Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2005. nyári babák fórum

2005. nyári babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
850. mtt80 (válaszként erre: 845. - Borsi :-))
2008. nov. 19. 21:51

Szia!

El is felejtettem megkérdezni (persze, csak ha nem titok), hogy miért mész (mentél) nődokihoz? Remélem nincs semmi probléma!

849. mtt80
2008. nov. 19. 20:34

Sziasztok!


Köszönjük szépen! Akkor ezek szerint, mindenfelé a köhögés most a divat. Úgy néz ki nálunk azért most nem olyan súlyos a helyzet, mint 2 hete.


Még nálunk sem készülnek a Mikulásra a gyerekek. Igazából szerintem náluk még nagy készülődés nem is igen lesz. Azt mondták az óvónénik, hogy hozzájuk még nem fog bemenni a Télapó, hogy ne hogy megijedjenek. Azért ezt egy kicsit sajnálom. Robikának biztosan tetszett volna.

A városi kivilágítást viszont nálunk még nem szerelik. Szerintem majd csak a jövő hét vége felé kezdik el.


Én már sütöttem muffint, és szerintem finom. Én csokidarabos muffint szoktam készíteni, de egyszer sütöttem már banánosat is, de az nem lett jó. Ha gondolod megírhatom a csokidarabkás receptjét.

Igazából sok tanácsot nem igen tudok adni, de ha én meg tudtam csinálni, akkor bárkinek sikerül. :) Ugyanis nem vagyok egy nagy konyhatündér! :)

Mást még én sem igazán sütöttem, de a muffin az egyszerű.

Sok sikert hozzá!

2008. nov. 19. 19:45

Sziasztok!


Jobbulást Robikának!

Nálunk is az oviban sorra dőlnek ki a gyerekek mert köhögnek.Mi még jól vagyunk,remélem nem betegszenek meg.

Készülnek már az ovisok a mikulásra?

Én furcsálom,hogy az enyémek még nem ,most a Márton nap volt napirenden.


Nálunk már szerelik a városi fényeket.Kezdek karácsonyi lázban égni.A legjobb ez a készülődési,várakozási ídőszak.


Ti sütötettek már muffint??

Milyet?Finom?

Én még sosem sütöttem(igázából még semmit sem sütöttem)és most vasárnap megpróbálkozom vele.

Minden tanácsot szívesen fogadok. :-))

2008. nov. 19. 16:09

Sziasztok!


Jobbulást Robikának. Mi még tartjuk magunkat, de körülöttünk annyi gyerek kifejezetten csúnyán köhög, hogy nem tudom meddig maradunk egészségesek.


A vásárlásnál én is jobban szeretem, ha a kicsi nincs velünk mertnem lehet vele sem rendesen próbálni, sem válogatni.


Remélem ezenkivül mindenki jól van. Sajnos már itt a rossz idő. Én sajnos utálom a telet.

846. mtt80
2008. nov. 19. 15:14

Sziasztok!


Ma nem mentünk oviba, helyette dr.néninél voltunk. Ugyanis tegnap este megint belázasodott Robika. Már hétfőn is köhögött egy kicsit, de gondoltam hátha nem lesz komoly. Erre tegnap láza is lett. Szóval voltunk a dokinéninél, és azt mondta, hogy vírusos torokgyulladása van. Persze ahogy szoktuk ilyenkor, most sem kapott semmilyen gyógyszert. Pénteken kell visszavinnem (ha még lázas lesz, akkor csak hétfőn), úgy hogy a héten már nem megyünk oviba. Szerintem a múltkoriból nem gyógyult meg teljesen. Jobb lett volna, ha a múlt héten még nem megy oviba, akkor talán nem esett volna vissza.

A jó múltkor hallottam a tv-ben, hogy amikor egy gyerek beteg lesz, igazából miután meggyógyult, még utána is otthon kellene maradnia jó pár napig, hogy újra felerősödjön az immunrendszere, és ne essen könnyen vissza. Persze azzal ez a doki is tisztában volt aki ezt mondta, hogy ennyi ideig nem tud otthon maradni a szülő a gyerekével.


A nagyobb vásárolgatást mi is Manó nélkül szoktuk megoldani, mert hát vele sem egyszerű. Bár azért most már többször visszük magunkkal, mint régebben.


Remélem a többiek is jól vannak!

2008. nov. 19. 09:40

Szió!

Igen,szerintem is ez a legvalószínűbb.

Hogy vagytok?Mi még jól vagyunk,remélem így is marad...:o)Leszámítva,hogy nagyon izgulok,mert du.megyek nődokihoz.A kicsiért a mamája megy először az oviba és este megyünk érte.Viszont megyünk apával vásárolgatni,mert lerongyolódtunk.Ez egy kicsit vigasztal,de hiányozni fog a kis töki.:o)Viszont vele elég nehézkes a dolog,inkább így oldottuk meg.

844. mtt80 (válaszként erre: 842. - Borsi :-))
2008. nov. 18. 19:10

Szia!

Utána érdeklődtem a dolgoknak és ahhoz, hogy 9 hónapig kapjam a támogatást, leg. 4 évet kellett volna dolgoznom előtte. Aki nem dolgozott ennyit, annak a max. 3 hónap. Szóval ezért kapok én csak eddig. :(

Persze ezt nem konkrétan a munkaügyön kérdeztem meg, hanem egy ismerősömtől, úgy hogy nem tudom, hogy tényleg így van-e ez, de valószínű.

843. mtt80 (válaszként erre: 842. - Borsi :-))
2008. nov. 18. 09:51

Szia!

Nem nekem még annyi sincs, mert nekem csak 1,5 évem van. Viszont én úgy tudom, hogy a 3 hónap a maximum, ha valaki pl. 10 évet dolgozott akkor is csak annyit kap. Bár nem tudom. Na mindegy, majd utána érdeklődök!

842. Borsi :-) (válaszként erre: 841. - Mtt80)
2008. nov. 17. 18:25
Erről a tanfolyamról utána szóltak,miután regisztráltak és egyből 9 hónapot mondtak.Nekem 4 év munkaviszonyom van,ami nem sok szerintem neked ennél több van,viszont elég sokkal voltam bejelentve,amit lehet,hogy beleszámolnak valahogy.Ha vki elkezd egy tanfolyamot,akkor meg uannyit folyósítanak mindenkinek.
841. mtt80 (válaszként erre: 839. - Borsi :-))
2008. nov. 17. 16:23

Regisztrálva én is vagyok tovább is, de juttatást csak 3 hónapig kapok. Lehet, hogy neked több a munkaviszonyod, bár én úgy tudtam, hogy a max. 3 hónap. Összegben én is úgy kaptam, hogy 1,5 hónapig a max. összeget kaptam, utána pedig kevesebbet. (Hamarosan lejár a 3 hónap.)

Nem lehet, hogy te csak azért kapsz, mert jársz erre a tanfolyamra? Új pálya program?

840. mtt80
2008. nov. 17. 16:20

Sziasztok!


Örülök, hogy Tominál is jól kezdődött az ovi! Az a lényeg, hogy nem sírt! Holnap már lehet, hogy még ennyire sem lesz félénk!


Ma nálunk is ki voltak akadva az óvónénik! Az a két kisgyerek, akiket már a múltkor is emlegettem (akik bölcsisek voltak), már megint verekedtek, na meg kiszöktek a mosdóból a folyosóra. Szaladtak és meg sem álltak a külső ajtóig. Az óvónéni meg rohanhatott utánuk. Azt mondják ilyet még nem láttak. Mondtam is, hogy Robikára is ügyelni kell, mert ő meg hajlamos arra, hogy megy a többi után. Szerencsére ő most jó volt. :)


Holnap bűvészt fognak nézni. Persze ez is külön 350 Ft volt. Nálatok is ilyen sűrűn néznek valamit? (bábszínház, meseelőadás, bűvész stb.) Mert nálunk kb. ez lesz a negyedik alkalom. Persze ált.-ban nem kell messzire menniük, mert vagy az óvoda tornatermében vannak ezek, vagy a szomszéd iskola tornatermében.

839. Borsi :-) (válaszként erre: 834. - Mtt80)
2008. nov. 17. 10:29

Szia Mtt!

Én júliusig vagyok regisztrálva,addig jár a járadék is.Eredetileg úgy volt,hogy 3 hónapig többet és 6 hónapig meg kevesebbet(ez a fizetéstől függően számolják ki)utalnak,de most hogy elkezdem az angolt,minden hónapban egy uolyan összeget folyósítanak.

Nem tudom miért csak 3 hónapig regisztráltak Téged.Nem jártál utána azóta?Kiváncsi lennék rá.

2008. nov. 17. 10:24

Sziasztok!


Elkezdtük újra az ovit...fél egykor kell mennem érte.Kicsit szégyenlősen ment be a csoportba,máskor lelkesebb volt,de sírni nem sírt.Nálunk 2500Ft a csoport pénz egy félévre és át lehet öltöztetni a kicsit reggel melegítőbe,hogy kényelmesebb legyen neki.Péntekre tesi cuccot kell vinni,rövidnadrágot,pólót,tornazoknit és tornacipőt.Remélem nem fáznak meg...

Remélem a kis verekedős fiú nem bántja a Tomit,mindenesetre elmondtam neki,hogy mit tegyen akkor...(szóljon az ovónéninek):o)

837. mtt80
2008. nov. 16. 13:33

Sziasztok!


Nálunk sem öltöztetik át a gyerekeket, ha kiviszik őket az udvarra. Egyedül csak alvásnál öltöztetik át pizsamába őket. Eddig még nem is volt ez baj, de most már ha esetleg vastagabb ruhába viszem, mert jön a tél, akkor abban lesznek bent is? Vagy ha én reggel átöltöztetem másik ruhába (vékonyabba), akkor meg abba viszik ki? Nem tudom, hogy ez nálunk hogy lesz, de szerintem, ha szólok reggel, hogy öltöztessék át, ha kimennek, akkor biztosan át is öltöztetik. Legalábbis ahogy megismertem őket, szerintem nem lesz ezzel gond.


Szerintem az nem nagy probléma, ha néha bepisil Ádám délután az alváskor. Ilyenkor még előfordul ez néha. Nem lehet, hogy esetleg sokat iszik előtte vagy nem pisiltetik meg alvás előtt? Nálunk az oviban nagy gondot fordítanak erre. Szoktam látni, amikor megyek Robikáért ebéd után, hogy azokat akik ott alszanak, külön-külön elviszik pisilni, ha kell, ha nem. Nem is hallottam, hogy bepisilt volna bármelyik is. Egyébként mi itthon is így csináljuk, délután és este is, hogy alvás előtt szigorú pisilés! Ja, és természetesen figyelünk rá, hogy ne igyon sokat. Amíg lőtyölt még alvás előttt is sokat, akkor bizony nálunk is előfordult, hogy bepisilt.


Viszont az éjszakai pelust, már én is elhagynám. Van abban némi igazság, amit Pédé írt. Meg egyébként is meg kell neki szoknia, hogy nincs pelus. Inkább tegyél a lepedője alá törölközőt, vagy olyan gumilepedőt.


Egyébként én valahol azt olvastam, hogy 5 éves korig nem kóros, ha néha-néha bepisil a gyerek.

2008. nov. 15. 21:42

Sziasztok!


Köszönjük szépen, már teljesen jól van.


Ha piros a torka mindig felírja a doktornő az antibiotikumot. Muszáj elvinni, mert az ovi miatt kell az igazolás. Én max. 3 napot igazolhatok. De mire elkezdi szedni az antibiotikumot, szinte túl is van a nehezén.


Nálunk a csoportpénzből vesznek mikulás csomagot.


Furcsa, hogy nem öltöztetik át a gyerekeket, csak nyomatékos kérésre. Nálunk automatikusan másik ruhát adnak rájuk, ha az udvarra mennek, de ez így is normális.


Miért adsz Ádámra pelenkát éjjelre? Bepisil éjjel? Szerintem el kellene hagyni, mert biztos azért történik ilyen baleset az oviban, mert azt hiszi félálomban, hogy akkor is pelusban van. Megszokta, hogy alváskor rajta van.

2008. nov. 15. 19:36

Sziasztok!


Már csak hétvégén van ídőm írni,de olvasgatni szoktalak benneteket hétköznap is csak írni nincs kedvem.


Nálunk is 500 ft. a csoporpénz de csak 3 havonta kérik az 1500 ft.-t.


Már írtam,hogy furcsálom,hogy nálunk nincs váltó ruha se bennti-kinti ruha.

Vmelyik nap tiszta sárosan hoztam őket haza az oviból de annyira koszos volt a ruhájuk mintha a sárban feküdtek volna és abban ültek volna.

És úgye szegényeim utána abban a ruhában voltak egész nap sőt abban is altatták őket mert van váltó ruha a zsákban de ilyenre nincs idejük az ovónéniknek.

Na apuka is bemérgett és másnap vitte a bennti nadrágot nekik és abban adta be őket majd megkérte az ovónőt,hogy ha kimennek az udvarra majd adják rájuk azt amibe jöttek a vastag nadrágot.

Az ovónéni meg nézett nagyon mintha nem is tudom milyen extra dolgot kért volna tőle a férjem.

Na mindegy de azóta legalább átöltöztetik őket és nem az udvari vastag ruhában vannak ottbennt.


Néha előfordul,hogy az Ádám bepisil alváskor az oviban de néha itthon is.

Éjjel pedig még pelenkában alszik.

Szerintetek ez baj?

834. mtt80
2008. nov. 14. 15:41

Sziasztok!


Én is jobbulást kívánok Annának! Remélem azért nem komoly! Szerencse, hogy nincs láza!

Azon szoktam meglepődni, amikor írod, hogy nincs is láza és mégis antibiotikumot adott az orvos. Elég könnyelműen osztogatja, nem? Nálunk csak akkor ad, amikor tényleg muszáj. Pl. ha csak folyik az orra + köhög, akkor biztos nem ad. Ha nincs láza, csak folyik az orra, akkor el sem viszem a dokihoz, mert úgy is tudom, hogy semmit nem ad rá. :(


Nálunk azért ennyire agresszív gyerek szerencsére nincs az oviban. Van két kisgyerek, akik állandóan összeverekszenek, de azért nem vészes. Csak az óvónéni van kiakadva, hogy alig bírja őket szétválasztani. Érdekes, hogy mindketten bölcsisek voltak előtte. (A többiek nem.) Szóval ők a legdurvábbak.

Én csak attól félek, hogy Robika meg eltanulja tőlük. Ugyanis azt már megfigyeltem, hogy hajlamos rá. Mindenkit utánoz. Egy időben köpködött kiderült, hogy a Balázstól tanulta. Utána szürcsölte a levest (azelőtt soha), azt meg egy másik kisfiútól tanulta. Szóval nem egyszerű. Nálatok nincsenek ilyen eltanulós dolgok?


A csoportpénz nálunk is havi 500 Ft.

Nálatok abból veszik a mikuláscsomagot?


Borsi:-)

Neked 9 hónapig jár a munkanélküli? Csak azért kérdem, mert én is munkanélkülin vagyok, de nekem csak 3 hónapig jár a juttatás. :(


Én is kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

2008. nov. 14. 09:49
Bocsi! Annának
2008. nov. 14. 09:49

Sziasztok!


Anának jobbulást.

Nálunk is 500.-Ft a csoportpénz.

Agresszív gyerek nálunk egy kisfiú, de őt már mindenki "utálja" , mert mindeki csak panaszkodni tud rá. Nem tudom, hogy végül is mi lesz vele, de az óvónénik még optimisták, mert még mindig türelmet kérnek tőlünk. Szerencsére Ginát még nem bántotta súlyosan, de volt más akibe úgy beleharaott, hogy tiszta véraláfutásos lett a gyerek keze.


Örülök, hogy Robi már túl van a betegségen és jól érzi magát az oviba.


Mindenkinek jó hétvégét.

2008. nov. 13. 21:30

Sziasztok!


Anna beteg lett, ezért nem írtam. Kedden már nem tudott oviba menni. Megint piros a torka, kapott antibiotikumot. Szerencsére nincs nagy baj, csak az orra folyik, de a közérzete jó, láza sem volt.


Annáéknál is volt egy agresszív gyerek. Azt mondták a szülőknek, vigyék pszichológushoz, ha az nem tud rajta segíteni, eltanácsolják. Szerencsére lenyugodott, már nincs vele gond. De van egy kislány, Anna tőle is tart, mert már nem egyszer bántotta. Meglökte, az udvaron kaviccsal dobálta. Szóltam az óvónéniknek, azt mondták, néha kitör belőle. Talán nem annyira súlyos eset, mostanában nem volt vele gond.


Nálatok mennyi a csoportpénz? Nálunk havonta 500 forint.

830. Borsi :-) (válaszként erre: 829. - Mtt80)
2008. nov. 13. 16:55

Szia!

Örülök,hogy meggyógyult Robika!És ilyen ügyes volt az oviban...tök jó!

Igen itthon vagyok,most munkanélküliként és ott jelentkeztem angolra mert van egy félkész diplomám,ahoz kellene egy nyelvvizsga,illetve amíg terhes voltam megszünt a vállalkozásunk ahol dolgoztam,így munkahelyem sincs.Szerencsém van,hogy helyben indul.

Illetve nagyon szeretnénk kistesót,de nem hozza a gólya,így összekötöttük ezzel a 9 hónappal amíg tart a munkanélküli,hogy meglegyen a diplomám és úgy tudjak állást találni,illetve kaptam még egy kis időt a babaprojektre...

Hú,nagyon menne már oviba Tomcsi.Állandóan nyaggat,hogy menjünk már...

Az oltással kapcsolatban én nagyon utánanéztem,mert féltem,hogy megbetegszik tőle miután beoltják.De ez hülyeség mint kiderült,max. a mellékhatások jelentkezhetnek,de azok nem olyanok,mintha az influenzát és szövődményeit kapná el.Ezeket mérlegelve és persze a dokinéni véleményét kikérve döntöttünk úgy,hogy beadatjuk.Bár mi minden nem kötelező védőoltással beoltattuk a kicsit,így nem kellett győzködni...:o)

Szerintem kérdezd ki a dokit,Ő mit javasol neketek.A mi oltásunk 2700 Ft volt és egyszer kell oltani.

829. mtt80 (válaszként erre: 828. - Borsi :-))
2008. nov. 13. 16:06

Sziasztok!


Ma már ment oviba Robika. Nagyon örült már neki! Reggel sem volt semmi nyafogás, hogy maradjak ott én is meg hasonlók. Csak adott egy puszit és már szaladt is be játszani. :)


Tominak is biztos jó lesz már az oviban! Annak idején én is féltettem, de tisztában voltam vele, hogy jobb neki a gyerekek között, mint velem.


Angolra fogsz járni? Akkor te sem dolgozol? Egyelőre én sem, és ezért még én is hazahozom Robikát ebéd után. Viszont decembertől már ott fog aludni. Remélem nem lesz vele gond!

Biztosan beilleszkedik Tomi is hamarosan.


Hétfőn az influenza elleni oltást kapja meg? Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül? Én is gondolkodom rajta, hogy beadassam-e neki. Elfelejtettem megkérdezni a dr.néninket, hogy mi erről a véleménye.

828. Borsi :-) (válaszként erre: 827. - Mtt80)
2008. nov. 12. 11:50

Szia!

Örülök,hogy jobban van a kicsi!:o)

Nálunk is minden ok,kedden megyünk oviba.Hétfőn délután kap szurit,addig nem viszem,nehogy összeszedjen még vmit előtte.Egész napra igényli,hogy játsszak vele,dehát nem megy mindig.Jó lenne már neki oviban gyerekek között.

Jövőhéten nekem kezdődik az angol,remélem összetudom hozni az ovival és megtudom oldani a tanulást is.Ha másnem ott alszik délután.Előre izgulok,hogy lesz remélem beilleszkedik jól.

827. mtt80
2008. nov. 12. 11:04

Sziasztok!


Hogy vagytok? Robika már úgy néz ki meggyógyult! Tegnap délután voltunk az orvosnál, és azt mondta, hogy már csak egy picit piros a mandulája. Ma még nem mehetett oviba, de holnaptól már igen.


Tegnap reggel bementünk az oviba fényképezkedni is. Hát mit mondjak. Kicsit meglepődtem, amikor azt láttam, hogy az egész óvodának egyszerre volt a fényképezés. Ki mikor tévedt be. Így kicsit hosszadalmas volt. Sokkal jobb lett volna, hogy ha be lett volna osztva csoportokra. Na de mindegy. Elkészültek a képek, és remélem jók lesznek. Robikával nem igen volt gond, nevetett amikor mondták, csak nem mindig oda nézett, ahova kellett volna. :) Viszont volt olyan gyerek is, aki nem is nevetett egyáltalán, sőt olyan is volt, aki nem is engedte, hogy lefényképezzék.


Remélem mindenkivel minden rendben van!

826. mtt80
2008. nov. 10. 18:22

Sziasztok!


Köszi, Robika már gyógyulgat! Tegnap és ma már egyáltalán nem volt láza! Tegnap fel is mentünk Pécelre, mert már nem halaszthattuk tovább. Oda is csak a temetőbe mentünk, mert nagymamám és keresztszüleim ott vannak eltemetve. Szóval már illő volt elmennünk. Szerencsére Robika jól viselte az utat, nem volt nyűgös. Igazából pénteken terveztük az indulást, de hát ugye pont akkorra betegedett le. Így elhalasztottuk vasárnapra, mert reméltük, hogy addigra már talán nem lesz lázas. Hát szerencsére nem is lett.


Örülök, hogy Tomi sem beteg már! El is hiszem, hogy menne már oviba! Már Robika is, de ő talán már szerdán mehet. Holnap kell visszavinnem az orvoshoz.


A verekedős kisfiúról, csak annyit tudok írni, hogy meg kell vele próbálni türelmesnek lenni. Reméljük később javul a helyzet. Egyébként megértem az anyukáját is. Elhiszem, hogy nem tud vele mit kezdeni. Ugyanis ovikezdés előtt én is féltem, hogy mi lesz, ha Robika verekszik majd a gyerekekkel. Mert hát őt sem kell félteni. Bizony ha nem tetszik neki valami, vagy nem engedünk neki valamit, nagyon mérges tud lenni. Bár az is igaz, hogy ő inkább a nála nagyobbaknak csap oda. A családban csupa nagyobb gyerek van. Érdekes, hogy a kisebbekkel nem irigy annyira.

Pedig mi nem verjük, próbáljuk szépen nevelni, elbeszélgetni vele, hogy ezt nem szabad.

Na de szerencsére (eddig) alaptalan volt a félelmem, mert egyáltalán nem verekszik.

2008. nov. 10. 14:58

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Robika meggyógyult már?

Tomcsinak abbamaradt a köhögés,jó hogy elvittük másik dokihoz!De a héten még itthon maradunk,mert csak egy hét múlva kapja meg a szurit és addig nem szeretném,ha összeszedne vmit megint...Annyira menne már oviba.

Van a csop.-ban egy kisfiú aki verekszik...Félelemben tartja a gyerekeket állítólag.Kiváncsi leszek a fiamat is kiszemeli e magának.Szóltak már az anyjának,de nem tud Ő se mit kezdeni vele.Szerintem a kicsi is szokott otthon kapni és ezért viselkedik így.Az ovónők meg várnak,mert nagyon az év eleje van és hátha váltotik.Egyik kislány anyukája nagyon elkeseredett,mert a kislányát folyamatosan ütögeti és a kislány már utál oviba menni.Ilyenkor mit lehet tenni?Szerintetek?

824. mtt80
2008. nov. 8. 22:23

Sziasztok!


Köszi szépen mindenkinek!

Igen, tényleg nagyon megviselte ez a magas láz Robikát. Rá sem lehetett ismerni! Egyfolytában csak feküdt, vagy ült egyhelyben. Ilyet amúgy soha nem szokott csinálni. Ha már 2 percig tudott egyhelyben lenni, akkor már örültünk. Na hát most meg épp azt vártuk, hogy mikor szaladgál már megint úgy, mint eddig. Persze azért ma már jobb volt a helyzet.


Mi úgy csináltuk, hogy hűtőfürdőztük és mellé 3-4 óránként adtam a Nurofent. A borogatást nem igazán engedi, így azt nem is erőltettem. A kúpot szintén végig ordítja, de tegnap este úgy volt, hogy azt adok neki, de mire adtam volna szépen elaludt. Akkor is 39,7 volt épp a láza. Na szóval vártam, hogy mikor ébred fel, mikor bírok neki adni valami lázcsillapítót, de Nurofent már nem mertem neki adni, mert már annyit kapott. Nem is ébredt fel, csak hajnali 1 óra körül, akkor meg már adhattam neki Nurofent is.


Ma úgy feküdt le, hogy nem volt csak 37,8 a láza (hőemelkedése), úgy hogy bízom benne, hogy a ma éjszakánk már jobb lesz, mint az eddigiek. Úgy néz ki kezd hatni az antibiotikum.


Jobbulást kívánok Ádámnak is! Hétfőn már mehet oviba? Mi szerintem majd csak szerdától mehetünk, de kedden azért beviszem fényképezkedni!

Szerintetek mit adjak rá? Valami szebb pólót, vagy inget? Van neki egy rövidujjú és egy hosszujjú kockás inge is. Az az igazság, hogy nem akarom nagyon kiöltöztetni sem!

2008. nov. 8. 19:54

Sziasztok!


Hát mindenkinek jobbulást kívánok. Hál istennek mi most nem vagyunk betegek. Bár reggel elég sokat tüsszőgött kicsi, de azóta sincs semmi. A nagy fiam meg kb. az óvodában volt utoljára beteg. Jó hétvégét mindenkinek és még egyszer jobbulást.

2008. nov. 8. 17:31

Sziasztok!


Jobbúlást kívánok mindenkinek!

Tényleg igaz,hogy az első év az oviban így fog eltelleni,hogy ilyen sűrűn megbetegszenek..Azt olvastam ez kell nekik,hogy erősödjön az immunrendszerük ami kb. 5 éves korra alakul ki.


Nálam az Ádám volt most beteg.Szerdától nem ment az oviba mert begyulladt mindkét füle neki.Szerencsére a Sára nem betegedett meg.

Az első nap amikor egyedül kellett mennie az oviba sírt az Ádám útán de aztán megértette,hogy a tesó beteg.Olyan büszke vagyok rá(juk) mert a kezdeti sírás útán megértik a dolgokat és elfogadják,hogy anya dolgozik,hogy a tesó beteg.

2008. nov. 8. 13:35

Sziasztok!


Hú, szegény Robika! Biztos nagyon megviselte ez a magas láz. Annának is 39 fok körül volt, amikor utoljára beteg volt, nagyon leverte. Csak a kúptól ment valamennyit lejjebb, de úgy is magas volt. Tündi, te mit adtál Robikának? Hagyja a borogatást? Anna most először engedte, mert mondtam neki, ha nem megy le a láza, megyünk szurira. Na, így hagyta, hogy tegyek rá borogatást.


Nálunk hétfőn szülői lesz az oviban. Kíváncsi vagyok, lesz-e fényképezkedés, jó lenne.


Jobbulást Manónak és jó hétvégét Mindenkinek!

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook