne pelust venni,másrészt,egyszerűbb mint tisztába tenni.

Azta nem semmi,így kimászik a kocsiból.Még szerencse,hogy nem esett ki.Úgy látszik,most nálatok zajlik a hisztis korszak.

Livi már csak egyett alszik napközt,kezd leszokni róla,hogy kétszer alszik.Most éppen új dologgal borít ki.Odacipeli a kiszékét a konyhaszekrényhez,és kihúzza a fiókot ami persze tele van késsel,és haonlókkal.Már tényleg nem tudom hova pakoljak,kész életveszély.

2009. okt. 25. 19:12

Szia Krisztin!

Nálunk is zajlik az élet.A csajok nem akarnak a bilibe smmit tenni,úgyhogy nem vagy egyedül.

Viszont az alvás ma kész katasztrófa volt délben,pedig annyira álmosak voltak.Bia majdnem fejjel esett ki a kocsiból,pedig ha ott hagyom őket alszanak.Hiába volt beköte,de mivel kevesebb volt rajta a ruha kimászott.Kész vagyok tőlük.Orsi meg hisztizik,de úgyhogy nyüszit.

2009. okt. 25. 14:09

Sziasztok!

Hát már lassan 1 hete,hogy nem szopizik Livike,és egész jól alakulnak a dolgok.Egyre jobban alszik éjjelente,de azért még előfordul hogy felébred.Viszont elég hamar vissza is alszik.Most már legalább Apa is beszáll az altatásba,kicsit könnyebb lett a dolgom.De azért rossz ha nem velem alszik el.

A múltkori konyhai baleset után,szerensére már nem történt ilyen,kivéve,hogy bepisilt a harisnyába.Még nem volt sikerélményünk a bilibe,de remélem hamarosan lesz.

Veletek mi újság?

2009. okt. 22. 07:11

Az alvás nálunk is valami "rossz" lehet,mert se játék se dumcsi.A csajok rájöttek arra,hogy ki kell mászni éjszaka az ágyból és már vége az alvásnak.Ráadásul nappal sem akarnak.Nem tudom,de már egyre nehezebben viselem,bár a mai éjszaka jó volt.10 kor elaudtak és reggel fél 7 kor keltek először.Most még visszacsicsiztek.

A bili viszont nagyon jó bulinak képzelik,de ne nekik kelljen ráülni.Bár ki szóba jöhet.Amilyen ügyesen indultak most olyan rosszcsontok.

Szegény Krisztin el tudom képzelni hogy nézted a "remek művet"Nekünk nincs szönyeg csak a bejáratnál,de az sem jobb,csak annyiban,hogy bedobjuk a gépbe és az kimossa.

197. f8b9e782de (válaszként erre: 194. - Ice kuszi)
2009. okt. 21. 13:45

Igen tudom, hogy igazatok van,de hát ilyen hüle tud lenni egy anya.Most azért már javulgat a helyzet,volt 2 éjszaka amit végigaludt.Bár a mai éjjel pokol volt.sokat megébredt,alig aludtam valamit.Igaz hamar vissza is aludt.Szóval kezdi megszokni szerencsére.Nekem azért hiányzik,hogy nem szopizik.Érdekes azóta hogy nem kap rengeteg tejet iszik meg.

Remélem nálatok még mindig jól megy az eszegetés.

Próbálkozunk a bilizéssel is,hát vannak balesetek.Tegnap legnagyobb "örömömre" a konyha közepén végezte el a nagydolgát a szőnyegre.Ez mind nem volt elég még jól bele is taposott.A bilibe még nem volt akció,de lekesen ül le rá,ezzel szórakozik,feláll és leül.

2009. okt. 19. 16:19
bocsi "erre"
195. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 194. - Ice kuszi)
2009. okt. 19. 16:18
Régen voltál már ere
194. ice kuszi (válaszként erre: 188. - F8b9e782de)
2009. okt. 19. 15:53

Ne érezd magad gonosznak! Végülis a saját érdeketekben teszed, a Te egészséged érdekében! Lívikének ugyanis nagyobb szüksége van egy erős és egészséges anyukára, mint arra az egy-két deci tejre!

Én is folyamatosan hagyom már el a fejést, még kétszer fejek, de egy-két héten belül már csak egyszer, és olyan másfél éves kora körül elhagyom majd teljesen. Neki is hiányozni fog biztos, mert ez az egyetlen dolog, amit bárhol és bármikor hajlandó megenni, de én sem akarom kikészíteni magam, már eddig sem szabadott volna elmennem!:-(

2009. okt. 18. 13:48
Az egész gyerköc dologba az a a legszebb amikor kicsik és annyira bújósak.Na meg amikor kicsi makik. Ha meg lenőnek akkor meg,hogy olyan szépek és okosak
2009. okt. 17. 22:36
Igen ez igaz.Most még süng mint egy kis majmi.De a nagyon már észreveszem a változást.Bár ő is bújik még,de ha a sulis környezetben vagyunk,teljesen más.Inkább már odébbáll.
2009. okt. 17. 22:32
Elmúlik majd,nappal bármikor megölelheted még,de amikor már 13 lesz azt mondja "Anya ez olyan ciki",úgyhogy használd ki.
2009. okt. 17. 22:28

Igen igazad van,de mégis van lelkiismeretfurdalásom.Én is nagyon szeretek szoptatni.Imádom mikor odabújik,szuszog,és jóízűen nyel.Hiányzik ez nagyon,olyan mintha kicsit eltávolodna.Tiszta hülye vagyok.

Értem,akkor szerencsés vagy.

2009. okt. 17. 22:17

Ne érezd magad gonosznak,azok igen akik meg sem próbálják,azok sem gonoszak,hanem önzőek szerintem.Persze kivéve akinek nem lehet.Inkább örülj annak,hogy eddig is adtál és hogy az az idő milyen szép és jó volt.

Szeretném ha még lenne,mert Bia annyira aranyos amikor elég neki felül és azt mondja"ÁÁÁÁÁ"

Az endokrinológusom azt mondta,hogy a tejjel nem igazán megy át mert kevés a mennyisége és azt a szervezetem egyből felveszi.

2009. okt. 17. 21:46

Igen,adnak elég elfoglaltságot.Remélem hamar megszokja,mert olyan gonosznak érzem magam.

Hát ha maguktól hagyják el a vígan is maradhatsz.A gyógyszerek nem befolyásolják a szoptatást?

2009. okt. 17. 21:26
Nem baj azért ott vannak neked mind a ketten és olyan kis aranyosak.Pár nap múlva hátha könnyebb lesz.Most még vígan vagyok,de nálunk is biztos így lesz.Megfogadtam ameddig lehet biztosan szopizni fognak.
2009. okt. 17. 21:16

Én inkább őt sajnálom,olyan rossz hallani mikor sír,és az nem hiszti.Fancsi nekem is magától hagyta el,ő csak 6 hónapog szopizott.

Nekünk se lesz már.Pedig néha vágyom rá,de tudom esztelenség.Meg már nem is bírnám kihordani.

2009. okt. 17. 21:00
Sajnállak Téged is és Livit is.Neki is rossz és szerintem Neked is.Nem tudom nálunk az ikrek hogy fogják elhagyni.Gyöngyike egyik napról a másikra hagyta el.Vagy is úgy,hogy este szopizott csak mert az éjszakát átaludta és elaludt és utána már nem adtam neki ez másfél évesen volt.Igaz vigyázni kellett mert ha ruha volt rajtam semmi baj nem volt.A kicsiknek van még egy kicsi idejük,de szertném még ha tovább lenne.Több babánk úgysem lesz
2009. okt. 17. 20:40
El is felejtettem írni,hogy túl vagyunk az első szopimentes éjszakán.Rosszabbra számítottam,bár az első megébredésnél volt sírás rendesen,a többinél már hamarabb visszaaludt.
2009. okt. 17. 20:38

Egyetértek veled Timi!Valamelyik baba beszédbe jobb,valamelyik mozgásba,valamelyik bilizésbe!

Emlékszem Fancsinál már alig vártam,hogy elkezdjen beszélni,most meg alig várom,hogy 1 percre csönbe maradjon.:-)

182. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 179. - Ice kuszi)
2009. okt. 17. 20:32
Krisztinnek igaza van,a beszédet 2 évesen is elkezdheti,valószínű figyel és nem meri kimondani.Egyszer csak azt veszed észre,hogy visszabeszél akkor rájössz,hogy jobb volt míg csendben volt.Na ezt nem kell komolyan gondolni.Nyugodt légy.Azt a dokit viszont nem értem aki azt mondta,hogy visszamaradt.Nem így kellett volna inkább azt mondta volna meg,hogy miért.A kicsik nem egyformák mindegyik egy kis személyiség.Szerintem a felnőttekből se nincs két egyforma.
2009. okt. 17. 20:25
Menni fog meglátod.Az már egy jó,hogy érzi a kakát lassan rájön arra is,hogy jobb azt nem a pelusba tenni.Orsika aki szól csak már akkor amikor benne a pelusba,Bia az lapít.Viszont ez nem mindig van csak amikor kedvük van.
180. f8b9e782de (válaszként erre: 179. - Ice kuszi)
2009. okt. 17. 17:06
Ne izgulj a Livi se akar megmaradni a bilin.A beszéd miatt se aggódj.A keresztlányom 2 hónappal idősebb Livikénél,de még egy kukkot sem beszél.Sokat számt ám ha van tesó,rengeteget tanulnak tőlük.A Fancsinál fordítva volt,nagyon hamar elkezdett beszélni,de menni nem akart.Már 15 hónapos is elmúlt mire méltóztatott menni.Úgyhogy ne keseredj el,szerintem nincs Nellivel semmi probléma.Inkább a nem evés miatt a mozgásával lennének gondok,szerintem.
2009. okt. 17. 15:27

Sziasztok! A bili téma nálunk is esedékes lesz lassan. Már rég megvettük, egyszer próbáltam is ráültetni, kb. 3 másodpercig rajta is maradt.:-((( Ennyi volt. Megvárom a másfél évet, addig még talán okosodik egy kicsit.

A Ti babáitok nagyon okosak, hogy ilyen sokat beszélnek! Nelli nem akar, és ez most már nagyon aggaszt! Pedig rengeteget beszélünk neki kicsi kora óta! Lehet, hogy annak a dokinak volt igaza, aki azt mondta, hogy fejlődésben visszamaradt. Bár a mozgása nem ezt mutatja, időben elindult, stb.

2009. okt. 16. 22:41

Hát valamivel majdcsak ráveszem,hogy kicsit üljön rajta.

Édesek lehetnek.Sokszor hihetetlen,hogy napról napra mennyit fejlődnek.Nálunk most a beszéd indult be.Haláli,sokat nevetün rajta,mindig próbálja mondani utánunk a szavakat ha beszélgetünk.Ma mikor végezte nagydolgát a pelusba szólt, hogy anya "tata".

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook