Zsírégetés torna közben (beszélgetés)
szia,nekem narancsbőrőm már nicns egy ideje,de annó mikor volt ezt a krémet használtam,és eltűnt,persze ehhez a zétkezéshez is odakell figyelni,a sok tartósítószer is nagy mumua a narancsbőr esetén.
Nem szoktam amgam méregetni centivel,mert nekem az a fontos,hogy beeférek e az s-es gatyába vagy sem,de beleférek,pedig volt mikor cska az M-es volt jó,szerintem hatásos,és mások is akik használják,és többet kellett fogyniuk,változniuk is nagyon dicsérik...
Én Dr.Kelen 2in1 karcsusító és anticellulit krémjét használom,igaz én nem fólis alá,hanem a vastag fekete gumi naci alá,de szerintem nagyon hatásos:)
Mivel zsírégetés a cél,főleg futok és cardiózok benne,meg persze hasizmozás...
Szio!
Én paprika o. kenem be magam és utána a folia!Ithol tornázgatok,mert sajna a lábam miatt nem tudok még nagyon ugrizni!A szaunához is használom a p o.!Jol leizzaszt!Ja és a szaunaövhöz is ezt használom!
A multkor ajánlották a szűzteakréme!Állitolag nagyon jo!Ha ez elfogy kiprobálom azt!
További ajánlott fórumok:
- Gastroyal zsírégetés március 16-tól
- Meddig tart a zsírégetés torna után?
- Gastroyal zsírégetés január 30-tól
- Hallott már valaki arról a zsírégetési módról, hogy 8 mp intenzív, 12 mp laza pl. futás, bicikli stb.?
- Has és csípő zsírégetésére milyen fitness gépet ajánlanátok?
- Valaki tudja, hogy lehet fokozni a zsírégetést (bevált módszer, pl.L-karnitin)?