Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mititei - Húskolbászkák rostélyon recept

Mititei - Húskolbászkák rostélyon recept

Elkészítési idő 120 perc

A Mititei - Húskolbászkák rostélyon hozzávalói:
50 dkg bárányhús
50 dkg marhahús
50 dkg sertéscomb
1 fej fokhagyma
2 teáskanál borsikafű
1 teáskanál szódabikarbóna
1 teáskanál szegfűszeg
1 teáskanál őrölt bors
2 teáskanál pirospaprika


A Mititei - Húskolbászkák rostélyon elkészítési módja:
A húsokat többször egymás után ledaráljuk, majd fűszerezzük. A fokhagymát összepréseljük, 4 evőkanál vizet adunk hozzá, és a húsokhoz öntjük. Összegyúrjuk, majd 4-5 órát állni hagyjuk a hűtőben. Ezután kolbászka formákat gyúrunk belőlük, és roston megsütjük őket. Ha nincs rostélyunk, akkor olajban süssük ki őket.

Végül mustárral, tormaszósszal, uborkával kínáljuk.



Az "Elkészítési idő"-ben nincs benne a hűtőben való érlelés ideje.


Kategória: Húsételek receptjei


A mititei - húskolbászkák rostélyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook