2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nalunk tegnap estere megint volt egy kis fogfajas de az uj homeos cucc muxik very well :-)Arany Davidemmel jottunk tegnap este haza.Belepunk a nappaliba egybol nezett a kanapera majd a masik iranyba.Aztan ramnezett legorbitette a kis szajat es olyan keservesen sirt.Majd egy ora mulva apa telefonalt es odaadtam neki a kagylot.A gyerek szoszerint sokkot kapott.Kiakarta szedni a telefonbol apat.Mindent akart mondani majd ez ugy vegzodott, hogy a gyerek beremegett es elkezdett orditani.Lekellett rakjam a telefont mert nagyon sirt szegeny.Este megjott a tesoja Londonbol na annak azert orult.Hasonlit is a ferjemre meg ert a gyerekek nyelven.Igy jatszottak egy nagyot es minden rendben volt.
Hááát nem tudom, sztem amíg nem tanul meg mindent, addig tutira nem jön haza, itt tényleg nem tudná megállni, hogy ne Laurázzon...
Én C-vitamint szedek, plusz még mindig az Elevitet, hiszen az is multivitamin, és a szopi miatt még jobbnak látom szedni.
Laura kapja a Cebion C-vitamint, plusz a Cebion multit, ha sikerül valahogy belétömni, mert az íze miatt nem igazán akarja!:)
Hú, Szofi, nem irigyellek!:-( Biztos nem lesz könnyű. De lehet, hogy Apa sem fogja bírni, és előbb visszajön, mint gondolnád:-). Így legyen!
Milyen vitamint szedtek, ha publikus?
Többiek, Ti is elárulhatjátok?
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy a Nagy beszélgetésekről épp mindig lemaradok, vagy azért, mert a fáradtságtól rögtön kidőlök, mihelyst Laura elalszik, vagy azért, mert vele kell foglalkoznom, azonban igyekszem követni az eseményeket.
Nem tudom mi lesz, de úgy néz ki, Apa 2 hétre elhagy minket, na ezt nem kell komolyan gondolni, csak hazautazik a szüleihez tanulni.
Hogy hogy fogjuk bírni, az még kérdéses, ugyanis még egyetlen éjszakát sem töltöttünk el nélküle mióta Laura megszületett, remélem Lulu is meg fogja ezt érteni...
Jobbulást a betegeskedőknek, mi is szedjük a vitamint, ezerrel.
Helló Csajok! Én is bejelentkezem, bár a naplómnál részletesebben nem tudnék beszámolni:-). Minden rendben, bár Csaba most itthon van, mert beteg. Remélem nem tart sokáig. Szerencsére (vagy nem?) nem vírusos, így minket nem fenyeget veszély. Bár idén elhatároztam, hogy kemények leszünk, mint a vídia. Remélem így is lesz. Ha már nem oltatunk, legalább az immunrendszerünket erősítjük. Bercinek is adok a már jó bevált aloés dolgokból, felhívtam egy gyerekorvost is, mit adhatok neki. Mivel természetes dolgok, lehet többfélét már, de biztos, ami biztos. Azért még picurka.
Tényleg nem volt nagy termés, gondolom a hosszú hétvégén mindenkinek volt programja, ha más nem, akkor jó kis pihi.
Elég car az idő, itt egész nap "szemergél" az eső. Így mondják? De azért ha felébred a kismackóm, kimegyünk sétálni. Az út és járda felújítás most sem állt le, dolgoznak a gépek. Berci imádja nézegetni.
Legyetek jók és szépek:-)!
JO reggelt mindenkinek!
Remelem mindannyian jol vagytok a nagy csend ellenere.Nalunk minden okes.A ferjem elment haza tegnap egy honapra.Szegeny Davidem keresi de azert ennek ellenere eleg jol aludtunk osszebujva.Hiaba az apja az elete.Tegnap ejjel negykor mikor ment ki a repterre,utolso pillanatban felkellt a mano.Mintha erezte volna.Visszakellett jojjon es megegyszer jol megszeretgetni mielott elment.Lattam O is majdnem sirt.A tesojat jol kiosztotta, hogy mindenben segitenie kell ha eppen nincs suliban.Igy tegnap tok normalis is volt es segitett egy csomot.Nem mintha en elvarnam.Megszoktam,hogy regota egyedul csinalok mindent mindenfele segitseg nelkul.:-)
Siasztok!
Van egy 400 Ft-os Pampi premium care pelusra bevalthato kuponom.Akit erdekel kuldjon email cimet es akkor atkuldom.Ugyanis letolthetos a kupon....
Pusz:Bumbu
Tényleg nagyon nagy lett.
És sziasztok:)
Ma néztem pont, hogy kb még egy fél arasz, és a derekamig ér... nekem már nem baba, inkább kisgyerek. És napról napra egyre okosabb. Meg most már óriási nevetések vannak, mert egyre jobban lehet vele incselkedni, és ő is ugyanúgy visszaadja. Édes mikor jön hétfogást adni. Tegnap meg itt volt anyukám, és ropit ettünk. Elvett kettőt a pohárból, elment vele, leült a szoba közepére, egyiket fogta a kezében, másikat oda tette a lába közé (terpeszben ült), erre anya odaszaladt, ellopta ami a földön volt, visszaszalad, és nevetett rajta. Zsófi ühm, morgott kettőt, odajött, elvette a poharat leült közénk és úgy látta jobbnak, ha majd ő osztogatja. Amikor elfogyott, minig kaptunk 1-et, de hát azért jó a felügyelete alatt tartani az ilyesmit:)
Sziasztok!
En is kaptam ilyen jeleket de mire lehet oket hasznalni?Vagy csak ugy gyujtogetni kell?:-)Mert persze jo jatek az is.Mint regen a lutra album.
MOki:remelem Gergo baba sokkal jobban van es a laznak se hire-se hamva.
Nelly:Zsofinak tenyleg tok edi pocoja van.Szegeny Davidem olyan kis vekony lett.Kint van minden bordaja.A fogzas es a gipsz egyuttes eredmenye.Pedig en imadom a husikas gyerekeket.Na mindegy mar csak 3 het 6 nap a gipsz leveteleig.Alig varom.Utana ugy meg tomom a kis ducibogaramat.Aznap akkor furdes lesz, hogy elontjuk a furdot.En az tuti, hogy pezsgot bontok.Nem iszom szinte soha de ez meger egy poharkaval majd.;-)Komolyan a derekam kezdi bemondani az unalmast.Magas vagyok es nehez lehajolni a gyerekert foleg ekkora sullyal ami rajta van.
Kepzeljetek en matol felesbe adom a tejet.Tapszerrel felezem.Ugy tervezem meg 2 napig aztan marcsak tejcsika.Eddig nem eszleltem, hogy baja lenne vele.
Szia Csillu! Örülök, hogy elkerült titeket az oltás utáni láz...én is bízom benne. Akkor már 16 foga van a hercegnőnek?:-) Nálunk még egy szemfog sincs kint, bár kettő már nagyon úton van. Most éppen 12 fogacska van...ezt még számon tudom tartani;-).
Az allergiáról pedig én is azt gondolom, hogy kis részben örökölhető, de nagyobb részben a kicsik immunrendszere határozza meg, mennyire lesz fogékony bármire. Én ilyenek miatt nem is szoktam aggódni, a tejjel is csak azért várok, mert szerintem a milupában sokkal több vitamin és egyéb értékes tápanyag van.
Sziasztok!
Pár napig nem voltunk itthon, kicsit le vagyok maradva, pl. mik ezek a jelek?:-D
Jobbulást kívánok minden kicsi betegnek! Szerencsére nálunk nem lett szinte semmi következménye az oltásnak, másnapra megint beindult a fogzás/nyálzás/taknyozás, de 7-8 napra, ahogy ígérték, kutya baja sincs, szerencsére. Már megszámolni se bírom, hány foga van a leányzónak, kibújtak szemfogak, őrlők egy-egy taraja, de a többi is épp csak nem tört át...
Az én kis-nagylányom is 86-ost hord már, de még nem volt egészen 10kg két hete.
Amik lemaradtak korábbról: mi sem iszunk még tejet direktben, bár sütve, főzve nem kerülöm ki egy ideje. Nagyjából egy éves kora óta ugyanazt eszi, amit mi. Előtte meg úgy főztem, hogy ehesse vagy kivettem a miénkből és babásan fejeztem be, amit meg nem tudtam, azt kerültük pár hétig. Inni milupa-babatejet adok, Ági nagyon szereti, bár az ára elég aggasztó, két-három hónapig még nem váltok, ha csak ő nem akarja úgy.
Mi apa nagyszámú allergiája miatt vagyunk óvatosak, meg a rossz tapasztalatok miatt a környezetünkben, bár van a rokonságban olyan kisgyerek is, akinél tényleg agyon óvatoskodta az anyukája a hozzátáplálást, 2 éves koráig szopizott, stb, 4 éves korára mégis tele van allergiás bajokkal. Szóval ki tudja, mivel teszünk jót? :-P
Szép napokat mindenkinek!
Szijjasztok Csajok!
Ha kicsit majd utolérem magam, írom a priviket is!:-)
Puszi mindenkinek!!!
Sziasztok Éjszakai huhogók:-)). Nah...bagoly mondja verébnek;-D!
Először is, Móki, Gergőkének jobbulást! Jól megtalált Titeket most miden egymás után. Mi holnap megyünk a 15 hós oltásra, ami a műtét miatt kicsit tolódott. Ezt csak a többieknek írom.
Nelly...nem mondod, hogy az a csöppnyi lányka lassan 12 kiló? Berci sem vékonyka, de legutóbb 10,5 kiló volt. Kíváncsi vagyok, mennyit hízott, elég jó az étvágya. Estére kelve mindig kis Buddha pocija lesz (olynan ééédiii!!!), reggelre pedig szabályosan behorpad:-). Majd tegyél fel pocis képet is...úgy megnézném úgy egybe:-)! Biztos nagyon aranyos lehet.
Bumbu, David nagyon belehúzott a fogzásba. 20 fog???!! Az már a komplett gyerek fogsor:-). Ahogy Nelly mondja, ennek is megvan a jó oldala. Véget ér minden szenvedés. Tényleg, David "beszélget" már? Ezt még nem írtad talán.
Jó éjt Mindenkinek!
Szia Bumbu!
Viszont jó az egészben, hogy ha meglesz mind a 20, akkor nincs több fogzás:D A váltás már nem fáj annyira...
Sziasztok!!!
Moki;nagyon sajnalom szegeny Gergot.En nem is ertem mi ez a rengeteg oltas otthon.Nekunk a 13 hos az utolso majd 3.5 evesen vana kovetkezo.Nekunk egy hete volt az oltas.Beigazolodott egy het utan apro kis kiutesek jelentkeztek a mellkasan.Nalunk a fogzas kiborito.Vettem egy ujabb homeos cuccot.Talan ez most segit.Lassan meglesz mind a 20 fogunk.:-)
Pici remélem minden oké veletek!
Szorítok mindenhez!!!