ZooMumba... (beszélgetés)
Sziasztok, én a 9-es szinten vagyok, egész jó a játék, gyorsabb mint a farmos, bár a feladatokkal nem vagyok elégedett. Több olyan feladat van, hogy adjak gyógyszert az egyik állatnak, de ha nem beteg, akkor nem tudom teljesíteni :S
Én ezt még nem is néztem. De keveslem én is a "pénzemet", ahhoz képest, hogy amit kifizetek a fióka gyártásért, jóformán vissza is jön.
Jól érzékelem, hogy ennek a játéknak annyira nincs gazdája?
Sziasztok!
Írtam a supportnak, hogy a bébikért kapott pontokat pár másodperc után el is veszi a játék. Először a hibabejelentő fórumon jeleztem, de rám se bagóztak, pedig többen írták, hogy náluk sem maradnak meg a pontok. A support pedig azt válaszolta, hogy ő tesztelte, és nála minden rendben van... De ettől nekem még nem javult meg...
Szia! Itt vagy? A állatkertem 9. szintű, most megbeszélhetnénk a részleteket.
Ha nem akkor szólj hogy mikor leszel gépnél. :)
köszi, akkor most megnyugodtam :)
Persze... Nem sikerül mindig a tenyésztés, de ha előtte néhányszor rendbe teszed az állatkertedet, és állataidat, nagyobb esélyed van rá...
Sziasztok!
Nektek is van úgy, hogy nem jön össze a kölyök? Nem tudom mennyi pénzt dobtam már ki fölöslegesen az ablakon, én csinálok rosszul valamit? Azért nem tudom, mert időnként meg dikerül...
Lehet,hogy nem jó írtam......
de valami ilyesmi neve van
Ismeri valaki,ezt a játékot?
ok fmagdi78-csak hanyas a zoomumbád?
Szia!
Ide azt írunk amit akarunk róla. Ha szeretnéd az állatkertem szívesen elajándékozom neked. Majd este, vagy holnap több időm lesz írni, majd megbeszéljük jó?
7 vok a zoomumbába csak elirtam
fmagdi78 én elkezelem a a zoomumbdat! 87 vok a zoomumbába és mikor nyilik meg a ocean world?
ja és az mi? ha valaki nem törödik a farmjával vagy a zoomumbájával stb az írjon ide a forúmba
Én erről már kérdeztem, de senki nem írt rá semmit. Hát kell még fejleszteni, hogy tartson is a játék valameddig, mert így karácsonyra már a végére érünk. :D
Lesz OCEAN WORLD is. Az állatkert jobb alsó sarkában látható egy tábla.
Nem vettem észre. Úgyis olyan sok pp-m van. Ha a pont gyűlne olyan gyorsan... :P
Lassan én sem férek már. Elvehetnének az erdőből egy kis részt. Valamelyik szinttől kaphatnánk ilyen lehetőséget. Ez úgyis csak virtuális erdő. :D
Basszus ezek már megen éhesek. ZZZZzzzzz
Néha sikerül kétértelműen írnom, utána meg magyarázkodhatok...:)
Tudom, épp azért írtam úgy.
ott az i betű az állatnál, hogy hova illeik:)
de a kenguru ausztrál állat:)