Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sajna nem :(,
2 gombóc fagyi hány pont? tudja valaki?
És hogy állsz Dodi? Jót mutatott a mérleg?
Én nem merek most ráállni... Hülye fejjel tegnap este bekajáltam :(
Anetta,
a -2 kiló az hétfőtöl ment le péntekig? Ügyi vagy.
Sziasztok!
Én benne vagyok abban, hogy péntekenként beírjam ide az eddigi fogyást :)
Most -2 kilónál tartok és hétfőn kezdtem számolni újra.
Sziasztok,
Akkor a péntek lesz a mérlegelős napunk? Elkezdjük holnap?
Én többször eszek kevesebbet, régebben amikor tornáztam akkor levontam a pontokat és igyekeztem 22-25 pontot tartani (a levontakkal együtt). Ez egészen jól működött, szépen fogytam vele.
Heti pontokat nem számoltam soha, de azért néha becsúszott egy bűnöző nap és akkor ezt úgy vettem, hogy akkor ettem le azokat a heti pontokat :)
Hát..nem vagyok sajnos a régi, de azért nem lenne rossz, ha sikerülne úgy lefogyni, mint 4-5 éve :)
Régen sokat segített a fórum, örülök én is a régi arcoknak!!
Nekem is ezért lett a szombat a mérlegelős nap :)))) mert akkor még pénteken kitartok,és a hétvégét utána van időm 5 nap alatt helyrehozni.. :)
Bár most tegnap este összevissza ettem,nem is éreztem jól magam utána,és bűntudatom is volt,hogy elrontom,amit eddig elértem :(
Ez nagyon jó ötlet!
Én is át tudok térni szívesen egy másik napra, nekem azért jött be a péntek, mert a hétvégék néha húzósra sikerülnek, és akkor van még idő hétköznap helyre hozni a dolgokat.
És ha pénteken valami motiválót látok a mérlegen, sokkal nagyobb erővel és kitartással vágok bele a hétvégébe.
Sziasztok! Végre megélénkült újra a fórum. Jó , hogy a "régi" WW-sek is előkerültek. Én sokat olvastam annak idején a fórumot, és 2010-ben ezzel a módszerrel le is fogytam, és tartottam is. Most természetesen nem , mert kismama vagyok, a 3. gyerkőcöt várjuk. Pontokat nem számolom, de odafigyelek, és vezetem a naplóm. Kb 30 pont körül szoktam enni.
Anetta, jó, hogy újra itt vagy!
Jó példa vagy előttem :)