X-faktor 2013 (beszélgetés)
Emote Bálint nekem tavaly nagy favorit volt, sajnáltam, hogy kiesett. De ez a mostani produkciója...hát én nem estem tőle hanyatt. Sőt...egyenesen bárgyúnak és erőtlennek tartottam.
Kellemes kis tingli-tangli, 12 egy tucat dal volt. KicsiSzabi helyeske volt, és a hangja tényleg nem volt rossz.
Nem lennék meglepve, ha egy drogos fazon lenne. Ennyire dekoncentrált nem lehet csak úgy valaki.
De tartom amit írtam, tele volt a dal érzelemmel...mindemellett én nemmel szavaztam volna.
Kezdem megszokni TG viselkedését, vagy mondjam azt, megpróbálom nem negatívként felfogni. A véleményem nem változik róla, énekesnek nagyon kedvelem, egy dekoratív, szép csajszinak tartom, de ahogy megszólal...
( az a : MI A NEVED? egyenesen irritál...)
mindegy :) Eleinte azt mondtam, nem fogom miatta nézni a műsort, na de kérem, egy Alföldi Róbertet nem akarok miatta kihagyni :)
Nekem olyan 12 egy tucat volt a hangja. Jó, de semmi extra.
Én nem tudtam,nekem ez új,szóval köszi az infót! :)
Színvonalas este volt de azért ádzseszkóóóó tüszééé...és lehet újranézni rögtön:)
A három pasassal én is, különösen Szikora kellemes csalódás számomra, csak Gabi viselkedése sokszor nem szimpatikus.
Én teljesen elégedett vagyok Gabival is a 2 Robival is és Gesztivel is:)
Én azt hiszem most csak miattuk nézem. A Robik arca, a beszólásaik:))))
Gabi kicsit javított a róla kialakított képemen. Geszti meg jó volt mindig.
olyan, amilyet vártam, ugrabugra.
nagy bajom nincs vele
Ugye mindenki tudja, hogy holnap is van adás?
Valaki kedveli Tóth Gabit, mint mentort? olyan sok a nő, nem?
ja, az enyém is...de már én öreg vagyok kicsiszabihoz :D
én is úgy érzem, hogy valami van a háttérben. Szerintem kifog derülni.
a dal középszerű volt, de a hangja okés
az enyém még rajtam van...és érzem, marad is
elfogadható a hangja, de nálam a "kicsiszabit" sosem fogja levetkőzni....ebből kimászni lesz a nagy dolog
Jó a szám és a hangja is.
nos, neki majd repülnek a bugyik :D
tyű, a lányoknak ,látom , tetszik ...
"Vedd fel a fehér gitárt" :)
Stílusos lenne, ha a barátok közt énekelné el:)
Ez nem beleszarós köcsög, hanem valami más...
Saját dal :)))))))) nézzük!
Jön Szabikaaa!!! :) Remélem jó lesz!!
kizárt, hogy a nagy darálóban valaki a hóna alá csapná és "embert faragna" belőle...túl sok munka...
Utálom az ilyen beleszarós kötsögöket. :P
További ajánlott fórumok: