1 db csempét rosszul raktak le a konyhánkban, mit lehet azzal kezdeni? (tudásbázis)
Ó mit tudom én hogy hívják... fekete magasfényű csempe az...60x60-as. 6200 ft /m2 áran odják kb.
na f* ha törni kell. drága a csempe.. ez mivel rosszl rakta le.. szedhetjük fel. Mert nagyon bosszantó.
Félek ha netán megpróbálja felszedni, eltörik.
Feltorod a rossz csempet es a helyeset teszed a helyere.
Egerbol ne csinaljunk elefantot, es ne kezdjunk haborut miatta.
Csempére rácsempézni? "Precíz" munka!
Akkormost csempe vagy járólap, mert csempére nem lépkednek
Körbevágni gyémánt tárcsával/flexxel és kiszedni, beragasztani egy újat, de elötte az aljzatot , legalább ott, rendbetenni
Roncsolás nélkül nem fog menni valószinű, ha jó a ragasztás
Újracsempéztük a konyhánkat, a meglévő csempékre burkolták rá. A régi csempék 15x15 ök voltak, amik rákerültek már 60x60-asok.
AZonban pont ahogy belépünk a konyhába az a csempe lap kotyog, nyikorog.. idegesítő. Érzem hogy kicsit meg is süllyed. A fuga is már kijött az oldala mentén. MIkor rálépek mint valami kis vulkán feltör a fuga por mellőle. a csempe másik fele viszont rendben van. Mit lehet ezzel kezdeni most hogy már rég rákötött?
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- A Mások, akikkel a "normális" társadalom nem tud mit kezdeni...
- Házasan szeretővé válni és új életet kezdeni
- Mit csinálok rosszul? Vagy tényleg megbuktam, mint anya?!
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Gátmetszés után rosszul varrtak össze. Volt már valakinek ilyen? Lehet ezzel vmit kezdeni?