Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós sertéspaprikás recept

Zöldborsós sertéspaprikás recept

A Zöldborsós sertéspaprikás hozzávalói:
1/2 kg sovány sertéshús,
2 szál közepes sárgarépa,
30 dkg zöldborsó,
2-3 evőkanál tejföl,
2 evőkanál olaj,
pirosarany,
gulyáskrém,
só.


A Zöldborsós sertéspaprikás elkészítési módja:
A húst kockákra vágjuk. Forró olajon fehéredésig pirítjuk. Adunk hozzá pirosaranyat és gulyáskrémet, sóval ízesítjük. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a borsót és a vastagra szeletelt sárgarépát. (Ha kell, még vizet öntünk alá.) Az egészet puhára főzzük, végén hozzáadjuk a tejfölt. Nokedlivel vagy párolt rizzsel kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós sertéspaprikás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook