Vannak jelei ha a párod megcsal? Tapasztalatok? (beszélgetés)
igen, a megcsalás után pár órával.
Állítása szerint nagyon megbánta....
Na igen. 19 után levittem a kutyát, akkor az volt az első dolga, hogy írjon a csajnak mennyire jó volt neki.... És ugyebár megbánta...
Hát nem tudom! Ennek utána járok!
(Nem mintha érintve lennék az én drága, impotens:)uram mellett!!!!):)
Hát az biztos, hogy vannak csapodárabb típusok, de vannak Igaz Szerelmek, Igazi Egymásra Találások is!
...amikor az addig csapodár pasi végre lenyugszik, mert megtalálta a zsákjára a foltot.
Nőben is van kacér, pasizós, aztán amikor találkozik az Igazival, kisangyallá változik a szerelem hatására.
Ne törődj vele, hogy mi itt mit mondunk, előlegezd a bizalmat a párodnak, aztán majd megmutatja az élet, hogy kiérdemelte vagy sem.
Szerintem a feromonra gondolt, nem a hüvely PH jára.
Lakmuszpapír :DDD
:S
de ha mellettem megnyugodott? jogunk van az előélete miatt bárkit is megítélni. megcsalós típus-nem megcsalós típus. van ilyen?
Közben válaszoltál, csak kerülte egymást a kettő.
Ettől függetlenül, minden dugás előtt ( vagy után?)
lakmusz papírral kell törölgetnem magam?
Lehet, hogy ez igaz, de a gyakorlatban kivitelezhetetlen!
Na ehhez a hozzászóláshoz sem kellett orvosi egyetem. :P
Rutinos megcsaló, megfürdik, és kimossa a száját is mielőtt hazatér, és megcsókolja élete párját. ;)
De én szeretném elhinni, ezért faggatlak.
Mert a pasi ugyebár az előző után megmosakszik, különösen, ha aznap nem kerül rá sor velem.
Akkor mitől lesz bennem változás?
Vagy mindenki érti, csak én vagyok a hülye???
ez a PH dolog lehet, de ha minden alkalommal megcsalásra gyanakodnánk, amikor megváltozik a PH-nk, akkor a pszichiátrián kezelhetnének! :)
ez is egy véglet. lehet ilyen is. de önmagában nem jelent semmit.
a megcsalás után pár órával?? jesszum!
mindig elgondolkodom, hogyan lehetnek ennyire kétszínűek az emberek. borzalmas!!!
Szex után közvetlen bármit el lehet érni férfinél, még nincs az agyukban "vér" :D
Én a rázósabb kívánságaimat akkora időzítem ;)
Ne haragudj, ennek szeretnék a végére járni!
Tehát: A párom megcsal, de az én hüvelyem változik meg?
Miért?
Gyerek.
Ez vicces...
Nekem közvetlenül a szex után pár órával mondta vagy 4szer, hozzám bújva, hogy gyereket akar tőlem. Sőt...kiállt a konyha közepére és azt kiabálta Szeretlek!!
Nem úgy értettem én, nem szoktam ellenőrizgetni, mert nem vagyok féltékeny fajta.
Csak azt akartam írni, hogy én nem értem ezt az engedély kéregetést meg, hogy nem vehetem el a telefont ha kell.
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt?
- A megcsalás jelei
- Mit tehetsz, ha úgy érzed, hogy megcsal a párod, de nem vagy benne biztos?
- Őszinte beszélgetés a pároddal megcsalás után, mit szeretnétek tudni?
- Milyen jelei vannak, ha párod megcsal?
- Milyen jelei vannak annak, ha megcsal a párom?