Mellimplantátum ügyben szeretnék segítséget kérni! Budapesten és Szegeden kit ajánlatok? (tudásbázis)
Sokáig olvasgattam én is a témában, mert nem akartam elkapkodni a döntést. Azt vettem észre, hogy nagyon sok a panasz a hagyományos implantátumokra – elmozdul, tokosodik, cserélni kell stb. Én eleve úgy voltam vele, hogy ha már műtét, akkor inkább egyszer legyen, de jó.
Végül Silimed poliuretán bevonatú implantátum mellett döntöttem, és nagyon nem bántam meg. A forma gyönyörű – nem „mű”, hanem telt és természetes –, és az orvos is elmondta, hogy a poliuretán tapadása miatt szinte kizárt a tokzsugorodás meg az elmozdulás. Nekem fontos volt az is, hogy ne kelljen 10 év múlva újra kés alá feküdni – ez akár egy életre szól.
Most pár hónappal a műtét után elmondhatom, hogy nemcsak szép, hanem abszolút biztonságosnak érzem az egészet. Aki hasonló cipőben jár, annak tényleg érdemes utánaolvasni a Silimednek. Szerintem megéri.
Sziasztok!
Mellimplantàtum ügyben szeretnék segítséget kérni!
Budapesten és Szegeden kit ajánlatok ?
Dr. Kárász Tamásról esetleg kérhetnèk véleményt ?!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Teljes fogsor készítéséhez ajánlanál orvost Budapesten vagy Szegeden?
- Hol lehet menyasszonyi ruha anyagot vásárolni Szegeden és környékén vagy Budapesten?
- Ki tud ajánlani jó felnőtt pszichológust Budapesten? (Tapasztalt alapján szeretném kérni az ajánlatokat, akár levélben is)
- Szilveszterre szeretnék Budapesten a kb 20fős baráti társaságomnak házat/lakást bérelni.Tudtok honlapot, ahol ilyen ajánlatokat találhatok?