Weight Watchers pontértékek (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ha valakinek van valami adata, akkor mondja meg legyenszives hany pont egy tanyer babgulyas hus nelkul. Koszonom:)
Sziasztok Csajok!
Új hét, új lehetőség:-)
Sok sikert mindenkinek!!!!
Én azóta is írok naplót, csak már nem számolok.
krjdrelé vmgffd,fctr5trrehrtbjhrtjt5r4iorejrehrjorheuo4z5z455555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555
A héten még csak szoktatom magam a gondolathoz, és még van a shakembő is azt még megiszogatom vacsira meg a rost tablettákat.
köszi Krisztinka,
neked is és mindenkinek. :)
Naplót írtok? Én hétfőtöl fogok.
Mr Zsír:)))
Nekem is azért jött be ennyire ez a módszer, mert nem járt igazi koplalással, mégis eredményes volt. És enni is olyan jól megtanított, hogy azóta is a normálisabb kajákat választom, ösztönösen is.
az utolsó 3-4 kg a legnehezebb .Ezzel kinlódok má mióta. Mr. Zsir nagyon jó ..nem egy jóképű ficere ugyhogy lerázzuk :DDD
ezzel én már küzdök egy ideje,de a WW lesz a megoldás,az biztos... elkezdtem fogyni, és fokozatosan megy le :) és közben nem is szenvedek :)
:D A 3-4 kg hamar lemegy! Bár már nekem is csak annyi lenne..ez a 10 még rengeteg...de május elejére-közepére meg lesz az is..:) Mr. zsír nem győzhet..:D
Mr Zsír? :D ez találó :D
nekem is 3-4 kg fogyás lenne még az álmom :)))
De jó, ügyes vagy :) Én is de szeretnék már meglepődni..:D :P De eljön az ideje..május elejéig kapott időt mr. zsír, hogy távozzon rólam..:D
Köszönöm szépen Editta :) Ez tök jó így! :) Az a 3-4 kg meg lemegy, mint a huzat! :)
Sziasztok!
Engem ma hatalmas meglepetés ért, mert azt hittem hogy 64 kg vagyok, de 'csak' 63-at mutatott a mérleg!!!:-))))
1 adag az egy maréknyit jelent. Rántott hús pld. 1 adag az 1 tenyérnyi (ujjak nélkül)
szia Erin1 most olvaslak benneteket :) nagyon ügyes vagy. A 35 pont az azt jelenti, hogy napi 5 pontot pluszban ehetsz, vagy összegyüjtöd s heti 35 pontot egy nagybb evészetre tartogatsz. Vendéglő szülinapra stb. bodypont pedig a torna ami levonható a pontokbóol. Napi 2 pontot kell hogy beiktass mert csak ezek együttesen müködnek.
Persze magyarázni könnyü, nekem is még ott van az utolsó 3-4 kg :((
Sziasztok! Üdv mindenkinek. Én most a husvéti +++-okat küzködöm lefelé, de egyébként csak súlyt tartok. Remélem a nyár felé, megint egy kicsit nekirugazkodom a jobb odafigyelésre és akkor ismét megyek lefelé
Igen, lehet..reggel az volt, anya megcsinálta, így készen 3-ra pontoztam, de most így újragondolva inkább adtam rá 6.5-et...
Az a legpontosabb ha Te magad leméred a hozzávalókat. Sajnos nem tudjuk hogy mekkora adagra érti a 3 pontot. Lehet hogy csak egy pici tányérnyira.
Viszont sok mindent nem értek..pl. ott a tejbegríznél, hogy 3 pont..megnéztem a kalkulátorral, a búzadara 100 g-> 7p, mondjuk ha 50 grammot tesz bele az ember, plusz a tej, legyen mondjuk 3 dl, az kapásból 6.5 pont..akkor a táblázat szerint miért csak 3? Valaki érti ezt? nem tudom melyik értékkel számoljak
Köszönöm :) Igen, én is sok diétánál olvastam, hogy heti egyszer lehet/ kell (?) bűnözni, az még nem baj, viszont nem pánikol, és raktároz a szervezet..igaz nekem a bűnözés húsvétkor megvolt, úgyh. ezzel nincs gond..viszont az tényleg nem jó, hogyha minden nap, rám is így kezdett visszaépülni a felesleg.."csak ma bűnözök" szinten aztán kb. minden nap "ez még belefér", aztán mire észbe kaptam már nem volt megállás..
Én még nem hallottam róla, de nagyon jó ötletnek és ésszerűnek tartom. Azt mondják, hogy heti szinten egy nagyobb kilengés sokkal kevésbé ártalmas, mint a napi szinten folyamatosan bevitt kisebb plusz pont. Mert a heti egy kilengést csak átmeneti állapotként érzékeli a szervezet és gyorsan túlad a pluszon, míg a mindennapos kisebb pluszt megszokja és szépen elkezdünk hízni.
És a mi még a heti egyszeri nagyobb kilengés mellett szól hogy pszichésen is nagyon jó, hiszen nem kell agyon stresszelned magad ha vacsorára vagy hivatalos, nyugodtan ehetsz, aztán másnap megy minden ugyanúgy tovább mint előtte, nem érzed úgy hogy most ezzel mindent elrontottál.
Gratulálok, ez nagyon szép eredmény erre az alig két hétre!!
értem, köszönöm..:) és miért éppen 35-öt? még ha minden nap megeszem azt a pontértéket, amit lehet, akkor van ez a + pont heti 1-szer?
Teljesen megértelek, én is így vagyok, hogy sajnos télen felszaladt rám 13 kg, és nagyon rosszul érzem magam a bőrömben..én előtte kalóriát számoltam, sajnos ész nélkül, mert nagyon fogyni akartam, nem vettem figyelembe az alapanyagcserémet, és csak napi 1000, maximum 1200 kalórián éltem, aztán mikor abbahagytam kb. 4 hónap után, mert nem bírtam, akkor egyből elkezdett menni felfelé, szinte még észbe se kaptam, és +13...most ahhoz képest még 10 van rajtam, de most ezzel a módszerrel akarom, és fogom leadni..:) egyszerűbb,mint a kalóriákat számolgatni, és jó, hogyha esetleg leettem a napi pontjaimat, akkor ehetek zöldséget, mert 0 pontos.. persze mindezt már ésszel..régen már csináltam ezt, igaz csak pár napig, mert mindig abbahagytam..most ápr. 1-jén kezdtem újra, azóta már lement 3 kg majdnem..:)
Ezt igazából majd Editta fogja neked elmagyarázni, ő vérprofi WW téren, de nagy vonalakban annyi, hogy hetente felhasználhatsz 35 plusszpontot. Ha akarod napokra elosztva (ezt nem szokták ajánlani), vagy egy-egy buli, kilengés alkalmából egyszerre letolva. A fel nem használt pontok nem mennek át a következő hétre:))
Sziasztok!
Pár éve én is ezzel a módszerrel adtam le pár felesleges kilót, aztán a súlytartásra is alkalmaztam a módszert és tökéletesen működött, a WW az életem részévé vált. Aztán kb. egy év után úgy voltam vele hogy megy ez már nekem pontok nélkül is, és így szépen lassan visszaszaladtak azok a fránya kilók, sajnos nem figyeltem eléggé oda az étkezésre.
Az álomsúlyom 55 kg. Régen 61,5-ről indultam, most viszont már 64-ről kell kezdjem a fogyit. Nagyon nem érzem így jól magam, ez a + 9 kiló nagyon nagy hatással van a mindennapjaimra, nem érzem jól magam a bőrömben, a ruháimban.
Úgyhogy neki állok ismét a WW-nek.
Sok sikert minden régi és új WW-snek!!! Hajrá!
Sziasztok! Valaki leírni mi az, hogy flexipont? Én is csinálom a diétát, de erről még nem hallottam.
További ajánlott fórumok: