Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Van valakinek eladó Székely György kéz- és lábápolás ..... könyve?köszi
Sziasztok!!
Sürgösen szükségem lenne kézápoló és mükörömépitő kidolgozott tételekre,ha van valakinek és megtenné hogy elküldi nekem nagyon megköszönném!!!angela0812@freemail.hu
Sziasztok :)
Ha van Valakinek kidolgozott kézápoló tétele , megköszönném ha elküldené a trombi29@citromail.hu email címre
Sziasztok!
Vizsgázott valaki mostanában kézápoló és műkörömépítő szakmában? Milyen kérdések voltak az írásbelin?
zsazsa34@gmail.com
Köszönöm!!
Sziasztok!
Angol nyelvű műköröm építős tankönyvet keresek. Van valakinek ötlete honnan szerezhetnék? Esetleg a Székely György féle tankönyvek van angol fordítása?
hm...ez fura.. abból, hogy rákattoltam a nickedre, és azt irta, hogy már nem vagy tagja a rendszernek.
Akkor bocsi, a technika ördöge szórakozott :D A másik topikban válaszoltam neked.
Sziasztok!
A Perfect Nails-nél indul egy 1 hónapos intenzív, OKJ-és kézápoló és műkörömépítő tanfolyam. Molnár Erzsók tartja. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Szerintetek teljesen kezdőként, átlagos kézügyességgel megtanulható ennyi idő alatt a szakma?Minden nap lenne oktatás.
kézápoló és műkörömépítő tételek...
vállalkozói 20db 200ft/db egybe 2000ft
anyagismeret 19db 200ft/db egybe 2000ft
vállalkozói és anyagismeret egyben 3000ft
az orvosi még készül!
A tételek a legújabb szóbeli vizsgakövetelmény alapján minden fontos információt tartalmaznak percízen kidolgozva.
érdeklődni : kandix@citromail.hu
Sziasztok!
Ha valakinek megvannak a kéz és lábápoló mükörömépítő kidolgozott tételek, akkor légyszives küldje el nekem.Nagyon sokat segítene.
Előre is köszönöm!
makaizsuzsanna@freemail.hu
Sziasztok!
Van valakinek műkörömépitésből,vállakozás ismeretek szóbeli tételek kidolgozva?
Nagy szükségem lenne rá aki tud segitsen!
Nagyon köszi!
beuska1000@gmail.com
Tételeket szeretnék énis!
Ha valaki van olyan jószívű és nem sajnálja küldje el nekem:Hálás köszike!anitavirag@freemail.hu
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki el tudná nekem küldeni a vállalkozásismeret (Szépségszalon létrehozása, gazdálkodása, marketingje) tételeket? (a Kaposnál tanulok)
Nemsoká vizsgázok és a munka mellett sajnos nem lesz időm kidolgozni.
Előre is nagyon köszönöm: nokon@freemail.hu
Sziasztok!
Nagyon megköszönném,ha valaki el tudná küldeni a Kéz és lábápolás műkörömépítés gyakorlata és elmélete című könyvet. Nagyon fontos lenne, köszönöm előre is.
címem:anny5@freemail.hu
sziasztok !!
Műköröm tételekre lenne szükségem!! tudna valaki segíteni?
Csipes Judit csipesj@gmail.com
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni műkörömépítés tételeket? A lábápoláshoz kapcsolódók megvannak nekem,cserébe elküldöm annak akire szüksége van rá. Előre is köszönöm. kingak@citromail.hu
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el egy intenzív kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, s a tételeket nem lesz időm kidolgozni. Ha valaki el tudná nekem küldeni az összes tételt nagyon hálás lennék. Ha a lábápoló is benne van nem baj. Előre is köszi.
Az email címem: ilyesivett@citromail.hu
Szia! Én szeretném megkapni a tételeket, írtam az e-mail címedre is, de valami miatt nem megy át a levél.
szegedierika81@citromail.hu
Én egy 4 gyerekes anyuka vagyok és nagy segítség lenne,ha valaki eltudná küldeni kéz és lábápolás,műkörömépítés kidolgozott tételeit.
Előre is köszi:lcsilla1980@gmail.com
Hello!
Ha szeretnéd emailben megkani a teljes KIDOLGOZOTT kéz- és lábápoló, műkörömépítő tételeket írj!
aniee27@freemail.hu
Sziasztok!
A barátnőm is most kezdete a sulit, ha lenne vkinek tétele kidolgozva azt nagyon szépen megköszönném!
visnyeijanos@freemail.hu
Köszönettel Visnyei János
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?