Voll-teszt Nyíregyházán? (tudásbázis)
Aha! Csak éppen a NASA erről mit sem tud.
A NASA-ra gyakran hivatkoznak áltudományos körökben, olyannyira, hogy ez már önmagában is gyanús. Ilyenkor legjobb utánanézni, hogy a NASA tényleg fejlesztett-e ki ilyesmit, pl. a NASA honlapján.
www.nasa.gov
És te nyíregyházi vagy?
Én már voltam a debreceni medbiotechnél, ők valami komplexebb, NASA által fejlesztett cuccal mérnek fel az országban egyedülállóak. Elvileg. De nem tudtak segyteni se a készítményekkel, se a kezelésekkel.
Én voltam anno egy bioboltban volt egy hölgy az csinálta,de már megszűnt az a bolt.Ez egy diagnosztikai gép,megmondja elvileg mi a baj,de megoldást nem tud,illetve nekem ajánlottak tisztító teákat,de súlyos 10 ezrekért.Szerintem baromság.
Még a hölgy előtte elmagyarázta mi mit jelent,meg ha nagyon lemegy a vonal ide meg oda,akkor az nagyon súlyos rákot jelent.Na a páromnak a vesénél bejelzett ez az érték,jól meg is ijedtünk,akkor azért hárított,hogy nem is azt jelzi,meg nem kell komolyan venni...hát nem is!
Akkor sem ez lesz a megfelelő megoldás.
A voll-diagnosztika is felkerült erre a plakátra, amelyik a svindli termékeket és szolgáltatásokat mutatja be.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szélhámosság, nem csak candida, de minden ügyben.
A candida azért kiemelt kedvencük ezeknek a kóklereknek mert arra szinte bármit rá lehet fogni.