18 éves budapesti és környéki lányok (beszélgetés)
nem, a macskákat nem szeretem:$ ja de van egy ékszerteknős.:D
igen, van egy bátyám 21éves. és neked?
semmibaj, jól teszed.:)
átadom neki.:P egyébként Zsöminek hívják, fiú és van egy fia, Döme. Keverékek, de hosszú szőrűek.Imádom őket. majd teszek fel róluk képeket, ha gondolod.:)
Én itt vagyok, velem nincsen semmi, unom ezt a hőséget, épp unatkozom és várom a barátom.
Holnap lesz a kutyusom Szülinapja:P:D 5éves lesz.:)
:S ne hagyd hogy az idő elrontsa a nyaralásotok.!:)
Tényleg, Fati! Hova tüntéééééél?:)
Na igen, ez durván meleg, ami most van, de ha már Balatonon leszek, akkor nehogy lehűljön túlzottan.
Jaj én mennyit buliznék...:) Csak barátom sajnos nem valami nagy partiarc.
Na de ott nem aludni, hanem bulizni kell.:P élvezzetek ki minden percet.! ;)
Egyébként szerintem nem lesz olyan drasztikus lehűlés, az meg nem baj, ha pár fokkal hidegebb lesz, ezt már ugy sem lehet elviselni.
Hú, hát nem irigyellek titeket ebben a tekintetben. Én jellemzően imádok sokáig aludni, bár néha én sem tudok. Most pl. ez a meleg kikészít. Egész éjjel takaró nélkül aludtam, reggelre tele lettem szúnyogcsípésekkel, fantasztikus. Mikor felkeltem egyszerre 17 viszketett:D
Hát, én alkalmi dohányos vagyok. Van, hogy hetekig nem szívok, néha egy nap alatt elfogy egy doboz. Ahogy megkívánom, teljesen változó.
Holnap délután elutazok, úgyhogy Keddig nélkülöznetek kell, de meg ne álljon itt a kommunikáció:D
jaja, jó is este kint a sötétben, csak nekem a kutyákkal:)
ááá nem élek ilyenekkel:P na de tényleg nem:) te?
Jó reggelt!
Én mostanában olyan szinten nem tudok aludni, hogy fé 1-ig, 1ig nem tudok elaludni, csak szenvedek, agyalok mit kéne csinálni.Tegnap este is ez volt. aztán 5 órakor kipattant a szemem, semmi kedvem nem volt már aludni. Úgy vagyok vele, hogy majd egyszer megunom és hullafáradtan beesek az ágyba. De még azt sem lehet mondani, hogy nem tudok mibe elfáradni, mert tegnap is temetés után körbeugráltunk mindenkit, lábunk lejártuk, na meg még a ruhába is belerohadtunk.
Még tényleg aludtam, fél 1-ig:D Én mindig sokáig maradok fenn, 2-3-ig általában.
Irigyellek titeket, hogy fel tudtok korán kelni. Utálooom.
Jóóóó reggelt!
Hát igen, gondoljatok el engem tök feketében 4órakor. Hát ha életben maradok, akkor majd írok.
További ajánlott fórumok:
- Elsősorban Budapesti és környékiek segítségét szeretném kérni, merre érdemes elmenni 3-4 éves gyerekkel ebben a zimankóban?
- Mondjatok jó Budapesti vagy környéki kirándulóhelyeket!
- Melyik budapesti kerületben (vagy környéki városban/faluban) élsz, és mi a környékeden a legjobb/legrosszabb hely lakhatás szempontjából?
- Tudnátok nekem ajánlani olyan budapesti, vagy Budapest környéki református papot, aki rugalmas keresztelő terén?
- Budapesti anyukák! Városliget környéki programokat keresek!
- Szívesen barátkoznék budapesti lányokkal