Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudna nekem küldeni valaki jegyzetet, kidolgozott tételeket?
Most kezdtem el a körmös sulit.
Előre is köszi:
babaada@gmail.com
Sziasztok!
Modelleket keresek manikűr, pedikűr, műkörömhöz hétfő, péntek 16-20-ig szombaton 9-13-ig márciusig. Részleteket szívesen elküldöm e-mail-ben. Üdv.
Sziasztok!
Teljesen új Székely György Kéz-és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata könyv eladó!
4.000 forint!
emailem: mes.brigitta@gmail.com
Sziasztok!
Érdekelne egy használt Székely György kéz és lábápolás, műkörömépítés tankönyv. Email címem: sebokagi@freemail.hu
Anyukám most kezdte el ezt a tanfolyamot munka mellett, így kevesebb idje jut kidolgozni a tételeket. Valakinek nincsenek meg a kidolgozott vállalkozási tételek? Óriási segítség lenne! Előre is köszönöm!
tiababy14@freemail.hu
Kéz és lábápoló, műkörömépítő kidolgozott tételek!
Letölthető:freemail.hu
Felhasználónév:karom3
Jelszó:k1a1r1
Amit egy kedves tanulótársunk osztott meg velünk!
Köszönet érte!
Sziasztok!
El tudná nekem valaki küldeni a kidolgozott kéz és lábápoló, műkörömépítő tételeket? Nagyon megköszönném!!!
zavori8@kabelnet.hu
Sziasztok !
Szeretnék mindenkit kérni, hogy ne küldjön Nekem több kérést !
Már 3 embertől kaptam ilyen jellegű üzenetet, de közben elszállt a gépem és vitte magával az adataimat is. ( a javítási költségről nem is beszélve ) :((( Köztük a tételeket is, amit szerencsére én már kinyomtattam, de viszont nagyon sok fényképem eltűnt és nagyon elkeseredtem.
Kérlek benneteket ide üzenjetek, én is küldtem másoknak is , talán lesznek olyan kedvesek ők is hogy olvassák a kérést és tovább küldik.
Nagyon szépen köszönöm az eddigi kedvességet és segítséget !!!!
Kata
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék van valakinek kidolgozott kéz és lábápoló , műkörömépítés kidolgozott tételsora?
Sziasztok!
Ha valakinek van alfa kapos kéz és lábápoló műkörömépítő tétele, légyszi küldje már el. Most kezdem én is a tanfolyamot és már érdekelne, hogy mi vár rám az elkövetkező időkben. :(
Köszönöm a segítségeteket!
címem: belane48@freemail.hu
Sziasztok! Valaki nekem is el tudná küldeni a kéz és lábápoló műkörömépítő tételeket?
Most kezdem a tanfolyamot és szeretnék előtte már kicsit tájékozódni, hogy milyen is lesz...
Fontos lenne számomra.
E-mail címem: ericas85@gmail.com
Előre is köszönöm szépen
:)
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a segítséget, mert sikerült megkapnom a tételeket ! Millió puszi érte !!!
Még mindig érdekelne a könyv is,( Székely György: Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata ) ezért akinek felesleges és olcsón megválna tőle, kérem írjon nekem. manoka1123@freemail. hu
Üdv:
Kata
Sziasztok !
Szeretnék segítséget kérni.Keresem Székely György: Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata című könyvét. bármelyik kiadás érdekelne olcsón. Ezen kivűl ha valakinek megvannak a kidolgozott tételek és elküldené számomra annak is nagyon örülnék. Kérlek ide írjatok : manoka1123@freemail.hu Nagyon szépen köszönöm !
Üdv: Kata
szia! remélem nem zavarlak!
eltudnád nekem is küldeni a tételeket? meg akarom csinálni az okj-s tanfolyamot, csak szeretnék azért előtte tájékozódni ,,tanulni,, egy kicsit! mert azt hallottam hogy az anatómiai része nem egy leányálom:S remélem nem vészes! remélem tudsz nekem segíteni! köszi szépen előre is! e-mailben válaszolj inkább azt biztos hamarabb észreveszem! blackbaby@freemail.hu üdv.:kitty
Szi kérlek küld át nekem a kéz és lábápolás,müköröm építés tételeket.
Mert nagyon nagyon szükségem lenne rá.
Előrre is köszönöm.(richtererika@freemail.hu)
Puszi
Kedves Gyémántlány!
Lennél kedves részemre is elküldeni az említett tételsort? Priviben küldöm a mail címemet. Kedvességed előre is köszönöm!
Továbbá érdekelne megvétel céljából Székely György: Kéz-, és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata 3. kiadás.
Segítséged, segítségeteket előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek!
Eszti
Sziasztok!
Megvételre keresem az alábbi könyvet:
Székely György:Kéz- és lábápolás, műkörömépítés elmélete és gyakorlata
Ha van valakinek eladó, kérem jelentkezzen, illetve fénymásolva is érdekelne, árban megegyezünk!
További szép napot mindenkinek!
Viki
Szia!
Nekem is át tudnád küldeni?
Priviben megírtam a címemet.
Sziasztok!
Én most szeretném el kezdeni a Kéz-és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot. Ha valakinek meg van a kidolgozott tételek és át küldené nekem emailban nagyon meg köszönném.
Andi
andika690@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?