Végre mindjárt vége a nyárnak. Ti is várjatok már? (beszélgetés)
Jaja.
😉😂
Pont az ilyen gyagya tanároktól lesznek betegek a gyerekek.
Fáj a feje,a hasa. Kedvetlen,agresszív lesz.
Mondjam még,?
De nem róla van szó, hanem E.E-ről.
Róla nem tudni kicsoda-micsoda. Ha nem ő Málna... Mert Málna matekot, fizikát tanít, ha igaz.
81. Dredd (válaszként erre: 69. - Amaunet)
ma 01:18
Szeptembertől már máshol leszek...pont ezen a héten kiderült engem választottak...de semmi kedvem menni. Utálok tanítani...minek ? Meg se fizetnek amúgy meg...hülyeség az egész.
Tetszene, meg a finn is...
Itt még sokáig lemaradottak leszünk, de nagyon.
Brühühü!
De jó nekik!
A kapcsolódó cikket is megnéztem... :((
avagy
De elsőre elég lenne, ha az igazi, lelkes pedagógusok teret és önállóságot kaphatnának.
:((
Nem jó ez így... A mai magyar iskola is megbetegíti az gyerekeket...
Érdemes megnézni: ilyen egy osztályterem egy finn iskolában
Futópadon sétálva, függőágyban fekve olvasnak és tanulnak a diákok.
Ehhez képest az a nyelvtanár, aki nem tudja rendesen az oktatott nyelvet, még tényleg semmi.
Az ember nem tudja, kik közé engedi a gyerekét nap mint nap bizalommal.
A gyerek meg, mint a kis szeizmográf, nem is tudja az okot, csak rosszul érzi magát az iskolában, vagy X tanár óráján.
Aztán a szülő nem érti, mitől betegszik meg.
Van egy könyvem, komoly orvos írta, valamiért feltűnt neki, hogy egyes betegségeknek valahogy nincs érthető eredete.
Hát volt - ahogy alaposabban utánanézett a beteg körülményeinek. Nem csak emésztési problémákat okoz a stressz.
Az én, egyébként jó mozgású fiamnál bizonytalan mozgást, ebből eredő kisebb balesetet okozott több alkalommal is.
Ééééés ilyenek, és hozzá hasonlók taníthatják a gyerekeket.(Dredd)Mentálisan betegek.
E.E. még irigy és rosszindulatú is. Milyen lehet a diákjaival...
További ajánlott fórumok:
- Milyen tejet adhatok a babámnak, mindjárt egyéves lesz?
- 2 évesnek ajándékot? ÁÁÁ!!! Segítsetek! Az egyik játék már túl babás neki, a másikból mindjárt kinő, a harmadikhoz túl kicsi, egy őrület!!!
- 6 hetes várandós vagyok, normális a mindjárt megjön érzés?
- "Nincs Karácsony Kevin nélkül" ...Szoktátok nézni? Várjátok már?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Kellene már fenyőt vásároljak, mindjárt itt a karácsony.