Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Versek és szép idézetek fórum

Versek és szép idézetek (beszélgetés)

1 2 3 4
2009. szept. 5. 09:13
Az ember egy napon rádöbben arra,hogy az életben igazán semmi sem fontos.Sem pénz,sem hatalom,sem előrejutás,csak az,hogy valaki szeresse őt igazán
2009. szept. 5. 09:12

A távolság csak fizikai paraméter. Két szerető lélek közt nem létezik távolság. Mindig együtt

vannak, szeretik és segítik egymást, még akkor is, ha fizikai megtestesülésük nem tud formát

ölteni... Az igazi barátságot és szeretetet semmi a világon nem tudja kioltani, a távolság pedig az utolsó, aminek erre 1% esélye is lenne

2009. szept. 5. 09:12

Ha az a másik számon kér, ki voltam neked én...'Futó kaland!"-s legyintesz könnyedén.

Oly rég volt a szerelmi vallomás, mikor két csók közt súgtad, nem kell soha senki más. Nem állok utadba többé, légy boldog nélkülem! De kérlek, ne mond azt senkinek, hogy semmiség, csak futó kaland voltam neked.

Tudom, hogy neked kedvesebb az a másik, de az én szívem mégis utánad vágyik. Tudom, hogy az álom, eltetmetett álom, nem jön vissza többé, hiába is várom!

Többé nem ölellek, többé nem csókollak, mégsem tudk lemondani rólad. Nem sírok már, csak néha hull a könnyem...vigasztalom magam, hogy feledjek könnyenn.

De ha más karjában mosolyogni látlak, visszatérek emlékeimbe, s százszor jobban fájnak.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook