Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még fórum

Véget ért egy 5 éves kapcsolatom, de azt mondja, hogy egymásra találhatunk még (beszélgetős fórum)


1 2 3
89. 6dc05f5e13 (válaszként erre: 88. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 21:24
Az én tesóm ezt csinálta végig.Volt egy barátnője nagyon jól voltak,de egyéb körülmények hatására a tesóm nem bírta a nyomást és lelépett.Elég hamar talált egy lányt,össze is költözött vele.Két évig volt az új lánnyal,de annyira lehetett látni,hogy a régi kapcsolata az etalon.Egy csomó dolgot máshogy látott az idő elteltével...a két év alatt mondjuk nekik nem volt kapcsolatuk egymással.Végül a lány kereste meg,szerintem a tesóm nem tette volna meg,de onnatól elindult a lavina....végül kibékültek.Nagyon boldognak látom őket.Remélem így is marad,kedveltem a lányt.Azóta igaz mégcsak fél év telt el.
88. b8103f009a (válaszként erre: 86. - 6dc05f5e13)
2013. márc. 17. 21:15
Remélhetőleg segít. De a struccpolitika szerintem nem jó megoldás. Abban viszont nagyon igaza van, hogy sok kapcsolat megy tönkre, a kommunikáció hiánya, vagy a rossz kommunikáció miatt. Ami szerintem nagyon fontos, hogy működhessen megfelelően a kapcsolat.
87. b8103f009a (válaszként erre: 85. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 21:13

De ha így látod, ezen mit nem lehet megbeszélni 2 értelmes embernek? Én ezt nem nagyon értem.

Hogy azért élne egy másik nővel, hogy spóroljon, ezt nevetségesnek találom. Te is élsz valahol, ha működne, miért nem veled él?

Persze, ne válaszolj, ha nem akarsz, csak valahogy nem nagyon értem ezeket a sztorikat, és nem rosszindulatból írtam, amit.

86. 6dc05f5e13 (válaszként erre: 84. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 21:12
Szerintem az emberi kapcsolatok korántsem ennyire tiszták és tisztázzottak,egyébként nem lenne annyi félresíklás, más után vágyakozás,válás...stb.Önmagában az hogy van valakije nem jelent biztos elköteleződést és boldogságot.Ez csak a te részedről is feltételezés,úgy ahogy persze az én részemről is az ellenkezője. Pont ezért én azt gondolom,hogy ha két év után is még csak itt tart a fórumindító,ugyan mi vesztíeni valója van, ezt tisztázni? Csak a büszkeség miatt ne tegye meg? Lehet pont ez kell neki hogy végleg letudja zárni,ebben a helyzetben nem a másikat hanem csak magát kell néznie.Azt hiszem ha meleget ha hideget fog kapni,az segít neki a hogyan tovább történetben.
2013. márc. 17. 21:08

Bár a fórum nem rólam szól, mégis én lettem terítéken! Semmi baj, építőleg hat! :)

Én küldtem el, hátha jobb embert kapok vissza, pedig csak akkor nem láttam azt, hogy tökéletes ember nincs, csak olyan akinek tudjuk tolerálni a hiányosságait és ő viszont a mienket. "Túl sok rózsaszín könyvet olvastam."Meg kell tanulni előbb számolni és utána mondani bmit, talán számos nézeteltérés meg sem történne. A legnagyobb baj talán az, hogy férfiak és nők a párkapcsolatukban nem tudnak normálisan konmmunikálni és nem is nagyon akarnak. Nem azt értjük amit mondanak és ők sem azt amit mi mondunk, valahogy elbeszélünk egymás mellett. Én ezt látom a közvetlen környzetemben. Túl hamar kiborulunk és ráadásul kb. uazok miatt sértődünk is meg mi nők, pedig csak el kellene fogadnunk, hogy ők másképp működnek. Pl. mi bajod van, válasz: semmi (magadban, miért nemtalálja ki), ismerős, ugye, pedig mennyivel egyszerűbb lenne megmondani, hogy ez vagy az nem tetszett.


Folyamatosan beszélünk róla, de nem szeretnénk elkapkodni, mert a gyereknek nem tenne jót, ha mégsem alakulna hosszútávon úgy, hogy mi mégis együtt maradunk.


Igen, pl. ha egyedül lakik, albérletet kell fizetnie, azért valljuk be, ez valóban nem mellékes, ha nem biztos a havi bevételed.


Szép estét mindenkinek!

84. b8103f009a (válaszként erre: 83. - 6dc05f5e13)
2013. márc. 17. 21:02
Így mi nem tiszta, h mással él? Hol éltek ti? Lehet valakit kényszeríteni, hogy ne azzal éljen akivel önszántából akar? Ti nem veszitek tudomásul, hogy kár a gőzért, ha a másik fél nem akarja. Szerintem ennyi röviden. De akinek ez megéri, lelke rajta, Ő szenved nem más.
2013. márc. 17. 20:50

Szerintem,ha így érzel akkor tegyél fel mindent egy lapra és mond el neki mit szeretnél.Az érzés ami bennünk van nem szégyen,de a társadalom mindenféle büszkeség meg egyéb köntösbe csomagolva arra kényszerít sokszor minket hogy elnyomjuk.Két év után is ezt érzed,ezt szeretnéd,és el is mondtad hogy miért.Itt tartasz a folyatamban,biztos igyekeztél te is lezárni mással randizni,de ha egyszerűen nem találtál jobbat olyat,akit megszerettél,az nem hiba.

Ha ezek után is elküld és nem akarja veled,akkor tiszta sor.Akkor nyelsz egy nagyot és igyekszel felépíteni más életet.

82. b8103f009a (válaszként erre: 81. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 20:46
Miért hív naponta többször? Mert tudja, h hozzád bármikor mehet, bármi van számíthat rád,h veled bármit megtehet, beléd rúghat, megalázhat, Te mindent eltűrsz neki, és reménykedsz mikor kapod meg Őt. És mert a gyereke anyja vagy, talán némi bűntudata is van veletek szemben. Sok oka lehet. Ez a lenne hova költözni, meg nem jó a kapcsolata, és tsai, eléggé ócska duma ám már. Ha nem lenne jó neki, akkor lépne, ahogy tőled is lépett. Ha téged szeretne, rád vágyna, akkor nem mással élne, hanem veled. Egyébként ha úgy látod van esély, akkor miért nem beszélitek meg?
81. Mancipanci (válaszként erre: 80. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 20:28

Na jó, tegyük fel, hogy neked van igazad! Na de akkor miért hív naponta többször, miért érdekli mi van velem, miért segít, ha bmi bajom van?

Sztem ha lenne hova költöznie, már rég nem lakna ott, ez az én verzióm.

Azért ne úgy képzeld el, hogy itthon itatom miatta az egereket. Élem az életem és randizni is szoktam, csak a valóság az, hogy számomra ő a mérce és sajnos még nem találtam meg azt aki legalább elérné ezt a szintet.

Sajnos az egyedül álló anyákért nem állnak sorba a férfiak, ugyhogy nem is nagy a választék, de mégsem szeretném beérni kevesebbel, inkább maradok egyedül a lányommal.

Hozzáteszem semmi bajom nincs, tök jól elvagyok egyedül, csak sajnálom, hogy nemvoltam okosabbés türelmesebb akkor. És szerintem egyáltalán nincs lezárva ez a történet, de ettől mág éljük mindketten a saját életünket.

80. b8103f009a (válaszként erre: 78. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 20:15
Te nem akarod megérteni, hogy ez valószínű, csak részedről van így. Ha Ő is ezt érezné, gondolná, akkor nem lenne másik nő, nem lenne senki, csak Te, meg a gyereketek. Mert ahogy leveszem, az egyetlen akadálya a boldogságotoknak, hogy Ő nem akar téged. Hiszen különben együtt lennétek. Te komolyan azt várod, hogy mikor lesz vége a kapcsolatának, és kezdi veled újra? És még így is belemennél bármibe, hogy más nő is van az életében? Jujj, szerintem ennyire nem szabadna leadni.
79. Mancipanci (válaszként erre: 74. - 6dc05f5e13)
2013. márc. 17. 19:32

Szerintem nem, de nem tudhatom nem vok ott és sajnos a fejébe sem látok bele. De amit hallok vagy amit tesz, amiről így vagy úgy értesülök, azt hiszem egyáltalán nem boldog.

Azért az, ha minden rendben van az emberrel meglátszik rajta, én ezt nem látom.

Talán az sem normális, hogy naponta többször hív, én nem teszem. Na mindegy, de nagyon nem szeretném, ha x év múlva, esetleg mindketten azt mondanánk, hogy mekkora marhák voltunk, hogy nem próbáltuk meg a büszkeségünk miatt még1*, de akkor már esetleg túl késő lesz.

78. Mancipanci (válaszként erre: 73. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 19:26

Abszolút, sőt egyre jobban!

Azt hiszem, hogy amit korábban súlyos problémának láttam benne, az ma már nem okozna problémát, mert ahogy egyre több tapasztalatom lesz más férfikakkal egyre inkább felértékelődik ő számomra.

Sosem volt egymással problémánk a gyerek érkezéséig.

Sőt ma már tudunk sértődés nélkül beszélni a múltról.

abszolút nem, sőt inkább azt érzem, hogy lehet bmilyen nője, mindig én leszek számára a legfontosabb, és nem azért mert én vagyok én, hanem azért mert én vok a gyereke anyja, és ez fordítva is igaz. számomra is fontos lezs mindig, hogy hogy megy sora, mertő a gyerekem apja. Így mindig előjogokat fog élvezni mindenki mással szemben, mert ha nekem már nem is lesz fontos érzelmileg, a gyerek miatt mégis fontos marad, hogy mi van vele.

sztem ez az érzés már mélyebb, talán ilyen az igazi szeretet. Én azt gondolom, ha bele mernénk vágni, egy sokkal működöbb kapcsolat válhatna belőle.

Persze mondhatjátok, hogy naív vagyok, de így érzem.

77. mikiller (válaszként erre: 14. - Lina1981)
2013. márc. 17. 19:04
Nincs több kérdésem bírónő!
2013. márc. 17. 18:13
én is most lépek ki egy rossz kapcsiból 6 éve vagyunk együtt, de én szeretném végleg lezárni, ő nem igazán, és mivel mi házasok vagyunk kicsit nehezebb, de már rég nem működik amiről mindketten tehetünk. de mára már annyira eltávolodtunk hogy semmi értelme nem lenne folytatni.
75. b8103f009a (válaszként erre: 74. - 6dc05f5e13)
2013. márc. 17. 18:02

Hát, ha így van, az már nagyon gáz szerintem.

Ahogy az ilyen pasi is.

74. 6dc05f5e13 (válaszként erre: 70. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:56
És esélyes nálatok,hogy szeretővé válsz? a másik nőt szereti szerineted? Nem okoz ez is fájdalmat?
73. b8103f009a (válaszként erre: 70. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:53

Képes lennél még vele tervezni?

Hát, én erre nem tudok, vagyis nem akarok semmit mondani....

Ez tényleg durva. Nem érzed lábtörlőnek magad, h finoman fogalmazzak?

72. b8103f009a (válaszként erre: 67. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:51

Hát, akkor a fiatal korra nem lehet fogni tényleg.

Én is sok hasonlót látok magunk körül, és valóban szerencsés, aki nem így él.

De azért ennyire ne add fel. Léteznek normális pasik is, csak kevés, és szerencse is kell hozzá, h rád találjon. Amúgy én azt látom még, hogy sok kapcsolatban a nő az aki így gondolkodik, mint sok pasi.

71. lina1981 (válaszként erre: 70. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:47
két év elég hosszú idő. de ha naponta beszéltek és neked sirja el a bajait megértem miért reménykedsz még.Nálunk is ez a helyzet de neki még nincs senkije vagy csak nm tudok róla.
70. Mancipanci (válaszként erre: 69. - Lina1981)
2013. márc. 17. 17:42

4 év, kb. 2 éve külön.

De neki van! Ő pasi, neki könnyebb ezen túllépni. Nem tud egyedül élni és nem is akar. Kényelmes. Neki is van egy nagyobb gyereke, és nem tartják a kapcsolatot. Lehet, hogy kutyából nem lesz szalonna. Bát a lányát imádja, két hetente nálunk apás hévége van. Naponta többször hív, ha valami baja van akkor is nekem számol be mindenről. Mint a filmekben! a régiből lesz a szerető. Szó szerint!

Durva!!!

69. lina1981 (válaszként erre: 64. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:38
meddig voltatok együtt? Nincs még senkije?
68. Mancipanci (válaszként erre: 66. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 17:36
Nem érzem azt, hogy futnék, csak nem zártam ki azt a lehetőséget, hogy valaha ...
67. Mancipanci (válaszként erre: 62. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 17:35

38 leszek! Azért az nem fiatal!

Hát néha, már azt sem hiszem, hogy léteznek normális boldog csaaládok. Azt látom, hogy csak eljátszák, hogy minden rendben, miközben, mindenhol bent ég a ház.

Vagyis kb. az emberek fele kényelmi szempontok miatt éli le valakivel az életét. Én ezt nem akartam, hát nem biztos, hogy jobban jártam, mert a legtöbb új kapcsolat így kezdi, gyerek?, szó sem lehet róla, nem hogy másé, még saját sem kell.

66. b8103f009a (válaszként erre: 64. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:35

Jaj, de rossz gondolkodás ez szerintem :(

Magadnak okozol tulajdonképpen fájdalmat.

De igen, lehet a szívnek parancsolni, eszünk is van. Egyébként meg inkább belepusztulnék, de akkor sem csinálnék bolondot magamból, h olyan szekér után fussak, ami nem vesz fel.

Nem sok tartás van bennetek csajok. Semmi büszkeség, méltóság?

65. b8103f009a (válaszként erre: 61. - Lina1981)
2013. márc. 17. 17:31

Szegény :(

Én akkor is azt mondom, próbáld elfogadni.

Ne hagyd, hogy az érzéseiddel játszadozzon.

64. Mancipanci (válaszként erre: 60. - B8103f009a)
2013. márc. 17. 17:31

Mert a tűzben tart, és hiszem, mert hinni akarom, hogy kellek még neki.

A szívnek nem tudsz parancsolni.

Ráadásul a gyereknek is az lenne a legjobb, ha az apja lenne mellette nap mint nap.

+ nyomós érv, közös vállalkozás

Így azért nehéz!

63. lina1981 (válaszként erre: 59. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:30
neki van egy másik gyereke is azt szintén nem látta felnőni. Azt mondta ezt a hibát mégegyszer nem fogja elkövetni de mégis. Azt hiszi ha egy héten egyszer jön látja felnőni meg mellete van mint apa.Szerintem ezkevés.
62. b8103f009a (válaszként erre: 59. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:30

Hát, így kicsit érthetőbb. Kevés pasinál jön be, aki nem akar gyereket, a majd megszereti duma.

Utolsó mondatod nem igaz. Egy férfi, aki egy életre tervez egy nővel, feleségül veszi, (habár ma már nem feltétlen), és gyerekeket, családot tervez vele. Végig izgulja a várandósságot, szeretettel, törődéssel halmozza el a kedvesét, alig várja a gyerekét. És igenis, egy újszülöttet is szeret, gondoz, ahogy csak tudja.

Azoknál nem így van ez, akik éretlenek, vagy felelőtlenek, vagy akaratuk ellenére jött a gyerek...stb. Fiatalok vagytok nagyon?

61. lina1981 (válaszként erre: 58. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:27
én is azt hittem jó lesz ha elküldöm. azt gondoltam hogy jobban szeret annál hogy elmenjen.
60. b8103f009a (válaszként erre: 58. - Mancipanci)
2013. márc. 17. 17:25
Aki igazán szeret, téged akar, azt nem lehet ilyen könnyen elküldeni. Az oké, hogy Te nem vagy túl rajta, de így még jobban gyötrődsz, ha nem akarsz beletörődni, h vége. Ha megszakítanál mindenféle magánjellegű kapcsolatot vele, kizárólag a gyerek felé teljesítendő kötelességeit teljesítené, az egyszer fájna, de idővel túl lennél rajta. Amíg reménykedsz, nem engeded el teljesen, addig folyamatosan szenvedsz. De azt mondjátok meg nekem, hogy miért ragaszkodtok foggal-körömmel valakihez, aki ezt nem viszonozza? Ezt sosem értettem. Tudni kell elengedni, senkit nem köthetünk magunkhoz erőszakkal. Meg aztán egyértelmű, h akinek nem kellek, az nekem sem kell.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook