Van valakinek tapasztalata a bio CLA-val kapcsolatban? (beszélgetés)
A CLA rákellenes hatása már bizonyított régóta, sőt 2-es típusú diabetes kezelésében is jók az eredmények, viszont fogyás terén kétséges, bár az is igaz h minden kisérletet mozgás nélküli embereken végezték, és elsősorban nagyon nagy súlyfelesleggel rendelkezőknél használt.
A legfrissebb kísérletek az igazolják, h segíti a fogyást mozgás mellett és az egyik legbiztonságosabb táplalék-kiegészítő.
Viszont Bio-CLA-t nem ajánlanám, annak a termékei nem jók, inkább vmi olyan cég termékeit vegyétek, amelyik évek óta gyárt hasonló készítményeket és saját vizsgálatokkal támasztja alá az eredményeket!
jó a cla. de nem kell semmi különöset várni tőle. Megfelelő diéta és mozgás esetén 1-2%ot segít.
Viszont a reklámja egy vicc... Izommá alakítja a zsírt. Na persze... Ezek után ez a bio-cla nálam kilőve. Inkább más cégek termékét veszem meg. Olyan cégtől, aki nem hazudik a szemembe
Én szedek C.L.a.-t, de nem azt a fajtát, amit a tv-ben reklámoznak. Mitóta szedem fogytam két kilót. A cla lényege a mozgás, akkor hat igazán ha sportolsz valamit hiszen a zsírt segít sovány izomtömeggé alakítani. Én tervezem, majd a következő doboz megvásárlását, ha elfogyott.
Bár én karnitin-x-et is szedek :) ezt azért szeretem mert rengeteg energiát ad, mert én kétnaponta 2.5, 3 órát edzem, szóval kell az energia. Kb. 3-4 hete folytatom ezt az életmódot és nagyon bejön, 7 éves korom óta sportoltam, az utóbbi két év elteltével mindig. Szóval én a cla-t is ajánlom, de leginkább a karnitin tartalmú dolgokat, esetleg a kettőt együtt! Félreértés elkerülése végett nem karitin hanem karnitin! :)
Sziasztok!
Én szedtem, és nekem jo volt onnan tudtam hogy hat hogy nagyon nagyon izzadtam, én króm-mal együtt szedtem és igy nagyon volt a hatás.
Hát nem tudom mi legyen, gondolkoztam a dolgon de lehet hogy inkább mégsem veszek belőle!
Hát lehet hogy ruciban nem látszik a gumikám, de azért a vizen szerintem még mindig szépen fent tartana!:)
majd ha jobb az idő ki is próbálom, úgysem tudok nagyon úszni!:)
Én nagyon sok gyógyszert..ezt azt kipróbáltam már régebben, és azt tudom mondani, hogy nem érdemes kísérletezni velük...ezt láttad hétvégéna súlytöbbletemen.
valami humánus módszert érdemes megpróbálni...de neked úgy láttam nem igazán kell..max, ha nagyon szeretnéd egy egészséges, vitamindús étrend. :)))
igen..szerintem
Bár nem tudom ezt sem. Mert akkor még próbáltam is odafigyelni, hogy hogyan esze..meg utána is szerettem volna, de a hiányától valószínűleg rám törtek vad éhséghullámok, és akkor muszáj volt enni....
Én kipróbáltam
semmi komoly hatása nincs..se ennek, se a krómnak. Krómnál annyi, hogy biztosan kell a szervezetnek..de ennél még azt sem mondhtaom. Én szedteme gy fél évig..nem fogytam egy grammot sem..ugyanúgy kívántam és ettem is minden kaját...viszont mikor abbahagytam, akkor fél hónap alatt felsuhant rám 5 kiló...szóval abbahagyni iszont nem lehet...egy életen át szedni viszont túl drága...
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- ADHD-Figyelemzavar gyerekeknél. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
- A Vargha gyógymóddal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata könnyűszerkezetes házzal kapcsolatban?
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)