Visszatérő álmok - mit jelentenek? (beszélgetés)
1éve visszatérő álmom,hogy terhes vagyok,és sosem szülöm meg,csak annál ébredek fel,amikor a szülő ágyon vagyok...
szerintetek mit jelenthet?
Mióta az eszem tudom ezek az álmok visszatérnek.
Nem tudok róla, hogy akkor valaki bántott volna.
Engem egy kutya támad meg álmomban, akinek próbálom a pofáját összefogni. Másik egy tehén fut utánam és én próbálnék futni, de nem megy.
Az érdekes,szeretem a kutyákat és minden állatot, tehát az életben nem félek tőlük.
en is szoktam azt allmodni, hogy a szuleim meghatak, es nagyon rossz erzes.
talan azt jeleni, hogy felunk az elvesztesuktol,nem tudom.
a nagyszuleimmel en is allmodom, es olyan jo erzes, nem zaklatottan ebredek fel, hanem megnyugodva, hogy lattam oket, persze ok mar tenyleg meghaltak, csak nagyon de nagyon imadtam oket, es hianyoznak, es olyankor ha allmodom veluk, boldogan ebredek fel.
Én gyermekkoromban sokszor álmodtam azt,hogy bezártak egy élelmiszerboltba éjszakára,mert nem vették észre,hogy ott vagyok,és azt ehettem,amit csak akartam.Azt is álmodtam sokszor,hogy repülök,és autót vezetek.
Felnőttként álmodtam azt,hogy a szüleim meghalnak,apukámat lelőtték,anyukám leszúrta magát!Engem is fejbe lőttek álmomban,ezt többször is álmodtam!Álmomban már a férjem is meghalt,kórházban,betegágyon feküdt,én ott ültem mellette,fogtam a kezét,és olyan rossz érzés volt,hogy nem tehettem érte semmit,és amikor álmomban meghalt,annyira sírtam,hogy felébredtem,és folytak a könnyeim!Szoktam álmodni az elhunyt nagyszüleimmel is,de azok kellemes álmok!Azt mondják,hogy ha valakiről azt álmodod,hogy meghal,az sokáig fog élni...Remélem így lesz!Amúgy szívesen meghallgatnék egyszer egy álomfejtőt,mit mondana az álmaimról!?
hat ez is eleg kellemetlen, de majdnem mindenkinek vannak ilyen, vagy meg rosszabb allmai.
valaki ha megtudna mondani hogy ez miert van.....
:))
igen az a legrosszabb benne, hogy meg allmodban is tudod,mi fog tortenni, es ettol olyan valosaghunek tunik, es ez nagyon rossz erzes.
ismeros ez nekem is .
es sokszor ereztem azt allmomban, hogy ez nem is alom, hanem valosag, es meg mondogattam is magamnak ezt allmomban,es mikor vegre felebredtem en is csupa viz voltam, zaklatott, es sokszor sirassal ebredtem fel, es valoban zokogtam,a parom is arra ebredt fel, hoyg en alszom, de sirok is kozben.
amikor folebreszt, akkor alig tudok levegot venni, es nagyon zaklatott vagyok, de ez mar regen volt, vostanaban nem volt ilyen, hala Istennek
szia,
nekem is vannak gyerekorommbol visszatero allmaim, de nem mind rossz.
nem tudom mennyire befolyasolja a nappal tortentek az allmainkat, de nekem sokszor.
sajnalom, hogy rossz allmaid vannak, talan ha beszelnel roluk, utobb elmulnanak.
nekem elmultak.
neha -neha ternek vissza, de csak azok amik mar nem rosszak.
probalj meg meditalni elalvas elott, nekem segitett.
További ajánlott fórumok:
- SZJA visszatérítés 2022.
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Van remény rá, hogy visszatér hozzám?
- Az álmok mit jelentenek?
- Tudja valaki mit jelentenek az álmok?