Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Zöld dió (beszélgetés)
Igazad van, de én a fürdőben nem merek gyertyázni...cirkó van....tudom hülyeség, de én már jártam úgy, hogy gáz szivárgás volt.
Azóta félek.
Gyertyát a szobában gyújtok illatos olajjal.
Bár, most így belegondolva, ha szivárog akkor mindegy.
Kipróbáltam.Egyenlőre csak annyi a hatása,hogy már nem ecetszagú a kezem:)Majd még próbálkozom.Megyek citromot venni!
A gyertyafényt kihagytad:)Fényterápia:))
Kis fürdősó, illatos habfürdő.....kellemes zene óóó...nagyon jó tud lenni.
Majd körbejárom a szomszédokat is vagy bekéredzkedem egy forgalmas étterembe:))
Az utóbbi jól hangzik:)))
Remélem beválik.
Azt nem mertem írni, hogy a fodrász a sötét hajfestéket régen úgy szedte le a fejbőrről, hogy nedves vattát bekrémezett, és cigaretta hamuba nyomta, majd ezzel ledörzsölte. Ez okozhat kisebesedést.
Mindenesetre ázzál sokáig a kádban.
Ezt is ki fogom próbálni.Talán fájdalommentesebb az én esetemben,mint a citrom.
Most jutott eszembe, esetleg bőrradír?
vagy citromsav de ha repedezett a kezed csak 1 icikepicikét tegyél rá!!!!!!!
Szerintem nem mert gondolom én hogy nem órákon átt mosogatsz!:) vagy de?:) De mindenesetre próbáld meg!!Hátha
Az is jó, csak egy mosogatás nem viszi le.
Sajnos.
Hát igen akkor azt nem szabad és a citromot is csak óvatosan!
Sajnos a kórházi fertőtlenítőszerektől szét van repedezve a kezem.A citromot még fogcsikorgatva bevállalom,de a hypot már nem.
Nem,mert gondolom alaposan megmostad velük.
A lényeg az, hogy jó sokáig ázzon a dió a kezedről, ezért írtam a kézi mosást.
Á, már azt hittem, recept. ;)))
Még nem,de kifogom.Az ecet és az Ultra derm nem vitte le:(
Én is azt szoktam használni.Nekem bevált
Szia.
Citrom, de nem esküszöm rá.
Segíthet, ha nekiesel kézi mosásnak. Melós, de talán a mosószer valamit levisz belőle.
Csak találgatok, mert a citrom a nagy részét le szokta vinni, ha a zöldség megfogja a kezem. Próbáltad?
Citromlével próbáld meg lemosni vagy 100%-ossal vagy 50%-ossal mert az ennél gyengébb nem biztos hogy használ,vagy egykis hypo!(igaz ettől kicsit kellemetlen szagú lessz a kezed de nem sokáig)
Zöld diót pucoltam,és hiába volt rajtam gumikesztyű,befogta a kezemet.Mivel tudnám megtisztítani(max. 2 nap alatt)?
További ajánlott fórumok: