Van olyan pasi, aki ellenállna egy szexi nő felkínálkozásának? Csak szex, más semmi! (tudásbázis)
Hát akkor sajnálom.Remélem majd egyszer lesz poztívabb tapasztalatod is:)
nem írom lée nyilvánoisan mert volt rá példa hogy leírtam és mindenki nekemesett érte .ugyhogy ne eröltessük így is most kezdem tultenni a "apróságon " magamat de még pár hónap kell hozzá
Sajnos negatív nagyon!!!
Közvélemény kutatást csináltam,és olyan pasik,férjek,apák mondták azt hogy megcsalnák simán a nőt,akik évek óta hűségesek,otthon is minden rendben van,gyönyörű felesége van...
és nem fogok beszámolni nektek csak a kérdéssel kapcsolatban írtam le a véleményemet .sziasztok
tudod már vagy egy hete nem írtam le egyetelen olyan mondatot se ami nem igaz .neés nem kell engem sajnáélni majd ebböla vacak ehlyzetböl is amiben vagyok kilábalok valahogy .
Ebben egyetértek.Elég későn kerültünk össze mindketten "kiéltük" magunkat. Csak akkor házasodtunk, amikor már csak ez volt a fontos, és megváltozott az értékrend.
Ilyen is van.
ha tudnád hogy mit vállaltam más boldogságáért akkor nem kérdeznél ilyet .
Tudod,azon a fórumon megsajnálalak,aztán elolvastam az adatlapodat és nem fért össze a kettő,ha az ember kamuzik össze-vissza hitelét veszti a többi forumozó elött.
Nem lehet, hogy magadnak bonyolítod?
Látom nagyon negatív a tapasztalatod.Bele sem gondolsz hogy nem mindenki egyforma?Vannak olyan pasik akiknek nem elsősorban az idegen csajok a fontosak.El kéne ettől egy kicsit vonatkoztatni.
és épp elég nehéz a dolgom így is mivel sok dolog van ami byonyolítja az életemet
Nálunk az érzelem,a szex és a család összetartozik.Ha az egyik nem működik és nem lehet helyrehozni akkor inkább külön,mint látszatházasságba!
és nem vagyok rá büszke de szükség van rá .
Na erre varrjon gombot!!!
figyi .vanak bizonyos dolgok amiket nem igazán szeretek elmondani a ynilvánosság elött ( mivel sokat elitélnének )ezért nem a teljes igazat írtam le . ha érdekel akkor elmondom de csak szigoruan priviben .
Hát én sose szoktam pokolba kívánni a férjemet. Megpróbálunk úgy élni,hogy öröm legyen hazajönni és figyelünk egymásra.
Vagyis felszoktál kínálkozni?
Kedves Gabriella,már találkoztam néhány hozzászólásoddal,néha nem tudom mikor mondasz igazat :( Most kimásolom egy válaszodat innen az egyik fórumról:" Féltestvéremnek most 6 hetes a kislánya és elapadt a teje azt tápszert nem akar adni neki mert szerinte korai, (nekem van egy lányom előzö kapcsolatombol akit nővérem nevel a Férjével , ja a férjétöl lettem terhes és nem akartam elvetetni és miután megszületett örökbeadtam nekik "
Nem hagyna el benneteket, miért tenné?!
De ahogy mi hányszor a pokolba kívánjuk őket, nekik is elegük lehet.
Szerintem egy férfi teljessen elvonatkoztatja a szexet, az érzelemtől meg a családtól...
De hogy lehet arról véleményed amiről még nincs tapasztalatod?És mi az hogy téged még nem utasítottak el?Akkor csak volt tapasztalat :SS
csak az én véleményet írtam le .bocsi hogy nem pontosan írtam le .
Akkor meg ne írj be olyat amit nem tudsz
remélem és bocsi de nekem ez a véleményem lehet hogy kevés atapasztalatom de én mégnős férfival nem rpóbálkoztam ,és lehet hogy elhajtott volna .nem tujdom mert nincs ilyen téren tapasztalatom .
Erről van szó.nem mindenkinek egyforma az értékrendje.
elég nagy tapasztalattal rendelkezel 17 éves fejjel :(
De, én ismerve a férjemet elhajtana Téged, és nem azért mert baj van a fejével vagy nem a nőket szereti, hanem nála a család az elsőés az a véleménye neki is,hogy ahol eszünk oda nem sz.runk!Remélem ez neked is összejön egyszer :)
De aki megteszi, annak nincs lelkiismerete?
További ajánlott fórumok: