1000 kalóriás diéta (beszélgetés)
Szia!
Megnézettem és semmi baja!
Még a vérképem is jó!
Viszont miota munkahelyet váltottam azota kb 2 év alatt 45kg ot híztam!
Most visszamegyek a régi helyemre hátha akkor vissza tudok fogyni!
Szia Janeszka!
Azon a 2005-ös képen teljesen jól nézel ki.
Kicsit visszaolvastalak, és azt látom, hogy évek óta próbálkozol különböző módszerekkel, nem is eszel sokat, mégis folyamatosan hízol. Azt mondod, a stressz miatt. Arra gondoltam, nem kellene megnézetned a pajzsmirigyed? Annak a működését teljesen felboríthatja a stressz. Bár ez a nőknél gyakoribb, de... nekem ez a mániám:-)
Köszönöm szépen!
Az anyagcsere zavarra iszom májva teát így avval nem lessz gondom!
Viszont és is csak napi 1000kc akarok enni.
jelenleg 120 kg vagyok mert a stressz véget meghíztam.
85-Kg ra szeretnék lefogyni de nem nagyon megy...
Kérlek segítsetek nekem...
Szia!Persze hogy csatlakozhatsz!Te vagy az első pasi!:D
Először is, tudnod kell, hogy a férfiaknak több kalóriára van szükségük a napi alapanyagcserére( életben maradás)! Ennél kevesebbet nem szabad enni, mert akkor lelassul az anyagcseréd, és ezáltal fogyni sem fogsz!Ha bármi kérdésed lenne, szívesen állunk a rendelkezésedre!:)
Igaz lányok?! :D
Sziasztok lányok!
Csatlakozhatok én is? :)
tök jó :)) GRATULÁLOK!!
Csak beindul az!!!
Szia Kiara!
Már azt hittem hogy feladtad!Jó hogy újra itt vagy!
Gratulálok a fogyáshoz!
Két hónap nagyszerű eredményét nem teszi tönkre egy ebéd!
Ha bűntudatod van miatta, az többet árt, mint a palacsinta. Legyél magaddal megbocsájtó...:-)Hullámzó, hogy mikor mekkora akaraterőnk van éppen.
Nekem tegnapról mára lement 40 dkg, a zserbózás ellenére, ki érti ezt? Most éppen ötféle süti van itthon, el is teszem pár napra a mérleget, Húsvét után tartok 2-3 szigorúbb napot (ez nálam azt jelenti, hogy 1000 és nem 1200 kcal mint most, és délután-este már csak zöldség és kefír), és bízom benne, hogy ugyanitt fogok tartani mérlegileg...
Ez a terv, remélem, sikerül.
Hú csajok!
Én ma nagyon rossz voltam!
Krumplileves,palacsinta...nem is ez a baj, hanem az hogy sokat ettem ...elkapott a falási roham,csak nem tudom hogy miért. :(
Szia, elolvastam a naplódat, ahol részletesen leírsz mindent amit ettél, nem tudom, mit csinálsz rosszul... Az jutott eszembe, talán előtte sem ettél ennél sokkal többet? Ezért csak lassan tűnik fel a szervezetednek a változás?
Adj még egy kis időt magadnak, ne hagyd abba!
Szegény kis 78 kalóriás lányka, reméljük nem kórházban van, hanem eszik...:-(
Jó reggelt!
Szerintem akkor kérdezz rá hogy egyáltalán csinálhatsz-e bármiféle diétát!
Nehogy valami baj legyen belőle!:(
anyukáméknál kutakodtam egy kicsit a régi képek után..:)Olyan jó lenne megint 55 kilónak lenni, de a 60 -l is megelégszem! Majd teszek fel belőlük.
Gratulálok, nagyon jól csinálod!Ügyi vagy! Február 4-én kezdtem 76 kilóval, ma 65.8 voltam.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Mi a véleményed a negatív kalóriás ételekről és a diétáról?
- Diéta kalóriaszámlálással
- "Negatív" kalóriás diéta