Van itt valaki, akit évek után végre ki tudtak gyógyítani a bajából? Hogyan és ki? (beszélgetés)
Kolléganőm is hasonló cipőben jár több mint fél éve, és most javasolták neki a Candida diétát. Egy próbát megér!
Még egy tipp: Himalája sófürdő (1-3%-os sóoldatos vízben ülni). Olvass utána, hihetetlen mi mindenre jó a Himalája só!!!!
Szia!
Nagyon hasonló gonddal küzdök majdnem 20 éve. Nekem jelenleg a 8. orvosom van, mert engem is elhajtottak a "népbetegség" és "stressz" címszóval. Legutóbb már sírva fakadtam a rendelőben, hiszen azért ez lelkileg is baromira megterhelő. Most Holba doktorhoz járok, egyenlőre nagyon körültekintőnek tűnik és igykeszik megnyugtatni és segíteni rajtam. Remélem eredményesen. Nyilván nem minden a hozzáállás, hiszen itt szakmai tudás szükséges, de én eddig elégedett vagyok vele.
Vegyél kecsketejes natúrszappant, azzal mosakodj odalent, semmi vegyszer!
Ha van irrigátorod, akkor irrigálj, lehet kapni jódos pezsgőtablettát bele, csinálnék azzal egy kúrát, utána a laktózossal is, hogy regenerálódjon a hüvelyfal.
Grapefruitmag cseppeket is innék a helyedben.
Mindenképp pamut fehérneműt hordj, és ne tangát. Használj természetes anyagból készült tisztasági betétet.
Esetleg keress fel egy homeopata szakrendelést, ahol alkati szert írnak Neked.
Nem élek nemi életet, pont ezért. :(
Folyton csíp, viszket, kicsi viszkető pattanások, gyulladás van, meg kocsonya v orrváladék jellegű bő fehéres sárgás folyás. Egész hosszú szál húzható belőle.
Még leírni is undorító... :(
De már nem tudom, mit csináljak. Az elmúlt 8 hónapban havonként kaptam gyógyszereket és nem hatottak. Előtte évekig kéthavonként jártam. Teljes laborvizsgálat szerint és kenet szerint semmi bajom. Ez nem lehet természetes.
Lehet, hogy candidás vagy, ennek olvass utána.
Nekem is voltak ilyen tüneteim, ugyan ezt mondták az orvosok, semmi nem használt. Kiiktattam minden adalékanyagot az életemből, és minimalizáltam a cukrot, és tünetmentes vagyok azóta.
Olyan nőgyógyászt keresek, aki elhúzódó bajból ki tud gyógyítani. Jártam már többnél is, ránézésre mindig azt mondják, hogy gomba, de a mintavétel mindig negatív. Kaptam már egy rakás gyógyszert, de semmit sem hatnak. Évek óta ez megy, és már kezdek beleőrülni, hogy nem gyógyulok. Eddig sztk-ra jártam, most lehet, itt az ideje megkeresnem egy magánt. Na de kit? Szerintetek?
És mit ajánlotok, mit kéne tennem? Tüneteim olyanok, mintha gombám lenne, plusz kiütésféleséget érzek, plusz a belső combom viszket.
További ajánlott fórumok:
- Meg lehet-e gyógyítani az ekcémát? Mivel?
- Nem bízom benne, hogy a reumatológus meg tudna gyógyítani,...
- Ha eltörik a kutya lába, meg lehet gyógyítani?
- Hogy lesz valaki lelki sérült? Hogy lehet ezt gyógyítani?
- Mivel lehet a megfázást gyógyítani néhány hetes terhesen?
- Étel vagy gyógyszerallergia miatt kialakult tüneteket mivel lehet gyógyítani vagy enyhiteni? Akinek van hasonló tapasztalata ossza meg.