X-faktor 2013 (beszélgetés)
Szerintem pont Baricz ment pl saját dallal az első válogatóra.
az énekeltetés nagyon sok első találkozásra egy idegen közönségnek, a srác pedig igazi ripacs volt, de mint tegnap kifejtettem, nekem minden musicales ripacs
Elég durva. Miért kellett éneklésre buzdítania egy vadidegen embert a közönségből? Mekkora hülye már! Ez nem egy koncert.
aMadách Színházban dolgozik évek óta, 20 éve van színpadon és elhaknizta az egészet
Valaki árulja már el nekem, ki volt az a pasas, akit lecsesztek, és miért tették ezt vele? Egy társaságban voltam, és csak néha-néha pillantottam a tévére, így ez a rész kimaradt, de aztán elkaptam pár dolgot, hogy kiesett a kezéből a mikrofon, vagy a közönségből valaki mondta, hogy nem ismeri a szöveget, mikor odatartotta neki a mikrofont... Szóval? Köszi.
nem hinném, hogy ezt a műsorkészítők bevállalnák, nagy kockázat a pasas. nem is lesz az élőkben..
Egyik mentor sem olyan szerintem, aki képes lenne irányítani. Talán a régi csapatban Ferót el tudtam volna képzelni vagy még Keresztes Ildit is, de a mostaniak közül valahol egyiket sem.
külsőre, a gitár, a saját szerzemény.
(olyan kis pici fiú mindkettő)
arra emlékszem, hogy nem egyedi eset a saját dal a válogatón
Igen, erre gondoltam. Biztos nem azért volt börtönbe, mert átment a piroson.
meglátjuk majd, nincs rajongható hangszíne (számomra), tucatka, de nyilván a megcélzott korosztálynál van számos előnye...
a saját dallal megjelenés nagyon jó döntés volt a részéről mindenféleképp, hiszen nem tudhatta, továbbjut-e, s ott majd engednek-e saját dalt vagy csak karaokéztatják... így elsőnek ellőve a saját alkotását egyrészt megismertette a közönséggel, másrészt egy kicsit ki is emelte magát a többi versenyző közül azzal, hogy szerzőként is bemutatkozott
na ne vicceljünk kérem, értékelhető produkciót mondj :)
amúgy lehet, hogy kicsiSzabi ott lesz bajban, ha nem sajátot kell majd énekelnie.
mikor? egyre se emlékszem.
szerintem volt már rá példa...
ezt nem is értettem, hisz eddig senki nem énekelt saját dalt, azt hittem, X licensz, hogy nem lehet.
(mert akkor mondjuk Baricz miért nem?)
habitusra semmiképp, legfeljebb abban hasonlítanak, hogy mindkettő gitározik, meg írogat dalokat.
Kicsiszabitól nagyon jó döntés volt, hogy saját dalt hozott
nem véletlen ült börtönben
a hangja nagyon jó volt, de teljesen fegyelmezetlen. úgy pedig nem sokra jut.
Húúú, nem tudom. Tényleg volt valami az előadásában, de valahogy nekem olyan agresszív a pasi. Nem tudom, hogy ezt le tudná e vetkőzni, ha tovább jutna. Az ilyennel együtt dolgozni lehetetlen.
Már miben? Külsőre vagy mentalitásra? Baricz Gergő olyan szomorkás volt mindig, KicsiSzabi meg eleve egy vigyorgó tejbetök:)
nekem kicsiSzabi kicsit Bariczos.
így igaz, most megnéztem újra, továbbra sem estem hanyatt
ANYAkönyvezett természetesen :DDD
Na, akkor mindenre válaszoltam és reagáltam, holnap már élőben is nézem, nem csak fél füllel hallgatom :)
Hát...én mondjuk zenét a fülemmel hallgatok, de tény, hogy a srác nem volt egy adonisz. Elsőre meg azt gondoltam, hogy a Manó a rendes törzskönyvezett neve. Közben meg becenév. Végül is találó :)
Bátky Zoltánt meg nem tudom még mindig hova tenni? Miéééért?
További ajánlott fórumok: