2008 áprilisi babákat várók (beszélgetés)
Tőletek nincs olyan messze a Balcsi..Én egy erdélyi apartmant néztem ki,ami gyönyörű,és szauna is van a házban..
Tényleg,nem akartok kedden ismét lejönni?Ha jó idő lesz,kipróbáljuk mi is:))
Elméletileg itthon lesz júl.18-tól 26-ig.
Most nézegettem Siófokon apartmanokat, és foglaltamle egyet. Drukkoljatok, hogy még legyen férőhely. Csak 3 éjszakára megyünk. Ha Meli jól bírja, akkor még ezen a nyáron lemegyünk.
Ez lesz a főpróba. DDD
Bizony-bizony, ha az ember teheti akkor útra fel és viágot kell látni.
Remélem mikor apa szabizik jó 8dő lesz.
Én még holnap is azt fogok eltenni.
Még jó, nehogymá itthon üljünk:D
Helló lányok,kéééééééééész vagyok..De már holnap péntek!
Banya kezet foghatunk,kedden baracklekvárt főztem,és isteni lett:))
Dun,tök jók a képek,kedvet csináltál hozzá:))
Nagyon bele lendültetek! DDD
Nagyun tud nekem is hatni ilyenkor a lány az idegeimre. DDD
Bizony nagyon jól:) Apával megbeszéltük , hogy nem messze tőlünk van egy élményfürdő, legközelebb oda megyünk, megnézzük milyen:)
Húúha:) akkor várom a következőket, hogy mennyire fejleszti még esetleg ezt a hisztit... elég idegörlő tud lenni...
Meg is lestem már!
Látszott Regin és rajtad is, hogy nagyon jól szórakoztatotok.
Nálunk is eleinte csak a láb csapkodás volt, de tovább fejesztette a mutatványát.
Képek pótolva, ígéretemhez híven:)
NÁlunk is kb. ez megy, nem veri még magát a földhöz, viszont toporog ezerrel és üvölt... én is általában ráhagyom de nem mindig jön be...
Szia!
Hiszti az nálunk is ezerrel megy.
De úgy hisztizik, hogy hasravágja magát és úgy üvölt, és a kezével csapkodja a földet.
Mi ilyenkor nem szólunk hozzá, észre sem vesszük. Vagy kinevetjük, hogy milyen kuka, így hamar abbahagyja.
Nekem Evi nem volt hisztis soha. És nem hittem volna, hogy Meli ilyen lesz.
Remélem hamar kinövi.
Tegnap este én sem tudtam már mit csináljak vele, hogy abbahagyja a hisztit, nálatok is megy ez ezerrel ha nem úgy van valami ahogy Meli akarja? És ha igen akkor Te, hogy kezeled?:DDD
Meli meg még énekórát tart, de már vgy fél órája. Pedig ilyenkor már rég aludni szokott. Most már leütöm, hogy aludjon el az tuti. DDD
Ennek örülök:) Nálunk is minden oké volt:) kivéve az esti kis hisztit mert álmos volt már:) már szundikál:)
Nálunk is jó idő volt. De csak azért mert nem mentünk ki a kertbe. DDD
Lementünk sétálni, és közben találkoztunk Meli keresztszüleivel. Így Meli elég jól el volt.
HOgy telt a napotok? NÁlunk egész nap jó idő volt, kint is voltunk, Regi még most is kint van felügyeli Mamuskám:D
Holnap délután elhozza a gépét a barátnőm és akkor teszek fel képeket, meg tudod nézni:)
Örülök, hogy jó kis napotok volt.
Lehet mi is leugrunk kipróbálni a strandot, mert Velence tőlünk sincs messze, igaz Balci se. DDD
Pont ezen voltam kiakadva, hogy alig voltak! Csak gyerekesek, de tényleg nem sokan:)
De jó nektek!Hallottam már én is arról a helyről,de még nem láttuk testközelből..És sokan voltak?
Szia:))) Iszonyatosan jó időnk volt, semmiféle felhőt sem láttunk:) Gárdonyban voltunk, Ökostrand, meg is kapta az idei kék zászlót:) hát Banyusom csak ámultam és bámultam, hogy milyen strand... kicsi babáknak való, nagyon-nagyon jóóóóó:) olyan a víz mint a tengerparton úgy van kialakítva, rengeteg homokozó van építve rönkfából, ki vannak rakva a homokozós játékok, hogyha valaki elfelejtene vinni akkor az használható, az árakról nem is beszélve. Én azt hittem minden sokkal drágább lesz és csak csodálkoztam, míg itthon egy gombóc fagyi 150.-Ft addig ott 130.- és minden olcsóbb... pl. a gyrostál az nálunk a piacon 1100.- na az itt a strandon 580.-. Szóval nem győzök jókat mondani vagyis írni róla:) Regikémen teljesen kiakadtam ismét, azt hittem kicsit megijed vagy ilyesmi a víztől, de ahogy meglátta mutatott és hümmögött és azzal a mozdulattal szaladt is be a vízbe, minden anyuka őt csodálta velem együtt:DDD nagyon jól érezte magát, persze alvásról szó sem lehetett úgyhogy nem aludt egész nap csak a hazafelé vezető úton:) csináltam nagyon sok képet, de persze nem tudom még őket feltenni mert a barátnőm gépével fotóztunk és annak az adatkábele otthon maradt nála az enyém meg nagyobb... szóval a képek kicsit váratnak magukra, de elküldi majd mailben:) hát csodás volt a mai napunk is:) Nálunk most borult be estére, itt is jó idő volt... most kicsit szomorkodom mert egész hétre rossz időt mondanak:(
Már tele a bizonyosom azzal a sok esővel ami mielénk esik.
Szokásosan délután beborul és esik az eső.
Ma is kimentünkj a kertbe és kb 1 óra múlva már a napot sem láttuk és utána elkezdett esni az eső.
Remélem Dun nektek jó időtök volt!
További ajánlott fórumok: