Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van még valaki, rajtam kívül, akinek nehezére esik az ásványvizes palack felnyitása ? fórum

Van még valaki, rajtam kívül, akinek nehezére esik az ásványvizes palack felnyitása ? (beszélgetés)

14. Tien (válaszként erre: 12. - Komor)
tegnap 17:28

Fejre kell állítani és határozottan odacsapni neki.

Előrejön belőle a majonéz.🙂

13. birebora (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 17:27
Én ketté vágom és kikanalazom. Ha nehezen megy, szólok a férjemnek. Mustár, majonéz, ketchup, de ha olyan a testápolóm, arckrémem még azt is félbevágom.
12. komor (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 15:59

Ezért veszek inkább retro üvegeset, mert abból a tartalom 100 %-át ki lehet egy hosszú kanállal kanalazni. Ilyen a mustár is, meg a majonéz is, meg társai.

Nagyon utálom, amikor érezni a súlyából, hogy a harmada még a tubusban van, de sehogy sem lehet azt kiimádkozni belőle...

11. Zsanna66 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:53
Van hozzá nyitóm, azzal nagyon könnyedén megy.
10. globus (válaszként erre: 7. - Sanguinee)
tegnap 15:19

Tejszín dobozban. Levágom, kiöntöm, de érezni lehet, hogy harmada bent maradt. Lehet szétoperálni a dobozt, és tényleg.

Majonézből csak zacskósat veszek, nincs kedvem flakont vágni. Bezzeg az minimum metszőollót igényel, olyan vastag.

9. globus (válaszként erre: 6. - Karmol)
tegnap 15:17
😂😂 Nagy flakonból nem szabad inni.
tegnap 15:13
Lehet venni hozzá nyitót, ami sokat segít. Meg a cóláshoz is. Az ásványvizesnek nagy fogai vannak, a cólásnak szinte csak recés.
tegnap 14:38
Ez nem okoz nehézséget (kivételesen), de sok más csomagolással mindig meggyűlik a bajom. Főleg a gyerekzáras dolgok esetében, alig tudom kinyitni.
6. Karmol (válaszként erre: 5. - Globus)
tegnap 14:27

meg becsaklik, mint egy macska, es jol esik az arcodra esett, de fel kell takaritani

a csapril is lehet arcot mosni.

5. globus (válaszként erre: 2. - Karmol)
tegnap 14:21
Aha. Flakon nyeklik-nyaklik, stabilan fogni nehéz, fix kupak meg nem találja a menetet 😃
tegnap 13:19
Ahm, én.
tegnap 13:15
nalunk mar nincs szinezve, es Minden palack bechuklik
2. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:14
a felnyitas nem rossz, csak a visszazaras a meggyenditett muanyaggal.
tegnap 13:08
Különösen a bubis, a kék.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook