Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt? (beszélgetés)
amugy ti maszekba mentek???mert ennyit egy foggal tuti nem foglalkoznak,még gyökérkezelni is lassan luxus lesz nemhogy rezekálni,2szer!!!!!!!!!
Ez is egyénfüggő szerintem, mint minden más.
idöjárásra nekem is szokott
ezt sosem fogom megérteni.vkinek sikerul pár kezelés alatt ,pl unokatesom,vkinek nem.pl nekem akinek kb 10szer ujra tüvel babrálják,mindent megtesznek.
pechhhhhh
sztem bacitol függ...
igen de féltem elmenni.Aztán csak meggyőzött a dokim és felvettem a kapcsolatot a szájsebésszel.
azt mondta dokim pár hete,ha még mindig fáj,2lehetőségem maradt.Húzás vagy új műtét,de ugye akkor még többet kikaparnak belőle és lassan magától kipottyan.Most várok,hátha csak a front miatt szenved.
Én is eléggé passzív gondolkodású vagyok. Az a fogam nagyon nehezen akart rezekció után rendbe jönni annak idején. A második rezekció után meg visszamaradt az a kis gennyzacskó a tövénél. Valószínűleg azért jártam így, mert idő előtt felszakadtak a varratok és fertőzést kaphattam.
végülis itt levágják a csucsokat és minden megszünik?
na ez az,ha már egy rezekció sem segit,2.3....áh ennek ugyis a Huzás a vége,idövel.
meg kell próbálni,különben soha nem tudod meg hogy javít-e rajta!2évig húztam hogy megműtessem,akár hogy lesz,nem bánom meg!(remélem)
sztem ez lesz nekem is...
nekem meg az állkapcsom fájt fáj..
fog az nem.
ú nekem sokkal sokkal rosszabb.
3 bölcs fog huzva,bal os, jobb 7es.(lehet a jobb 5 ös is és a bal 7 is kérdés,nem matad alul fogam...felül is tömött mind,de ott nem hiényzik egysem
elmegyek holnap rtg re ,ha gennyes,huzás.
hát passz.de ha valamibe benne van a Kockázat hogy itt lehet valami akkor nekem nem szabad mert az be is jön,sajna ilyen vok !!!!
h pl ma jár le egy kaja és megeszem tuti beteg leszek,ilyenekre gondoltam,ha benne van a pakliba hogy lehet ez, nekem tuti bejön.
ezt az 5ös fogat is azt mondták h ki lehet gyökérkezelni ,sima ügy lesz,énsem értem,1 gyökerü egyenes,és tessék.kb juni ota szenvedek...
röntgenen látták hogy gennyes?
Mert gennyes volt a foggyökércsúcs és nem használt a gyökérkezelés. Amikor próbálták letömni mindig érzékeny volt utána.
Nekem alsó ötödik fognál is csinálták, kétszer is ugyanazt a fogat, mert egy idő után újra érzékeny lett. Igaz a vége húzás lett, mert volt egy kis gennyzacskószerű a tövénél, ami nem akart elmúlni, pedig nem is fájt.
nekem 2már nincs,2rezekált,4tömött
24 vagyok,én sem így terveztem!
js és ennek fejébe még az érzéstelenitöre is érzékeny vok...tökre bedobog a szivem...
ja nem,jo orvosom van ,inkább már elegem van mert idán sorra mennek tönkre,26 éves vagyok, nemis szültem...semmi.
Semmit nem lehet érezni csak babrálást.3injekció és aztán már csak azt hallod hogy túl vagy rajta.
ne aggódj!Ha gondolod menj ahhoz akihez én és elmondja vállalja-e.Nem rajta múlt,hogy nem használ szegény fogaimnak semmi!
és milyen ez a rezekcio??? fáj?
úú,de azok jók ott sikerülhet! nyugi,alsonál nem,meg felsönél is 5 ösig. nekem meg ez az 5 ös.
az egyik a felső 4es,másik az első metszőfogam(ami ugyebár elég gáz)
ez olyan mint nem egy egy esetet hallottam ,akinek a bölcsesség fog huzás sérült és sérült az arc ideg,azota zsibbad a nyelve minden...
alsó,felsö????
rezekálás után sem jó???
de nekem nem lehet sajna,vagyis Én nem vállalom.tul veszélyes.orvos is mondta,
További ajánlott fórumok: