Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Zöldséges, tormás hús recept

Zöldséges, tormás hús recept

A Zöldséges, tormás hús hozzávalói:
60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartő),
1 csomó levesszöldség,
3 fej hagyma,
3-4 szem szegfűszeg,
1 babérlevél,
törött bors,
5 dkg vaj,
5 dkg liszt,
10-12 dkg frissen reszelt torma,
fél liternyi húsleves,
cukor,
só.


A Zöldséges, tormás hús elkészítési módja:
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfűszeggel felteszem főni. Közben elkészítem a tormamártást: A vajból és a lisztből világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve. Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt főtt húsra öntöm.


Kategória: Egytálételek receptjei


A zöldséges, tormás hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook