Zavaró, ha a partnernek sok védekezés nélküli alkalmi kapcsolata volt? Hogyan lehetne ezen felülkerekedni? (beszélgetés)
+Minden ember saját maga viszi vásárra a bőrét és annak akinek gyereke van-az értük nem viheti.
Jöhetnek a kövek.
Akinek(gondolok itt a pasikra) nem tetszik azt mély kalapemeléssel bocsájtanám útjára-singliként.A mostani világba.
Haén most lennék ifjuság, vagy bármi oknál fogva megszünne a házasságom-én kérnék és adnák. Egyetlen szó nélkül.És senki szavára nem adnék.
Ilyen ez a mai világ sajna.Erről sem te, sem én nem tehetünk-ez van van.
Én is hittem:DD
Na jó vegyük komolyrqa a figurát:
Szerintem az a lényeg, hogy az adott kapcsolatban ki milyen ember. A múlt elmult. A biztonság meg manapság alap. Sőt..
Akkor én egy tudatlan paraszt vagyok, oké? Egy kis tiszteletet kérek, ha nem nagy gond...
Nem csinálok belőle problémát. 9 éve monogám kapcsolatban élek. Az előző partnereimmel MINDEGYIKKEL védekeztem. A mai világban ez miért olyan természetes? Mert mindenki b@szik fűvel-fával. Mindenhol ezt látják, követik a trendet. Ez még nem vonja maga után, hogy minden új partnertől "teljesen természetes" leleteket kérni... Ne röhögtess!
Ne próbálj meg kioktatni. Nem éri meg, hidd el.
Ha már annyira a mai világra hivatkozunk,akkor nem hinném,h egy huszonéves (mert az én barátom még csak huszonéves:) arra lenne büszke,hogy még szűz.Azaz már nem az,mert 3éve 1ütt vagyunk!:)
Nem minden pasi nőcsábász...(:
Én hiszek neki,a hazugság esélye fel sem merült bennem.
Te még benyelsz ilyen meséket:XDDD
Nekem is mondta valaki, hogy szűz, aztán mi derült ki?:DD, hogy az elődőmnek is azt mondta, meg az az elöttinek is:XDDDDDDDDDD
Könyörgöm, a világ történelemben nem volt olyan hogy valaki 3x veszitse el a szüzességét:XDDDDDDDDDDDD
Ne nyakalj be minden mesét:)
ugyan-ugyan te nagyon naivaként adod elő magad:XDDD manapság már az a ritka ha valaki tudja még hogy egyáltalán mit jelent a hűség. Nem az a lényeg hogy hány db volt.
A pasiknak egy számít: hogy ha te Nő vagy-akkor megfogjon és az övé maradj.Még ha a multba akár hány pasid volt.
Erre is van egy igen találó és jó szöveg:
A kurvákból/pernahajderekből leszbnek a legjobb feleségek/férjek:DD
Ezért mondtam az 1000 számot-igy rábízod, hogy a delikvens mit gondol:XDDDDDDD
Hát akkor én dedós vagyok,de én felajánlanám.
Veszteni valóm nincs,ha jön - jön,ha nem akkor nem.:)
Gondolom nem a teszt -fájdalmasságától- fél,hanem attól tarthat esetleg h tényleg beteg.
Vagy nem is érdekli az egész és azért nem akar elmenni.
Úgy van vele,h vagy kellek ÍGY is vagy ennyi.:)
Ez a vele elmenni elég dedós módszer. Ennyi erővel egy kis kacsás matricát is fel lehetne ajánlani neki, ha elmegy és nem sír a doktor bácsinál :D
Komolyan... Magát veszélyeztetheti, de mást ne akarjon. Amúgy meg a nőknek nem lehet probléma fogamzás gátlót íratni, spirált tetetni, puncit mutogatni egy idegen (általában) férfinak, akkor nehogy már az elvileg erős, bátor nemet meg elrettenti egy kis darázscsípés meg egy kenet vétel.
Egyszerű a dolgod, ha rákérdez(bár egy épeszű ember nem kérdez rá, mivel magán ügy, hogy a multjába hány emberke szerepelt) azt mondod neki:1000 pasim volt.
Akinek számítasz annak eztán is számitani fogsz akinek meg nem, az elhúzhatja a csikot:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Alkalmi kapcsolat védekezés nélkül...
- Mi az igazság Yadine tbl-val kapcsolatban? Meddig kell kiegészítő védekezés? Minden oldalt mást és mást ír.