130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban? (tudásbázis)
Nem vég, hanem cég.
A 130 ezer pontosan 130 ezerrel több a semminél, és azt is meg lehet becsülni, míg más nem adódik.
Én azt kérdezem, térítik-e az útiköltséget.
130 vagy semmi-munkamelkuli. hmmmm
A buszon, vonaton trolin lehet allast keresgelni, a metron nem jo a net.
Es ott an a szabadnapod, amit be kell aldozni a virulas helyett a munkakeresesre.
A kiiro baja csak most jott, messze van. "Csak lehet talalni" a kategoriaban. vagy megsem, mert zarnak mindenhol a keves forgalom miatt.
a veges munkanelkuli (ha egyaltalan jogosult ra) a megoldas?
Húsz éve láttam egy felmérést, amit egy német vég készíttetett: ide települjön-e vagy Romániába.
Saját szememmel láttam leírva: a magyar mérnökök képzése kiváló, ugyanakkor alacsony bér mellett foglalkozathatók.
Ez volt a legfőbb érv amellett, hogy ide települjön a gyár.
Pontosan.
Ha valaki most eszmelt fel, hogy 130 ezer lokaka, akkor talan nem a felmondassal kell kezdeni, most kulonosen nem.
Szerintem nem birkasag.
En birkakent kevesebb penzert mentem el dolgozni, mint a munkanelkulim volt. De mikor ujra munkat kerestem meg mindig jogosult voltam munkanelkulire.
130 ezer semmire nem eleg, de eddig is ebbol elt. Monnyon fel es monnyom valaki le, mert minden szar.
Nem rossz a realitas talajan lenni. Ha eddig nem hobbibol dolgozott, akkor az azt jelenti, nem tudott jobbat kapni. Erdemes elgondolkodni a felmondas elott, a lent emlitett huszonvalahanyezer mire lesz eleg.
Igen, utaztam ennyit, 70-80 000 Ft-ért. :) Bár az régen volt. Sőt, dolgoztam 24 órát 5 000 Ft-ért. :D
Szerintem ez annyira egyértelmű. Ha semmi más kedvezőbb lehetőség nincs, akkor csinálni kell, és gőzerővel kutatni egy jobb hely után.
Nyilván. Valóban az. Csak mondom. Mekkora birka nép vagyunk amúgy. Istenem. :(
130 ezer forint mire elég?
Biztos, hogy nem.
Dolgozol 8-8,5 órát meg 3-at utazol, maradt 30 perced, hogy egyél, fürödj, haza érj a buszmegállóból, mert a többit mondjuk alvással töltenéd. Nem, nem éri meg, hogy ne legyen a perc életed se.
Ha nem lenne más, utaznék. Ha van másik hasonló, vagy jobb bérért, akkor viszont nem itt érdeklődnék, hanem átmennék a jobban fizető helyre.
Sok sikert egy jobban fizető álláshoz!
További ajánlott fórumok:
- Hány pontot gyüjtesz kb naponta a hoxán?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?
- Normális az, hogy elkezdtem tornazni naponta 45 percet és emelkedik a súlyom?
- Hogyan utaznátok babakocsival vonaton egyedül a picivel?