2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!
Először is köszönöm a gyógypuszikat és a drukkolást a gyerkőcök és a magam nevében is.
Talán azok segítettek valamelyest. A tegnapi napom ágyban fekvős volt, alig bírtam megmozdulni, még az a szerencsém hogy Bendi nagyon okos és figyelt a Csengére, míg én néha elvonultam a másik szobába picit behunyni a szemem. Annyira fájtak a szemeim hogy alig bírtam nyitva tartani.
Felhívtam a háziorvost, hogy jöjjön ki mert nagyon rosszul vagyok és egyedül vagyok a 2 picivel. Az volt a válasz hogy most rendel 5-ig, utána meg már dolga van, hívjam az ügyeletet. Aztán mérgemben nem hívtam fel azt sem.
És csodák csodájára mire 6 körül apa hazajött, átlendültem a holtponton, sokkal jobban voltam.
Ez nagyon jo!!!!:D
Nekem amugy gyerekkorom ota kedvencem.Par evesen egy beföttesüvegben becsempesztem a kertböl egyet a hazba.Mit ne mondjak,a csalad nöi tagjai visitottak amikor talalkoztak vele egy ovatlan pillanatban.
Sziasztok!
Alexa:hat engenm is kirazott a hideg ahogy olvastam ezt a kis incidenst a bekaval.Nekem is hidegrazasom van minden hullotol,csuszo maszotol.
En Nigeriaban jartam igy.A foldon aludtunk a matracon.Eppen nem volt aram.Mikor is ejjel visszajott hirtelen kinyitom a szemem es mit latok?A fejemtol 30 cm-re egy oriasi szines gekko.Pfuuuuuuuuuuuuj.A ferjem felriadt,hogy mit sikonyalok.Aztan csak viccesen megjegyezte,hogy az csak egy house lizard(hazi gyik).koszi.Ez mondjuk egy ismerosenel volt ahol vendegsegben voltunk egy hetig.lFull extras haz,medence minden.Csak ugy vannak a hazak megcsinalva, hogy megis utat nyernek ezek a kis dogok.
Brrrr:-(((!!!
A hasonlóság, hogy most én is egy matracon alszom, egyedül...illetve Berci itt szuszog mellettem az övén;-). Egy dologban remánykedem...hogy a 3. emeletre nem tud felrepülni egy béka:-))).
Bocsi, tudom, car poén volt ez Neked;-).
Helyes! Mire nem jó egy pasi a háznál???:-DDD
Később szerintem Rékára is számíthatsz ilyen ügyben...hacsak nem örökli meg Tőled a békaírtózatot:-).
Akkor megy a zsáknyi gyógypuszi Kevinek!!!
Mi a baja?
Ti meg élvezzétek ki duplán a hétvégét Apájával, hogy kitartson legalább 3 napig;-)!
Szerszáááám????? Belehelyezni?????? Nem megyek ki a házból, ha áll a járdán egy béka. Talán a páromat megkérem.
Tudom, reménytelen eset vagyok.:-(
Örülök, hogy jó napotok volt Timi!
Csajok, kérünk szépen egy kis szurkolást, tesóm Kevi nevű lova beteg, délután vittük állatkórházba Üllőre. Sajnos lehet hogy műteni kell.:-( Zséke (a tesóm) ott maradt vele, én itthonról szorítok. Réka is érzi, hogy valami gond van, nehezen aludt el.
Szorítsatok!
A babakocsink ma megérkezett, amit az erkélyre szántam aludni a béjbikének, cirka 3500 forint volt, szinte újszerű állapotban van, igaz, nem a legújabb model, de nem is ősrégi (majd teszek képet, ha itthon lesz a fotómasina). De nem is ez volt a cél, mert a másik kocsink az nagyon jó.
Nálunk ma egész nap gyönyörű tavasz volt, ki is használtuk (Kistarcsán ma egész nap esett-Berti bá' jelentette). Én délben fodrászhoz mentem, kicsit más fazont vágattam, és szőkébb lettem;-D. Aztán elindultunk hármasban egy nagy sétára, közben bébikaját vásároltunk, vettünk 2 tavaszi sapit Bercinek, egy baseball-t és egy könnyebb pamutot. Hát, állati cukipofa mindkettőben:-)). Majd azt is lefényképezem. Menet közben leültünk egy helyre ebédelni, utána sütiztünk...szóval adtunk a jónak:-). Berci élvezte a "kiránydulást" az elejétő a végéig, hazafelé aludt el. 2kor indultunk, fél6-kor érkeztünk haza. Szóval jó kis napunk volt!
Nyugodalmas jóéccakát mindenkinek:-)!
Akkor hadd meséljek valamit: Egy szép augusztusi éjszakán egyedül voltam otthon. Tesóm a barátjánál aludt, akkoriban ketten laktunk egy tanyán, anyuék nem messze egy másikon. Szóval egyedül alszom, otthon, békében... El kell mondjam, hogy az alacsony ágyakat szeretem, a legjobb, ha csak egy matracon alszom a földön. Akkor is ez volt, ágy helyett egy szivacsmatracot használtam. Hason aludtam, mint mindig, fejem oldalra fordítva. Egyszer csak arra ébredek, hogy valami hideg és nedves van az arcomon. Odakapok, le is ütök valamit. Gyorsan felkapcsolom az éjjelilámpát, hát látom, hogy egy béka brekkkkkeekkkkee vígan brekeg a párnámon. Horrorisztikus sikollyal kirohantam a nappaliba és az éjszaka hátralévő részét ébren töltöttem a kanapén remegve. Persze másnap mindenki jött a hülye szöveggel, hogy miért nem csókoltam meg....
Na most akkor érthető a békafóbiám szerintem. BRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!
Jájjj...béka ügyben én sem tudok jó tanáccsal szolgálni. Esetleg a neten valami kártevő szakértő után nézni?
A gólyát meg szerintem tartogasd más alkalomra;-)).
Hjaj...már csak kettőt kell aludni, és Apa itthon lesz...már úgy számolgatom a napokat, ahogy az óvodások szokták;-).
A biciklire jó ötlet a babaülés, Réka addigra már elég erős lesz...nem mintha már nem lenne az:-).
Nálunk már majdnem minden "Bercimentes", még csak egy lépcső rács hiányzik, a vaterán láttam nagyon jó áron.
:D
Egyet azert tartsal meg Rekanak,hatha vmikor kiralyfi lesz belöle.:)
Mag megboldogult lanykoromban jartam bekamentö akciokra,mert sok helyen a parzasi helyüket keresztezi egy ut.
Szoval vödörbe kell öket rakni es egyszerüen odebbvinni öket:jelen esetben nalatok keritesen kivülre.:)
Sziasztok!!!
Nekunk is eleg nyugosen indult az ejszakank.De rajottem nemcsak a fog lehetet az oka.Vettem neki egy HIpp bebidesszertet.Tojasos custard.4-6 honaposnak irjak de szerintem meg a tojas korai.Valamint tejet tartalmaz es magokat.A homeos cucc hatott a fogara szerintem de a pocak?Na aztan azert sikerult 11 utan be aludnia.Tegnap voltunk kirandulni 3-ban.Apa meg szabin van hetfoig.Gyonyoru helyen jartunk majd toltok le kepeket.Fogkefe ugyben meg nem volt idom korbenezni de talan majd ma.
Alexa;es ha kiraknal egy tablat a kertbe a betolakodoknak,hogy tessenek odebb allni/:-)
Time:akkor Emma baba is besegit neked a meloba.:-)meg jo,hogy ilyen jofej a hajcsarod.:-)
Martone:kitartast neked.Nem lehet egyszeru az tuti.:-(
Szia Alexa!
Jo pakolaszast!;)
Lehet,hogy koran jött nekik a tavasz es parzasi idöszak van naluk.
Amugy a kartevöket megeszik.;)
Sziasztok! Este nagyon sírós volt a Réka, nagyon fájt a fogacskája (már látszik a 4. is, szerintem max. 1-2 nap és az is kibújik) de adtam neki egy, a vészhelyzetekre tartogatott Viburcol-t, negyedórán belül elaludt és nyugodt éjszakánk volt. Azóta rendben, szerencsére.
Az előbb odaadtam neki az építőkockáit, a műanyag dobozával együtt. Jó ötlet volt, eltartott egy darabig, mire kinyitotta, most meg abban guberál, félórája elvan vele.:-) Én meg elvileg Rékaveszélymentesítem a lakást. Csak néha azért leülök ide.... Muszáj átpakolnom mindent, ami Rékaszemmel nézve érdekes, anyaszemmel nézve veszélyes. Egyre mobilabb, egyre több dolgot elér, észrevesz, megszerez... Szóval jobb a bajt megelőzni.
Martone, nagyon szurkolok, hogy mielőbb meggyógyuljatok, küdtem egy zsák gyógypuszit, remélem, odaért!
Anka, én is úgy tettem volna AB ügyben, mint te... Az anyai ösztönök jobbak, ezt már tudjuk.
Time, ki az írója az általad említett könyvnek? Érdekelne engem is.
Timcsi, apája mikor ér haza? Nekünk hétfőn megy el - már megint - de csak 3 napra. Viszont most viszi az autót is... Eléggé be leszünk zárva Rékával. Lassan szerintem veszek neki a biciklimre babaülést, akkor a tanyára is kijutunk kocsi nélkül. Szerintem április-május környékén már simán elüldögél a bicón egy félórát.
Csajok, akik szoktak kertészkedni, tudnátok segíteni nekem? Békainvázió van a kertünkben! Én meg rettegek a békáktól. Ronda varangyosak. Alig merek kimenni. Van valami ellensége, a gólyán kívül? Nem hiszem, hogy gólyát be tudnék szerezni... Nem akarom őket bántani, vegyszert se szeretnék, mert pont azért jó a saját kert, hogy vegyszermentes vetemény van, de ha lehet, szeretném megkérni a békákat, hogy máshol lakjanak.
Sziasztok!
Jelentem jól vagyunk, de baromi kevés az időm, egy kisördögre kell vigyázzak egész álló nap. Most lekötöttem egy kisebb dobozzal, amit nehéz kinyitni, de ha mégis sikerül van benne egy rágóka:) A szgépet másképp kell orientálni, mert szeret mellette felállni, s ugyebár akkor pont az on/off gombba kapaszkodik.:D
Vani! Én a helyedbe biztos hogy keresnék másik dokit, a legfontosabb dolog, a bizalom az köztetek hiányzik, Ne adj isten, de mi van ha vmi komoly baja lesz, kire tudsz támaszkodni? Nem egy ilyen léhűtő alakra, aki hasraütésre gyógyszerez....
Helló-belló!
umbu örülök, hogy azértátvészelitek valahogy, ügyes ez a kissrác!
Martone, hát teljes elismerésem, én bele sem merek gondolni, mit csinálnék egyedül két betegeskedő babával, de remélem csak egy lesz, szoríjok,hogy a kiscsajszi ne kapja el!!!!
Vanikám, azt hiszem hasonlóan cselekedtem volna, útálom az antibiotikumokat, főleg mióta homeo fun az egész család!!!
Jó persze, meg kell találni abban is a határt, nem mindig tud csodákat művelni, de azt mondod, nem volt olyan vészes, ez a lényeg!
Gratula a fogacska növesztőknek, mi még azt az egyet növesztgetjük szépen...
Talán ma már szebb idő lesz, pusszanat mindenkinek!!!