Volt olyan dolog az életedben, amiről azt hitted, sosem éled túl? Mi segített? (beszélgetés)
Persze volt,nem is egyszer.
Párom segített.
Nem volt pite!
Nekem jobb,az már tuti!
:)
Van ez így!
Talán jobb ez mindenkinek?
Az ex nejem.
Gyorsitott válás.
Én is így kezdtem! De később abban fogsz meghülyülni, h sosincs csend!
Ülj le egy parkban..és nézd az embereket..teljesen csendben és nézd az arcukat...És akkor leszel "gyógyult ha állod a pillantásukat! Lesz elég erőd, önbizalmad, akkor menni fog!
ez így van. De! Azért az, h mennyi ideig tart feldolgozni a történteket, függ attól is, h milyen mélyen sérültél.
Erőltetni nem is szabad! Hagyni kell, h maguktól történjenek a dolgok. Max. néhány dolgot tudatosan kell csinálni, és azzal megkönnyíteni a saját dolgunkat.
Viszont, ha nagyon úgy érzed,h túl nagy falat egy-egy emlék, akkor lehet nem ártana keresni egy szakembert, aki segít a feldolgozásban.
Én annó, pár hónappal a történtek után így éreztem. 1-2 beszélgetés valóban jól is esett. Ha másra nem is volt jó, de önmegerősítésre igen. És mivel megerősített, nagyobb erővel tudtam szembenézni a fájó emlékkel.
persze tudom,nekem 2 evig fajt a gyomrom es az is idegi alapon,pedig mindent megtettem h jobban legyek de nem..mas dologtol lettem jobban,igy tudat alatt..
de amugy mindenki mäs szemelyiseg,en alapbol hiper szuper erzekeny vagyok,barmennyire is eroltetem ha vmit nemtudok lehet feldolgozni 2 het mulva se,de pl valaki igen,attol en sem vagyok rosszabb,egyszeruen mindenki maskepp mukodik,szerintem ez nem ilyen egyszeru ahogy leirod....
magyarul,ez nem csak elhatarozas kerdese,hanem hogy alapbol milyen ember vagy,kinek mi a gyengebb pontja,mit hozott a gyerekkorabol stb,es persze h alapbol milyen szemelyiseg...
Tudom,hogy ez igy valakinek csak "nagy szavakat",illetve csak predikacionak tünhet,ha olvassa,de müködik.:)
Meditalni probaltal,vagy tudsz?
Tudom,hogy ez is furanak tünhet,de segithet.
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?