Virágkötők segítsetek, legyetek szívesek! Milyen levelek ezek? (tudásbázis)
Felülről a második koszorú, alatta a felirat "Tulipános-krizanténos fekvő koszorú" :-)
Itt vagyok ám, csak közben 100 felé kell figyelnem sajna... :-(
Igen, mutatós az biztos, de nem szeretem.
Szüleim kertjében olyan sok volt, hogy ki sem lehetett irtani, és nekem ezért inkább gaznak minősül, mert mindenütt ott volt, ahol nem kellett volna.
Maga a virág, az tulipán, nem rózsa. :-)
Köszi, közben csekkolom a neten a leveleket, amiket írtatok, az aszparáguszt meg is találtam, mindjárt nézem a többit.
De aranyosak vaygtok! Az a gondom, hogy géphez vagyok kötve, ma nem tudok elmozdulni itthonról, viszont szombatra kell egy koszorú, amit telefonon szeretnék megrendelni. :-)
én nagyon szeretek vele dolgozni, tök könnyű :)
szépen tart.és gyors a díszítés
szerintem szép is, főleg ha megfújod egy kis levélfénnyel
:-) Sziasztok, de jó, most látom a válaszokat!
Mindjárt olvasom!
Igen, megvan! Kinagyítottam, mert nekem egyáltalán nem tűnt ott semmi bordónak. :)
Ha kell machónia, tudok adni, úgy utálom! :)
de ugyanaz szerintem :)
a bordó valóban rózsa,de ha megnézed van közte bordós levelű machónia, majdnem középen a margaréta krizi mellett látod legjobban
kimarat a hívjuk :)
kisebb nagyobb méretben kötegben lehet nagykerben ,virágüzletben adnak szálba is
Chamaedorea elegans
ez egy szobai páfrány fajta.
Attól függ, hogy melyik évszakban készítteted a koszorút, általában ez nyári "zöld" szokott lenni. Lehet különben ezt a virágot cserepes növényként kapni a virágüzletben, de csak a nagyobb üzletekben vannak ilyen nagy levelűek.
Az érdekelne, hogy milyen zöldek vannak ebben a koszorúban.
Legfőképp azok a hosszúkás levelek érdekelnének, meg a bordósabbak.
Köszönöm, ha segítetek!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Hogyan keres manapság egy virágkötő?
- Hol kell tárolni az ananászt, ha már elültettük a cserépbe és rátettük a nylonzacskót hideg helyen vagy meleg helyen? Legyetek szivesek megí
- CD-ről szeretnék letörölni zenéket. Megoldható valahogy? Legyetek szívesek részletesen leírni, hogy kell.
- Segítsetek nekem legyetek szívesek! Kisfiam zongorázik farsangkor és légynek kell felöltöznie, mivel a légycsapó darabot adják elő...
- Mi az az átkonvertálás? Mire jó? Hogy kell csinálni? Legyetek szívesek mindent nagyon részletesen leírni.