Volt már valakinek hasonló? Ha igen, mi okozta? (beszélgetés)
2020. aug. 28. 13:05
Vettem tesztet és mai nap el is végeztem igaz csak délután de ilyenkor is elvileg ennyi késés után ki kell mutassa de - lett .Viszont ezzel párhuzamosan kíváncsisagból Ovu tesztet is végzek mert most kell legyen peteérésem is de sorra negatív 😣így már tényleg nem értem ... megpróbálok minnél előbb orvoshoz jutni mert ez így nem okés .
2. andita1 (válaszként erre: 1. - Charlotte9101)
2020. aug. 27. 20:36
Vegyél egy tesztet, aztán írj.
2020. aug. 27. 17:12
Július 5-én volt utoljára menstruácóm aztán 20 nap késés 2 napra megjött de nem úgy és nem annyira mint szokott . Aztán 2 napig csak pecsételés... Voltam orvosnál ő azt mondta hogy ez egy ilyen hónap . De sem ultrahang se semmi egyéb vizsgálat nem történt. Én picit többet érzek e mögött mint csupán "ez egy ilyen hónap" . Ki az akinek volt ilyen vagy hasonló és mit mondott az orvos? Esetleg baba is lehet ? Vagy hormon probléma? SOS .. nem tudom mi zajlik 😩
Ui. Ilyen az elmúlt közel 19 éve amióta megvan nem volt és most sem vagyok olyan korban hogy bármi gubanc legyen e téren 😔 szerintem ....
További ajánlott fórumok:
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Mi van a férjemmel? Van/volt valaki hasonló helyzetben?
- Nem fogad el a párom családja. Volt valaki hasonló helyzetben?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Más érzett hasonlóan és, ha igen akkor, hogy múlt el?