2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Kedves anyukák és babák! Jelentem, mától több fogam van, mint fülem. Kinőtt fölül is az egyik.
Réka
Megnézem én is legközelebb... Amúgy mi a megnedvesített gézzel kezdtük, Cash ajánlására. Az is teljesen jó volt.
Ja, még akartam írni neked, hogy az ültetős hsz-oddal teljesen egyetértek. Réka is ül nagyon régóta, semmi baja se lett. Mi már decemberben is csak ülve babakocsiztunk, kivéve,ha elaludt. Másként már meg se marad benne. Épp most gondolkodom, hogy venni kéne esernyőkocsit, azt könnyebb az autóba is berakni.
Sziasztok!!!
Voltunk gipszelesen + fogaszaton.Minden rendben hala Istenek.
MOki;kell utlevel.Mi a nagykovetsegen csinaltatuk.Kellett hozza ket db fenykep amin a baba a kameraba nez,nem pislog,kezei nincsenek a kepen.Ja es csukva van a szaja.Eleg nehez volt kivitelezni mert akkoriban megcsak 2.5 honapos volt.Valamint kellett a szuletesi anyakonyvi kivonat es mindkettonknek kikellett tolteni egy csomo felesleges papirt.Kb. ennyi.
Igen, és közjegyző előtt kell nyilatkozni mindkét szülőnek az igényléshez. Mi is akarunk, de meggondoljuk, hogy várunk júliusig, mert szt hiszem, onnantól chipkártya lesz már mindenkinek.
Sziasztok!
Szio Mokicaaa!
En ugy tudom,hogy kell utlevel a Babaknak,ugyanis külföldön az az egyetlen(fenykepes)dokumentum amivel igazolni lehet öket.
Szijasztok!
Megnéztem az összes csemetét, egytől egyig tündériek!
Vani!
Szenzációs a kiscsaj abba a kendőbe!
Elég keveset vagyok mostanság, eléggé fárasztó így pici mellett tanítani, de élvezem.
Anyuékhoz is járunk, mert nincsenek itthon, el kell látni a két labrador kutyuskát!Ja és hát Piri most valami hihetetlenül megvisel, lehet nincs rendben odabennt valami...megint fura dolgokat érzek...
A hozzátápi szerencsére megy, most épp megyy-almát csináltam neki.Mi még nem hagytunk el szopit, majd pár hét múlva tervezem, ha lement az influenza...
Timcsike köszi a privit, bőrproblémára kipróbáljuk akkor, elhagytuk a banánt és a paradicsomot azért, majd meglátjuk.
Ti mit tudtok kell útlevél a piciknek?
Sziasztok. Meglepődve olvasom, hogy (nem nevezem nevükön, remélem nem gond)nem meritek ültetni a gyerekeket. Már majdnem 8 hósak, ezt nem nagyon értem. Én pl lusta is voltam, meg hiányzott a technika, és csak másfél évesen ültem fel egyedül, de anyukám fél éves koromtól felültetett. akkortól már elég erős a gerinc ahhoz, hogy megtartsa a babát, semmi kár nem keletkezik benne, kár megfosztani ettől az élménytől. 2 hónap múlva rohangálnak, természetes, hogy jóval előtte lehet ücsizni.
Szilaárdat mi már 3x eszünk újra, reggeli, ebéd és vacsi. Ebéd után van szopi, a reggeléi és a vacsi már teljesen kiváltott, a tízórai és uzsi csak szopi, és lefekvés előtt is csak cicit kap, meg hajnalban is, ami már 5-ről kezdd inkább 6-ra tolódni, de mindig szunyál még köztünk egyet. Átlag 7-8 között ébred. És persze, megszoptatom még a rendszeren kívül is, ha elkéri. 7-kor fürdés óramű pontossággal, elkészítem pizsibe, szopi kb fél8-8-ig attól függően mekkora kedve van pancsolni, és legtöbbször el is alszik rajt, de max fél 9-9-ig lehet fönn, ha nem álmos. Volt ezzel 4-5 csatánk az elején, de most már automatice el is álmosodik addigra.
Én meg napi író-olvasó vagyok ott is. :) Sőt, nagyon jó találkozásokat is hozott már.
Emma tényleg egy angyal, ma reggel szopi közben végig simogatott. :)
A pelusokról kérdezz bátran! Nekünk nagyon bejött. Azt a kis plusz munkát, amit jelent, szívesen csinálom, a gondoskodás egy más minősége.
Naggzon szivesen, én ott is ezer éve jártam :( ha lesz egy kis időm kikérdezlek a mosható pelusról :) Emmácska gyönyörü, mint egy angyal :)
Puszi mindenkinek :)
Itt esik...:-(
Szép napot nektek!
Szép napot Mindenkinek! Itt újra hét ágra süt! :)
Nagyon szépek a gyerkőcök! Megnéztem az új képeket. A Csenge követi bátyót a kedvenc! ;) S micsoda tiszta tekintet, le vagyok nyűgözve.
Tegnap Emmát egy hétéves kislány dajkálta, meg egy négy évessel játszott kacagva, imádja a gyerekeket.
Vani, újra köszönet azért a másik oldal ajánlásáért, hátha most olvasod. ;)
No, asszem megyek, mert Bendi nyüglődős...
Biztos hiányzik neki a 'kifli'- partnere.
; Jó éjt mindenkinek!
Ja, akit érdekel tettem fel 1-2 képet!
Pusza!
:) Hát igen... megérzik a hiányt és kis is mutatják vagy így vagy úgy... én kíváncsi leszek Csenge hogy reagál majd, de szerintem szokásos "szárnycsapkodás meg röpülök apához" pózok lesznek... imádja!
Réka nagyon aranyos és nagyon ügyes! De ahogy látom benne is bujkál egy kisebb fajta ördögöcske... vagyis hogy kis huncut ő is!
Szia, jó hogy rólatok is hallani (olvasni) néha!
Úgy látom, sorstársak vagyunk. A párom ugyan nem kiképzésen van, hanem továbbképzéseken, igen gyakran... Réka is észreveszi a hiányát, sőt, a legutóbb, amikor 4 napig nem látta, amikor hazajött, a kiscsaj nem állt szóba vele. Tüntetően keresztülnézett az apján. Meg volt sértődve... Pár óra játék azért megoldotta a dolgokat, de igazából csak harmadnapra állt helyre a béke. Bizony, Réka megsértődött apájára, hogy itthagyta. A párom először azt hitte, elfelejtette őt a gyerek. De anyumékat se látja minden nap, mégsem felejti el... De tudja, hgy ők nem velünk laknak, de ha jönnek, akkor van öröm. Apája viszont velünk lakik, hát hogy képzeli, hogy nem jön haza napokig...:-))
Aki gyengélkedik, annak jobbulást kívánok és a többiek pedig nagyon vigyázzanak magukra!
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy Csenge 1-2 hete ügyesen kúszik így már semmi sincs tőle biztonságban... "ördög és pakol" ;)
Szépen négykézlábra áll és himbálja a popóját, néha már úgy is halad picit előre, de még nem mondanám hogy mászik... de 1-2 re fog, az tuti! Nagy akarata van. Olyan mint a bátyója.... én meg majd tépem a hajamat! Sokszor úgy látom hogy 3 bendivel felér majd... két krampusz! De akkor is imádom őket!
Egy kis beszámoló:
Csenge baba 10-én lesz 8 hónapos. 6,6 kg és 74 cm... még mindig hosszú vékony kisjányka.
Kibújt az első fogacska a múlt hét végén 28-án.
Ja, apa megint kiképzésen, most csak 4 napig, pénteken már itthon is van. Jó együtt a mucikkal, de Bendinek nagyon hiányzik. Biztos Csenge is hiányolja de hát ugye ő még nem jelzi...
hamar letelik majd.
Drukkoljatok hogy jöjjön a tartós plusszok ideje mert kéne már belső burkolni Bében... jó lenne ha haladnának a dolgok. Már nagyon vágyunk ki. Hétvégén is mikor Anyuéktól hazajöttünk, kimentünk és mondtuk hogy bárcsak ne kéne már innen máshova hazamenni... de sajna még a nyárig várni kell tuti..