Van olyan pasi, aki ellenállna egy szexi nő felkínálkozásának? Csak szex, más semmi! (tudásbázis)
Hogyne lenne.
Pl.:
- alszik, vagy tudat alatti állapotban van
- beteg
- hűséges
- meleg
- túlkoros
stb.
téged ott érdekel, hogy írtál rá...
mondatszerkezet totál helyes, butuska vagy és nem tudsz egy összetettebb mondatot már értelmezni.
még írd le ezerszer, hogy téma lezárva és nem érdekel, talán akkor tényleg szard le és ne reagálj többet
És az engem hol érdekel hol rólad volt szó? Kapj már a fejedhez! Szánalmas!
Az én mondatszerkezetem kritizálod, amikor a tiéd megfogalmazása úgy ahogy van értelmetlen! Gratula!
Inenntől részemről a vita LEZÁRVA.
nem, az értelmetlen támadásokkal te vagy az aki magát minősítí, avval is, hogy a helyesírási baromságokba kötsz bele, de hemzseg tőle az írásod, és a fogalmazási szerkezeted sem épp a te nagy intelligenciádról tanúskodik. Lényegtelen, leszarod, akkor te se írj és nem lesz semmi sem. BÉKE, az lesz.
-DE
Tanulj meg figyelmesen olvasni, pont azt mondtam hogy NEM fog megváltozni. Erre te jössz azzal, hogy ugyan miért NE változna?? És én vagyok értetlen?? Háhá...
Legközelebb kevesebb füvet szívjál, akkor talán értelmes gondolatok is támadnak a fejedben. Bár....
Csáó!
Van olyan pasi, aki ellenállna egy szexi nő felkínálkozásának? Csak szex, más semmi!
"Nem Rólad szól, mégcsak nem is Hozzád tehát ha nem tetszik egyszerűen figyelmen kívül lehet hagyni és kész."
nem éreztem sem a személy, sem an em szerinti megkülönböztetést a kérdésben. védem a saját fajtám. lehet ez is genetikalilag kódolt, hogy csapatba verődve kiállunk a másikért. tiszta ősember feeling
látom szeretsz idézgetni:D
" A férfiak hűtlenségének titkát nem lehet megfejteni, genetikailag kódolt. ."
----->>> olyan
nem fáj, nem fájt, köszönöm a lekvárt
érted, kezdem magam ovisnak érezni megint.....
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik az a női parfüm amitől egy férfi biztos nem tud ellenállni?
- Karácsonyi evés-ivás! Ki mennyire tud ellenállni a dömpingnek? Vagy mindig túlesszük magunkat?
- Elkezdtem fogyózni, de nem tudok ellenállni a finom ételeknek. Mit tegyek?
- Nem tudok ellenállni a kólának.
- Kevés kenyeret eszem, de a bundáskenyérnek nem tudok ellenállni.
- Sajnos sokszor nem tudok ellenállni a kísértésnek... :(