Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével recept

Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével recept

A Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével hozzávalói:
1 szelet afrikai harcsafilé
6 db krumpli
1 db vöröshagyma
1 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
vaj
olíva olaj

citrom
őrölt fekete bors
vegyes savanyúság


A Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével elkészítési módja:
A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom. A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom. A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, megpirítom. A halszeleteket olajban megsütöm. Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, s a savanyúságot.. A halra nyomok majonézt.


Kategória: Halas ételek receptjei


A rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook