Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" recept

Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" recept

A Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" hozzávalói:
2 nagy csirkecomb
1 kk. rozmaring
1 kk. bazsalikom
1 kk. petrezselyem
1 kk. sült csirke fűszersó
1 ek. olívaolaj
6 nagyobb burgonya
20 dkg brokkoli
marék borsó
2 ek. olívaolaj
kevés só
fél doboz tejföl
1 ek. sültborgonya fűszersó


A Zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" elkészítési módja:
A csirkecombot befűszerezzük és olajjal megkenjük, majd egy kevés olajat és vízet öntünk a tepsibe és kb. 40 perc alatt készre sütjük. A burgonyát meghámozzuk, és feltesszük sós olívaolajos vízben főzni, amikor már majdnem elkészül, hozzáadjuk a brokkolit és a zöldborsót is. Ha megfőttek a zöldségek leszűrjük és 8-10 alkalommal áttörjük, úgy, hogy a zöldek ne veszítsék el teljesen az állagukat. Tálalás előtt kevés olívaolajjal meglocsoljuk. A tejfölt kikeverjük a burgonya fűszersóval, és a hús mellé adagoljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldfűszeres csirkecomb "kerti burgonyával" elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook